- 25 Haziran 2010
- 4.941
- 4.485
- 358
Merhaba herkese
Bu konuda aşırı dertliyim ne yapsam olmadı
Ceza yöntemini (mahrum bırakarak) asla ben uygulamam diyordum ona bile başvurdum faydası olmadı![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
İkiz kızlarım var 5yaşında sitemiz güvenlikli birkaç defadır tek başlarına iniyorlar ben de parkı gören taraftayım sürekli izliyorum onları
Neyse sorun şu ki hadi artık yeter eve gelin dediğimde gelmiyorlar asla ikna olmuyorlar
-Gelin yemek yiyeceğiz
-Gelin boyama yapacağız
….
-Gelin yoksa bi daha çıkamazsınız diyorum yok asla beni dinlemiyorlar
Ki daha küçükler şimdiden böyle beni dinlememeleri aşırı üzüyor beni![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Eve nasıl geliyorlar diye soracaksınız,tuvalet veya su ihtiyacı için gelince artık bırakmıyorum (4-5 saat olmuş oluyor)
Ben gidip kollarından tutup zorla getirmek de istemiyorum
Ciddi anlamda canım sıkılıyor ve çok konuşarak hatta artık son zamanlarda bağırarak (ki normalde sakince konuşurum ama artık doldum taştım) konuştuğum için onlar da korkuyor
Ne yapabilirim ne önerirsiniz ?
(Ben de eşim de söz verince yerine getiren insanlarız öyle çocukları kandırdığımız hiç olmadı ama onlar daima tamam deyip asla yerine getirmez tekrar tekrar aynı şeyi yaparlar)
Bu konuda aşırı dertliyim ne yapsam olmadı
Ceza yöntemini (mahrum bırakarak) asla ben uygulamam diyordum ona bile başvurdum faydası olmadı
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
İkiz kızlarım var 5yaşında sitemiz güvenlikli birkaç defadır tek başlarına iniyorlar ben de parkı gören taraftayım sürekli izliyorum onları
Neyse sorun şu ki hadi artık yeter eve gelin dediğimde gelmiyorlar asla ikna olmuyorlar
-Gelin yemek yiyeceğiz
-Gelin boyama yapacağız
….
-Gelin yoksa bi daha çıkamazsınız diyorum yok asla beni dinlemiyorlar
Ki daha küçükler şimdiden böyle beni dinlememeleri aşırı üzüyor beni
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Eve nasıl geliyorlar diye soracaksınız,tuvalet veya su ihtiyacı için gelince artık bırakmıyorum (4-5 saat olmuş oluyor)
Ben gidip kollarından tutup zorla getirmek de istemiyorum
Ciddi anlamda canım sıkılıyor ve çok konuşarak hatta artık son zamanlarda bağırarak (ki normalde sakince konuşurum ama artık doldum taştım) konuştuğum için onlar da korkuyor
Ne yapabilirim ne önerirsiniz ?
(Ben de eşim de söz verince yerine getiren insanlarız öyle çocukları kandırdığımız hiç olmadı ama onlar daima tamam deyip asla yerine getirmez tekrar tekrar aynı şeyi yaparlar)