• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizin gelinlik rengi tercihiniz nedir

Gelinilk konusunda hala karar vermedim ama nikah için ekru renk olan bi elbise aldım :)
Hemen de gösteriyim hatta

14397.jpg

işte benimde beğendiğim renk böyle.hatta b tane beğendim bi göğsü sırf taşlı ve basene dar iniyo yerelere kadar katlı.hemen karar verme diyolar bakalım kaç renk daha değişecek ama bakıyorumda genel olarak ben hep bu renkleri beğeniyorum:))sanırım çok az kişiyiz bu tonları beğenen:31::97:

bembeyaz bir gelinlik her gençkızın rüyasıdır dönemi eskide kaldı sanırım.
çok fazla renk tonu alternatifi var artık. önce teninle uyumu sonra da modeli göz önünde bulundurmak gerekir. ayrıca gelinliği diken yer seni zaten yönlendirecek.
ben gelinlikçimle kumaş seçimine gittiğimde seçtiğimiz renk sarı gibi gelmişti ama dikim olup, dantel, taş, boncuk gibi detaylarda eklenince kumaşın asıl rengi ortaya çıkıyor. yani gelinlikçinin yönlendirmesini mutlaka göz önünde bulundur derim ben.
bir gün bir sürü gelinlik modeli dene o zaman hangi rengin sana daha çok yakıştığını zaten bulursun:nazar:

benim gelinliğim kırık beyaz hatta kreme yakın bir renkti. ama çok beğenerek, içime sinerek giydim. inşallah sende istediğin gelinliği giyersin.

Konunuz içerik nedeni ile Gelinlik Modelleri Bölümüne taşınmıştır.
Ayrıca Başlığınızda uygun olduğu şekilde düzenlenmiştir. :70:

Bol Sohbetler :71:

ben gelinligimi beyaz butikden almistim. Renk olarak ivory geciyordu ama beyaz sayilabilcek bi renkti. Ayrica model olarak basenlerden dar kesim inen uzun kuyrugu olan etek uclari ve ust kismi sirf dantel islemeli bi modeldi. Bence harikaydi:16::31:
Umarim sende hayallerindeki modeli bulursun...

Tam hayallerimdeki modell:69: İnternetten hiç bulamadım bu tarz modelini eklersen çok sevinirim canım.:71:

evet ya bende bembeyaz diye geçiriyodum içimden şöyle dantelsiz türllü müllü kabarık ama fikrim yavaş yavaş değişiyo.sanırım bi model beğedim ve almakta kararsız kaldım kreme yakın bir renk hatta benim rengim biraz fazla kırık ve hatta dantelli:31::16:

kumaş seçimiyle çok alakalı bu. ben aslında daha açık renk sevmeme rağmen kumaş olarak ipek organze seçtiğim ve onun da açık tonları olmadığı için gelinliğim inci beyazı oldu. kreme çalan bir renk...

beeeeemmmmmbeyaz bence çok çiğ durabiliyor kişinin ten rengine bağlı olarak diyeceğim de, ilerde gelinliğimin beeeeemmmmbeyaz olmasına sebep vermiş olurum diye korkuyorum =)

Back