Gelinlik Modelleri Sizin gelinlik rengi tercihiniz nedir

fat_se

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
339
3
0
Denizli
Hanımlar evlenirken ne renk gelinlik giydiniz ya da evlenseydiniz ne renk gelinlik giyerdiniz.Nişanlısınız ve gelinlik alacaksınız hangi rengi düşünüyorsunuz?kısacası gelinlik renginiz nedir.Krem mi?beyaz mı?kırık beyaz mı?

haydi kadınlar klübü üyeleri tercihlerimizi yazalım.herkesin tercihini merak ediyorum.ona göre gelinlik alıcammm:))))

güneşlik perde kumaşı gibi kalın ve parlak olmayan, ince kumaştan, yer yer dantelli, koskocaman kabarık etekli olmayan beyaz renkli gelinlik tercihimdir

ben gelinligimi beyaz butikden almistim. Renk olarak ivory geciyordu ama beyaz sayilabilcek bi renkti. Ayrica model olarak basenlerden dar kesim inen uzun kuyrugu olan etek uclari ve ust kismi sirf dantel islemeli bi modeldi. Bence harikaydi
Umarim sende hayallerindeki modeli bulursun...

kesinlikle çok güzeldir tahmin edebiliyorum gelinliğiniz. o modeller benim de çok hoşuma gidiyor ama benim öyle bir modeli giyebilmem için basenlerimi eritmem lazım önce :78: gerçi daha var evlenmeme herhalde kabarık etek sevmeyen %1lik kesime giriyorum ben. genelde herkes kabarık etek seviyor

Benimkide hafif kırık beyazdı,
ne çok fazla nede az, tam ortasıydı.
Herkeste çok fazla beğenmişti, tam istediğim gibi olmuştu,
kabarıklığı, modeli, duvağı
Allahım herkese gönlüne göre gelinliği giymeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Allah'ım herkese istediği gibi güzel mutlu yuvalar nasip etsin.. gelinlik bikere giyiliyor ben arkası çapraz gidenlere her zmaan tav olmuşumdur

beemmbeyaz istemiştim ama zaten tenim çok beyaz olduğu için tercih etmedim
şuan dikiliyo, inci beyazı olcak inş

bende kreme yakın br renk taşlı bir model beğendim ama tam emin olamadım kızlar.bakalım belki yine fikrim değişebilir..bu arada amiiinn diyorum:))

bende bekarken kiloluydum ama sonradan acayip kilo verdim ne basen kaldi ne kalca. Eminim sende cok guzel bi gelin olcaksin,hayalindeki gelinligide giyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…