Gelinlik Modelleri Sizin gelinlik rengi tercihiniz nedir

Merhaba arkadaşlar benim nikah ve düğün ayrı şehirlerde oldu henüz bir aylık evliyim ben nikahımda krem rengi dar kesim kuyruklu sırf krem saten bır gelınlık gıydım uzun şık bır duvakla. Düğünümde de beyaz kabarık taş olmayan incili sütyen kesım ama gogus kısmı parlak fırfırlı cok farklı bır gelınlık gıydım duvagıda incilerle süslüydü. ben ıkı gelıklı gıydıgım ıkısıde mukemmeldı ve gelınlıgınız düğününüzün nerde nasıl bır yerde olacagına baglı
yakında ıkı gelınlıgınde resmini eklerım umarım karar asamasında yardımcı olur

tariflerden birşey çıkarmak zor, fotoğraf yüklerseniz memnun oluruz...

bence beyaz tabi ama bazen beyaz renkte sırıtabiliyor aşırı karbeyaz gibi olursa ten uyumuna bakmak lazım bana göre protez diş yaptıran kişilerin durumuna benziyor gelinlikte renk olayı giyip görmek lazım baştan bi tercih olmamalı aslında

Son düzenleme:
beyaz çünkü başka hiçbir yerde hayatımda giymeyeceğim bir renk neden bilmiyorum beyaz kıyafetleri bir türlü beğenemiyorum etek bluz hiçbir şeye yakışmıyor sadece gelinlikler güzel beyaz olarak

Gelinlik dediğin bembeyaz olucak böyle.Bazen vitrinlerde görüyorum krem rengi gelinlikler falan oluyor sevmiyorum modeli süper de olsa beğenmiyorum. Hem beyaz saflığın temizliğin simgesidir. Allah kısmet ederse ben de tam beyaz bir gelinlik giyeceğim. Bi de karanlıkta bile parlıyor ya süper

Ben bembeyaz bir gelinlih tercih ederdim. Hafif kabarık ve straplez modelleri seviyorum. Etekleri asimetrik kesik modeller de güzel.

kırık beyaz tercih ettim dikiliyo bakalım nası bişi çıkıcak dilediğim gibi güzel olsa bian önce dikilsede giysem :97:

benim gelinliğimde kırık beyazdı.modeli daha iyi gösterdiğini düşünüyorum.zevk meselesi tabi.mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…