- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
Benim iki eltim var sosyal medya kullanmayı bilmez kaynanam. biz attik mi denk gelir söyleriz şunu yapmışlar diye kaynanaya ,hiç sizin gibi düşünmedik üç elti.her kez duymuş kaynana duyuncami sorun oluyor .laf arasında konuşulmuştur siz böyle hersiyin altında birşey aradığınız için olabilirmi ? sizi aralarına almamaları..Evet story zaten neden var bişeyler paylaşmak için ama gidip Kaynanam ne alaka
Anlatmasın? Bile bile lades demesin? OlmazmıKızlar valla ayıp ediyorsunuz ya. Nasıl yorumlar böyle dalga geçer üslupla. Konuyu ben açmışım gibi darıldım resmen. Konu sahibin anlatmak istediği ikimizin konuştuğu herhangi birşeyi kayinvalideme söylemesi . Bende olsam rahatsız olurum açıkçası. Böyle insanlarada hiç güvenmiyorum hosuma da gitmiyor. İnsanın çenesi biraz sıkı olmalı bu konuların önemli olup olmamasıyla alakası yok. Kayinvalidesi belki aramıştır eltinizi ne yaptınız diye ama o da havadan sudan bahsettik demesi yeterli bence. Ne konuşulduğuna kadar söylemesi gereksiz
Yok karda mangal partisi yaparken giydiği mont elti, görümce vb kadın akrabalarının radarına takılmış. Kıskançlıklarından çatlamışlar. Hemen kv arayıp ihbar etmişler. Normal şeyler yani. Ama neden sildi konuyı, ceza almaya değermiydi anlmadım.Konu uçmuş biriniz de alıntılamamışsınız aşk olsun.
Ne oldu araba krizinden sonra bu sefer de mont krizi mi başladı? Eşinin üzerine kayıtlı mont alıp başkasına mı vermişler ne olmuş??
E ne güzel herkes çatladıysa daha neYok karda mangal partisi yaparken giydiği mont elti, görümce vb kadın akrabalarının radarına takılmış. Kıskançlıklarından çatlamışlar. Hemen kv arayıp ihbar etmişler. Normal şeyler yani. Ama neden sildi konuyı, ceza almaya değermiydi anlmadım.
Aynen ya konuyu alintilamamis hic kimse cok ayip oyle okuzun trene baktigi gibi yorumlara bakip,olayi birlestirmeye calisiyorumKonu uçmuş biriniz de alıntılamamışsınız aşk olsun.
Ne oldu araba krizinden sonra bu sefer de mont krizi mi başladı? Eşinin üzerine kayıtlı mont alıp başkasına mı vermişler ne olmuş??
Siz de 5 çocuk, düşüncesiz koca ile 7/24 kaynana hizmeti görseniz, aile apartmanında yaşamayan keyfine bakan eltiyi kıskanmaz mısınız? Ben kıskanırım. Allahtan eltim yok.Yok karda mangal partisi yaparken giydiği mont elti, görümce vb kadın akrabalarının radarına takılmış. Kıskançlıklarından çatlamışlar. Normal şeyler yani. Ama neden sildi konuyı, ceza almaya değermiydi anlmadım.
Kıskanırım çok haklısınızSiz de 5 çocuk, düşüncesiz koca ile 7/24 kaynana hizmeti görseniz, aile apartmanında yaşamayan keyfine bakan eltiyi kıskanmaz mısınız? Ben kıskanırım. Allahtan eltim yok.
Ohaa elti elti degil Monako prensesiSiz de 5 çocuk, düşüncesiz koca ile 7/24 kaynana hizmeti görseniz, aile apartmanında yaşamayan keyfine bakan eltiyi kıskanmaz mısınız? Ben kıskanırım. Allahtan eltim yok.
İşte onu tam öğrenemedik. Bu pandemi zamanı avm den mi aldı, onlinemı aldı öyleyse hangi sayfa veya hangi instagram butikmi diye meraktan çatır çatır çatladım burda. Uyku tutmayacak beni. Eltisi öğrenmiştir ama, oh o rahat rahat uyusun bu geceE ne güzel herkes çatladıysa daha nemont kaç modeldi acaba Olmuyor araba konusundan dışarı çıkamıyorum bir türlü
Arabayı bulup yakasım gelmişti :/@Yabanelma şimdi baktım da o araba konusunu o kadar çok görmüşüm ki. Konu mıh gibi beynime yer etmiş. Sjsjshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?