Sizin çevrenizdede var mı böyleleri?

Sizce bu konu aynı arkadaşlar burası soru sorma platformu değil mi sorum dert herkes herşeyi paylaşıyor ben yazınca mı irette duruyor anlamıyorum

canım yazmasa olur mu en buyuk ovunc kaynağı zaten eltisi o yuzden kıskanip mangallı montlu storyleri hep kayinvalidesine yetistiriyor. herkes kaynanasindan ayri apartmanda oturup mangal yakıp o montları giyemez ne yapsın kıskanıliyor iste.

konu sahibi dikkat et story atarken mazallah nazara gelirsin kem gozluler tarafından.

Resmen eltide kusur arıyorsunuz gibi hissettim açıkçası.
Durum yaptığınız mangalı kv ye söylemesinde nasil bir art diyet aradığınızı da merak ettim.
Ben olsam söylemem çünkü sonuçta gidip benim ona söylediğimi söyler ne gerek var

Alkışlıyorum sizi gerçekten bravo

Sizce bu konu aynı arkadaşlar burası soru sorma platformu değil mi sorum dert herkes herşeyi paylaşıyor ben yazınca mı irette duruyor anlamıyorum
Temelde bütün konularınız aynı evet.

Aldığınız evle ilgili bilgilendirme, eşinizin ailesinden istediğiniz yakınlıgi görememeniz bunun üzerinde dönüyor hep.

Arabayla ilgili konuları ayrı tutuyorum, o yeri başka bende.

Sizin gibi bir üye daha var ona da yazıyoruz aynı şeyleri, göze batıyor ister istemez sürekli tekrar edince benzer şeyler ve aslında dert sayılmayacak şeyleri yazıyorsunuz. Tabi siz konu açmakta özgürsünüz bizde yorum yapmakta.

Son düzenleme:
Harikasınız valla. Sayenizde üyelerin eski konuları film şeridi gibi gözümüzün önünden geçiyor. ben bu üyeyi ilk defa okuyorum sanırım

Bundan sonra açmicam gerçekten hani herkes bir şey diyor ya gerçekten üzücü oluyor başkasının sorunu farklıdır farklı sorar benim sorunlarım bu şekildedir hani istemeyen yorum yapmaz ama bu şekilde herkes aşalayıcı konuşması çok üzücü gerçekten

Giriş cümlen niye aynı kardeş anladık kocan aile apartmanında oturtmadı. Mesafe istiyorsun sonra yakın olsunlar istiyorsun. Bir yere gittiklerinde niye çağırmadılar benide diyorsun valla bacım ne istiyorsun çözemedim. İnsanlar herhalde kafayı yemiştir Birde montun nesini taşıyorlar anlamadım yoksa kabinde mobt alıyorum diye çekip atıyor musunuz görsünler diye valla düşer bayılırım. Aksi ise zaten her şeyi görsünler kıskansın eltın görümcen diye bilerek yaptığınıza eminim ama kanıtlayamam

Konuyu neden aşağılamaya getiriyorsunuz ki?
Öyle birşey yapmıyorum.

Aslında kulak arkası edeceğiniz bir anne oğul konuşmasını, kendinize mesele etmeniz size zarar değil mi?

Eltiye olumsuz şeyler yazsak, inanın size bir faydası olmayacak.

Son düzenleme:
Story lerinizi izlemesini istemediğiniz kişilerden gizleme gibi bir seçeneğiniz var.
Yada mangal, mont gibi çok sıradan bir şeyi story de paylaşmama hakkınızıda kullanabilirsiniz
Bence kullanın

Montu aldıktan sonra arkadaşlaaaarrr dm den çok soru geldi, herkes montumu merak etmiş tek tek dönüş yapamıcammmm toplu cevap olsun diye story atıyorda olabilir

Story lerinizi izlemesini istemediğiniz kişilerden gizleme gibi bir seçeneğiniz var.
Yada mangal, mont gibi çok sıradan bir şeyi story de paylaşmama hakkınızıda kullanabilirsiniz
Bence kullanın
Canım montu direkt paylaşmadım oğlumla foto çekindim ordaki mont dikkatlerini çekmiş öyle diyim

Kızlar valla ayıp ediyorsunuz ya. Nasıl yorumlar böyle dalga geçer üslupla. Konuyu ben açmışım gibi darıldım resmen. Konu sahibin anlatmak istediği ikimizin konuştuğu herhangi birşeyi kayinvalideme söylemesi . Bende olsam rahatsız olurum açıkçası. Böyle insanlarada hiç güvenmiyorum hosuma da gitmiyor. İnsanın çenesi biraz sıkı olmalı bu konuların önemli olup olmamasıyla alakası yok. Kayinvalidesi belki aramıştır eltinizi ne yaptınız diye ama o da havadan sudan bahsettik demesi yeterli bence. Ne konuşulduğuna kadar söylemesi gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…