Sizin Evde Bebişin Banyosunu Kim Yaptiriyor ? Sizmi? Yoksa Annelerinizmi?

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
YA KIZLAR SİZ HERGÜN BANYO YAPTIRIYORMUSUNUZ BEN YAPTIRMIYORUM HATTA 5 GÜN ARAYLA YAPTIRIYORUM ÇÜNKÜ BEBİŞİMİZ BRONŞİOLİT OLMUŞTU 4 GÜN YOGUNBAKIMDA KALDI BİZDE 5 GÜN ARAYLA BANYO YAPTIRIYORUZ ÜŞÜMESİN DİYE 1 AYLIK KIZIMIZ ARTIK BUNDAN SONRAKİ AYLARDA SIKLAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
SİZLER KAÇ GÜNDEBİR BANYO YAPTIRIYORSUNUZ ? VE KENDİNİZMİ YAPTIRIYORSUNUZ YOKSA YARDIM EDEN AİLENİZDEN BİRİLERİ VARMI BENİM İLK 20 GÜN ANNEM KALDI 10 DE KAYNANAMLAR KALDI ŞİMDİ BEBİŞİM 1 AYLIK HEPSİ GİTTİ BEN YALNIZ KALDIM YALNIZ YAPTIRMAK ZORUNDAYIM NE YAPACAGIM BİLMİYORUM senağlama

ben gün aşırı yaptırıyodum ama artık hergün yaptırıcam cok terliyo oğlum. ben ilk günden beri kendim yapıyorum banyosunu korkma alışırsın canım benim. eşinde muhakkak yardım etsin ama...

ALLAHA ÇOOK ŞÜKÜR EŞİM HER KONUDA BANA YARDIM EDİYOR YEMEKLERİ FALAN EŞİM YAPIYOR ZATEN :asigim: BEBİŞİMİZİN ALTINI DEGİŞTİRİYOR O KONUDA ZATEN BANYOYU YALNIZ YAPTIRMAMA İZİN VERMEZ BEN İLK DEFA YAPTIRICAM AMA KORKUYORUM DAHA 1 AYLIK AMA BAKALIM Şeniz
BEGÜMCÜM SEN KAÇ AYLIKKEN KENDİN YAPTIRMAYA BAŞLADIN

Canim Bizde Ilk Defa Dün Annem Olmadan Banyo Yaptirdik çok Zevkliydi Biz Banyo Filesi Kullaniyoruz çok Rahat Oluyor Eğer Kullanmiyorsan Onu Dene Derim

canım benim bebişim 21 günlük biz hergün yıkıyoruz
daha doğrusu annem yıkıyor şimdilik:)
ama banyo filesi kullanırsan çok daha kolay oluyor
o şekilde eşinin de yardımıyla kolayca yıkayabilirsin..

canım benim kızımı da başlarda annem yıkadı.daha sonra ben yanlız kaldım filesi var fakat bebeklerin korktuğunu duyduğum için kullanmadım.ilk yıkayacağım zaman bayağı tedirgin olmuştum fakat korktuğum gibi değilmiş ben yıkıyorum eşim suyu döküyor zamanla alışıyosun ve banyo bebek içinde senin içinde zevkli olmaya başlıyor :):):)

ben ilk günden beri kendim yıkıyorum kimseye elletmedim şimdi de eşim su döküyor ben yıkıyorum her akşam

bende oglum dogdugunda hep kendim yikadim annem yikadi mi hatirlamiyorum ama yikamistir ama ilk zamanlar hep ben yikadim
simdi yarin uc yasina gircek insallah
kizim dogsun sag selim onu da kendim yikarim yani babasi da yardim ederdi o da yikardi simdi de yikiyor oglusunu
simdi kizimiz olcak gene aynisini yapariz
hic korkma
elin alisti mi kolayca oluyor

bana ilk hafta yardım ettiler ondan sonra eşimle ben yıkıyoruz.biraz önce yıkadık hatta:) ben yıkıyorum eşim su döküyor. zamanla alışırsın korkma.benimde filem var ama zor oluyor onunla yıkamak.benim oğlumda 2 aylık olacak ayın 12 sinde

ben de gün aşırı yıkarım.babamızla birlikte.....saolsun babacık kızımızı yıkamayı çok seviyor....

biz ilk eve geldigimizde ablam yikadi sag olsun.sonrasinda hep kendim yikadim.her ücüncü günde yikiyorum oglusum suyu cooooook seviyor

bebeğim yeni dığduğunda annem veya kaynanam yıkıyordu bende su döküyordum ama 1 aydan sonra kendım yıkamaya basladım korkma canım dikkatli ve sakin olursan hiç bişiy olmaz ben oğlumu her gün yıkıyorum çok fazla bekletme çocugu canım kırlı durmakta ona rahatsızlık verır kendinin 5 gün banyo yapmadığını düşünsene ne kötü bide file kullanmanı tavsiye etmem ben çünkü bebek fileyle yukarda durdugu ıcın bebek usuyo yanı kuvetının ıcıne yatırır gıbı yap tek elınlede destekle bı elınlede yıka cocugunu korkma korkarsan paniklersin buda bebeğe yansır hadi kolay gelsin canım

kızımı ılk 15 gun annem yıkadı ondan sonra hep esımle ben yıkıyoruz aksamları uyutmadan once genelde hergun yıkıyoruz,rahatlatıyor daha rahat daha uzun sure uyuyor,cok kolay yıkarsınız canım merak etme kolay gelsın

vlla bende esım su dokuyo ben yıkıyorummm yanı yıkamanın bı zoru yok bızde ıolk baslarda teredut ettık ama daha sonra alıstık bebegım 2aylık oldu ben 25 gunluk felandı yıkalamaya basladım kolay endıselencek bısey yok

biz eşimle hergün yıkıyoruz canım 1-2 kere yıkadınmı inan alışırsın öyle korkulacak bişi değilmiş bende tedirgindim ama şimdi alıştım

canım bende kayınvalidemle yıkıyorum..banyo filesi kullanıyoruz..kolay oluyor..bi defa tek yıkadım fileyle çok kolay

ilk iki ay annemle birlikte yıkadık.o zamanlar tam kışın ortasıydı,haftada 2-3 kez yıkıyorduk,her seferinde(kaloriferli ev olmasına ragmen)elektrikli ısıtıcı yakıyorduk.annem gidince eşimle birlikte yıkıyoruz,ve başından beri file kullanıyorum,en son sırtını yıkarken babası kaldırıyor ben yıkıyorum,havalar artık daha iyi ama yinede ben ısıtıcıyı yakıyorum,iki günde bir yıkanıyor.havalar dahada duzelsın hergün yıkıycam.yalnız çok dikkat et canım,sakın üşütme.bebeklere ilk 3 ay geregınden fazla dıkkat etmek gerekıyor.çunku bu donem onların dunyaya alışma donemi ve bünyeleri çok zayıf.kolay gelsin.saglıcakla kal.

X