- 25 Mayıs 2015
- 925
- 530
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Diyorum ya farklı davranıyor bazı zaman yemek olmamış ama yine de eline sağlık der bazen yemekteyiz programında gibi puan verir ama gülümseyerek bazen ciddi triplemirYok böyle değil kesinlikle. Bazen insanın el ayarı kaçıp, kötü yemek yapabilir, yeri gelir hiç yapamaz. Kendinde trip atma hakkını görmesi bile çok ayıp. Çocuk gibi koca adam. Kesinlikle normali bu değil. Eşinizi bu konuda alttan almayın. Alt tarafı yemek yahu, bunun için küsülür mü?
Ayrıca diyelim bir sebepten eşim bana küstü, surat yapıyor. Gidip öptüğüm ya da sarıldığım zaman asla kovmaz. Çok büyük tartışmalarımızda dahi yapmaz mesela bu hareketi.
Neymiş bunca yıldır hala dikkat etmeden yemek yapıyormuşum ama buna her zaman bir şey söylemez diyorum ya dengesiz bazı zaman yemek olmamış aşkım der Güler geçer bazen yüzü düşer konuşur küsmek öyle konuşmamak değil ama ben konu açarım kısa kısa cevaplar verirAdamı üzdüysem elbette alınır,robot değil ya. Ama küsmez.
Sizin eşiniz yemeği güzel yapmadınız diye mi küsmüş?
Yanlış anladım di mi ben?
Eşinizin size anlatamadığı başka sorunları var o zaman.Neymiş bunca yıldır hala dikkat etmeden yemek yapıyormuşum ama buna her zaman bir şey söylemez diyorum ya dengesiz bazı zaman yemek olmamış aşkım der Güler geçer bazen yüzü düşer konuşur küsmek öyle konuşmamak değil ama ben konu açarım kısa kısa cevaplar verir
Umursamadan davranmıyorum sinir oluyorum bu hallerine ona başlarda tepki veriyordum artık tepki de vermiyorum sanki onun küstüğünü anlamamış gibi davranıyorum ama diyorum ya yordu beni artık ben hiç küs duramayan sinirlensem bile ani tepki verip eskiye dönen biriyimZor bir adamla evlisiniz ama adamın da karakteri bu. Ya alışıp her şeyi ona uygun yapacaksınız ya da huzursuzluğu umursamayacaksınız. Umursamazsanız muhtemelen kendi kendine unutup düzelir. Periyodik olarak bu ruh haline giriyorsa 3 senede alışmış ve kanıksamış olmanız gerekir.
Olabilir aslında bana tam anlatmasada birkaç kişiyle yaşadığı problemler var o da ayrı bir konu zaten anlat rahatla yok adam içine atacak illaEşinizin size anlatamadığı başka sorunları var o zaman.
İnsan bazen aklında başka bir problemle uğraşırken küçücük çöp göze batıyor.
Her şey de değil ama dengesiz bazen yemeğe takılır bazen başka şeylere arada geliyorlar adamaSadece yemek olayını söylemişsiniz
Bu konuda hak verdim işten gelmiş yemek olmamış sinirlenmesi normal.
Ama herşeyde böyle küsüyorsa sıkıntı.
Umursamadan davranmıyorum sinir oluyorum bu hallerine ona başlarda tepki veriyordum artık tepki de vermiyorum sanki onun küstüğünü anlamamış gibi davranıyorum ama diyorum ya yordu beni artık ben hiç küs duramayan sinirlensem bile ani tepki verip eskiye dönen biriyim
Öyle ama bu gibi durumlarda sinirlenince çok kızgın oluyor diye acaba kızar mı düşüncesinden diken üstünde oluyorumİşte herkesin kişiliği farklı. Siz eşiniz gibi davranamayacağınıza göre onun sizin gibi davranmasını beklemek de haksızlık olur öyle değil mi?
Bebekten dolayı bu yıl izindeyim yemek yapmayı biliyorum ki zaten beğendiği zaman çok iyi bir şeyi beğenmesin beğendikleri de çöp bende buna kızıyorum normalde yemeği yapıyorum çocuk uyuyunca ama dün evde temizlik yaptım o yüzden yemeğe sıra gelmeden eşim gelmişti ki dün erken çıkmıştı iştenValla eger ev hanimiysaniz yemek yapmayi da ogrenin yani.. hani calisiyor olsaniz yine bir sey demeyecegim ama butun gun evde olup iki cesit yemek yapamamak da garip geliyor bana.. bu cocuk hic mi uyumuyor ya da yarim saat kendi kendini oyalayamiyor, neredeyse 6 aylik olmus.. hic zaman bulamiyorsaniz geceden hazirlayin malzemeleri sabah da atin tencereye, instagram, bloglar zibil yer var ogreneceginiz..
Sorunuza gelince esim degil ama ben boyleyim.. kendimi degersiz hissedersem kuserim evet :/