• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin çevrenizdede var mı böyleleri?

Evet story zaten neden var bişeyler paylaşmak için ama gidip Kaynanam ne alaka
Benim iki eltim var sosyal medya kullanmayı bilmez kaynanam. biz attik mi denk gelir söyleriz şunu yapmışlar diye kaynanaya ,hiç sizin gibi düşünmedik üç elti.her kez duymuş kaynana duyuncami sorun oluyor .laf arasında konuşulmuştur siz böyle hersiyin altında birşey aradığınız için olabilirmi ? sizi aralarına almamaları..

Kızlar valla ayıp ediyorsunuz ya. Nasıl yorumlar böyle dalga geçer üslupla. Konuyu ben açmışım gibi darıldım resmen. Konu sahibin anlatmak istediği ikimizin konuştuğu herhangi birşeyi kayinvalideme söylemesi . Bende olsam rahatsız olurum açıkçası. Böyle insanlarada hiç güvenmiyorum hosuma da gitmiyor. İnsanın çenesi biraz sıkı olmalı bu konuların önemli olup olmamasıyla alakası yok. Kayinvalidesi belki aramıştır eltinizi ne yaptınız diye ama o da havadan sudan bahsettik demesi yeterli bence. Ne konuşulduğuna kadar söylemesi gereksiz
Anlatmasın? Bile bile lades demesin? Olmazmı

Konu uçmuş biriniz de alıntılamamışsınız aşk olsun.
Ne oldu araba krizinden sonra bu sefer de mont krizi mi başladı? Eşinin üzerine kayıtlı mont alıp başkasına mı vermişler ne olmuş??
Yok karda mangal partisi yaparken giydiği mont elti, görümce vb kadın akrabalarının radarına takılmış. Kıskançlıklarından çatlamışlar. Hemen kv arayıp ihbar etmişler. Normal şeyler yani. Ama neden sildi konuyı, ceza almaya değermiydi anlmadım.

Yok karda mangal partisi yaparken giydiği mont elti, görümce vb kadın akrabalarının radarına takılmış. Kıskançlıklarından çatlamışlar. Hemen kv arayıp ihbar etmişler. Normal şeyler yani. Ama neden sildi konuyı, ceza almaya değermiydi anlmadım.
E ne güzel herkes çatladıysa daha ne 😂😂 mont kaç modeldi acaba :KK70: Olmuyor araba konusundan dışarı çıkamıyorum bir türlü:confused:

Konu uçmuş biriniz de alıntılamamışsınız aşk olsun.
Ne oldu araba krizinden sonra bu sefer de mont krizi mi başladı? Eşinin üzerine kayıtlı mont alıp başkasına mı vermişler ne olmuş??
Aynen ya konuyu alintilamamis hic kimse cok ayip oyle okuzun trene baktigi gibi yorumlara bakip,olayi birlestirmeye calisiyorum 😞

Yok karda mangal partisi yaparken giydiği mont elti, görümce vb kadın akrabalarının radarına takılmış. Kıskançlıklarından çatlamışlar. Normal şeyler yani. Ama neden sildi konuyı, ceza almaya değermiydi anlmadım.
Siz de 5 çocuk, düşüncesiz koca ile 7/24 kaynana hizmeti görseniz, aile apartmanında yaşamayan keyfine bakan eltiyi kıskanmaz mısınız? Ben kıskanırım. Allahtan eltim yok. 😬

Var tabiki ama mesafe koymak en güzeli bide herşeyi storylerde paylaşır olduk öyle olunca insanlar haberi yoksa bile görüyorlar yaşlısı çocuğu herkesin elinde telefon artık özelinizi paylaşmamaya özen gösterin birde anlatmayın kimsenin yanında hiçbirşeyinizi anneanem hep derdiki kızım dört duvar arasında ki sırrını kimseye verme kul unutmaz derdi

Siz de 5 çocuk, düşüncesiz koca ile 7/24 kaynana hizmeti görseniz, aile apartmanında yaşamayan keyfine bakan eltiyi kıskanmaz mısınız? Ben kıskanırım. Allahtan eltim yok. 😬
Kıskanırım çok haklısınız 🙃
Montuda nerden, nezaman, kaça almış diye didik didik araştırırdım

E ne güzel herkes çatladıysa daha ne 😂😂 mont kaç modeldi acaba :KK70: Olmuyor araba konusundan dışarı çıkamıyorum bir türlü:confused:
İşte onu tam öğrenemedik. Bu pandemi zamanı avm den mi aldı, onlinemı aldı öyleyse hangi sayfa veya hangi instagram butikmi diye meraktan çatır çatır çatladım burda. Uyku tutmayacak beni. Eltisi öğrenmiştir ama, oh o rahat rahat uyusun bu gece

Gerçekten hiç hoş değil söyledikleriniz bilmem kaç yaşına gelmiş insanlardanız bu denli konuşmak gerçekten komik duruyor ben burda mont derke gidip story direkt montumu atmadım tabiki oğlumla ailemle attım anlatmak istediğim şeyi dalgaya almanız ayrıca bir ilginç.. Birde diğer konuyla sürekli vurmanıza sanırım sizin hayatınızda hiç farklı sorunlar olmuyor herşey mükemmel 👌 burdan öyle görünüyor işin garip tarafı hep aynı kişiler sıkıldıysanız takip edip konularınımı okumayın.. İnsan kalbi kırmak bu kadar basit işte..

Diğer dertlerinize birşey dediğimiz yok lakin artık eltiyi bi salın. Kadının başında yeterince iş var zaten.

Back