Sizin evde çöpler?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Arkadaşlar evde 2 kişi oturuyoruz
Her gün en az battal boy mavi büyük çöp poşetleriyle çöp çıkıyor dolu dolu

Eşim artık temizlik görevlisi çöpü almaya geldiğinde utanıyorum diyor
Kimseden bu kadar çöp çıkmıyor diyor
Sizde de böyle oluyor mu?

Ben mi çok çöp çıkarıyorum anlamadım ki ya

Bizim ev çocuklu olduğundan , bizde de aynı durum var.
Dolmadan falan mı atıyorsunuz, veya plastik kaplar , yiyecek şişeleri kutularıda fazla yer kaplıyor. Belki o un etkisi vardır.
Çekinmesin zaten kendisi alıyormuş nolacak sanki

Bizden de çıkıyor
Tamamen dolu olmasa da atılacak kadar çıkıyor büyük boy (2 kişiyiz)

Ay ne var bunda utanacak:) asil ben cop cikarmadigim gunler gorevli beni ayipliycak pis mi bunlar kac gundur cop koymuyorlar diye dusunmesin deyip bulup bulusturup koyuyorum bi seyler:) demekki evde gereksiz hic bir sey bulundurmuyosunuz ne guzel iste

Bende çok çıkarıyorum
Birde çok deterjan kutusudur ambalajdır falan atıyorum hemen doluyor zaten
Genelde plastik kapları falan biriktiriyorlar ya ondanmı az cıkıyor başkalarının ki acaba
Eşimde diyor bu kadar çöpü ne ara çıkardın diye ama istisnasız en az bir çöp poşeti doluyor

sacmalik ne diye utaniyormus ki en azindan evde tutmuyorsunuz gereksiz seyleri

sacmalik ne diye utaniyormus ki en azindan evde tutmuyorsunuz gereksiz seyleri

Valla alışkın değiliz apartman görevlisine çöpleri vermeye
İlk taşındığımızda hep kendi atıyodu eşim hatta adama ayıp olur diye adamın işinin bu olduğunu sonra kabullendi

Evet kapları hiç tutmuyorum hemen atıyorum
Atıkların çoğu da şişe ambalaj falan
Aslında biriktirip geri dönüşüme atmak istiyorum ama çevrede öyle bi toplama yeri yok

Herkeste benzer şekildeyse ben de rahat olayım bari :)
Eşim her gün bu kadar çöp atıyoruz bu insanlar ne yapıyo evde diyecekler diye beni de strese sokmuştu

Biz bi de geri dönüşüm için ayırıyoruz . Plastik kağıt kutu şişe vs. OnlarI vermediğimiz halde bizim de koca bi poşet çıkıyor . Özellikle karpuz kavun kabukları filan çok yer kaplıyor . Eşin e söyle herkesin öyleymiş de :)

en gün en az bir battal boy çöplük ne yapıyorsunuz ki :/ ama utanılcak bişey değil tabii ki.. geri dönüşümleri ayırsan daha az çıkar tahminim

Zeytinagaci nerelerdesin canim? Merak ediyorum seni...

Biz de ayniyiz cop cok cikar :) eee elalem o kadar temiz degil tuvalet kagidini tuvalete atar ayda yilda bir deterjan bitirirsen yagi lavaboya dokersen falan copun azalabilir :)))) ben sac teli gorsem cope atiyorum normaliz sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…