Bu konu aynı mıBütün konularınız aynı.
Sizce bu konu aynı arkadaşlar burası soru sorma platformu değil mi sorum dert herkes herşeyi paylaşıyor ben yazınca mı irette duruyor anlamıyorumLaf sokmuyorum ki.
Yazdıklarım da yanlış olan birşey varsa düzeltin.
Dönün bir okuyun açtığınız konuları, sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz. Her konuya ufak bir olay ekliyorsunuz sadece. Ezberledik diyorum bende doğal olarak.
Siz insanlar görsün diye atmadiniz mi o fotoğrafı zaten?
Kayınvalidenin haberi olunca mi sorun oluyor, birşey de dememiş telefonda sorun edilicek.
Arabayla ilgili problemi çözmüşsünüz herhalde tekrar eşinizin ailesiyle ilgili en ufak şeyi dert etmeye başladığınıza göre.
Birde her konuya aldığınız evi, o evin aile apartmanında olmadığını yazmak zorunda mısınız? Ezberledik artık merak etmeyin.
Ben olsam söylemem çünkü sonuçta gidip benim ona söylediğimi söyler ne gerek varResmen eltide kusur arıyorsunuz gibi hissettim açıkçası.
Durum yaptığınız mangalı kv ye söylemesinde nasil bir art diyet aradığınızı da merak ettim.
Bi de araba vardı. Bi o farklı. Ama temelde o da aynı.Bu konu aynı mı
Alkışlıyorum sizi gerçekten bravocanım yazmasa olur mu en buyuk ovunc kaynağı zaten eltisi o yuzden kıskanip mangallı montlu storyleri hep kayinvalidesine yetistiriyor. herkes kaynanasindan ayri apartmanda oturup mangal yakıp o montları giyemez ne yapsın kıskanıliyor iste.
konu sahibi dikkat et story atarken mazallah nazara gelirsin kem gozluler tarafından.
Temelde bütün konularınız aynı evet.Sizce bu konu aynı arkadaşlar burası soru sorma platformu değil mi sorum dert herkes herşeyi paylaşıyor ben yazınca mı irette duruyor anlamıyorum
Harikasınız valla. Sayenizde üyelerin eski konuları film şeridi gibi gözümüzün önünden geçiyor.Siz insanlar görsün diye atmadiniz mi o fotoğrafı zaten?
Kayınvalidenin haberi olunca mi sorun oluyor, birşey de dememiş telefonda sorun edilicek.
Arabayla ilgili problemi çözmüşsünüz herhalde tekrar eşinizin ailesiyle ilgili en ufak şeyi dert etmeye başladığınıza göre.
Birde her konuya aldığınız evi, o evin aile apartmanında olmadığını yazmak zorunda mısınız? Ezberledik artık merak etmeyin.
Bundan sonra açmicam gerçekten hani herkes bir şey diyor ya gerçekten üzücü oluyor başkasının sorunu farklıdır farklı sorar benim sorunlarım bu şekildedir hani istemeyen yorum yapmaz ama bu şekilde herkes aşalayıcı konuşması çok üzücü gerçektenTemelde bütün konularınız aynı evet.
Aldığınız evle ilgili bilgilendirme, eşinizin ailesinden istediğiniz yakınlıgi görememeniz bunun üzerinde dönüyor hep.
Arabayla ilgili konuları ayrı tutuyorum, o yeri başka bende.
Sizin gibi bir üye daha var ona da yazıyoruz aynı şeyleri, göze batıyor ister istemez sürekli tekrar edince benzer şeyler ve aslında dert sayılmayacak yazıyorsunuz. Tabi siz konu açmakta özgürsünüz bizde yorum yapmakta.
Konuyu neden aşağılamaya getiriyorsunuz ki?Bundan sonra açmicam gerçekten hani herkes bir şey diyor ya gerçekten üzücü oluyor başkasının sorunu farklıdır farklı sorar benim sorunlarım bu şekildedir hani istemeyen yorum yapmaz ama bu şekilde herkes aşalayıcı konuşması çok üzücü gerçekten
Bdv'yi takip edip araba konusunu bilmeyen de ben üyeyim demesin zaten.Yabanelma şimdi baktım da o araba konusunu o kadar çok görmüşüm ki. Konu mıh gibi beynime yer etmiş. Sjsjshshs
Montu aldıktan sonra arkadaşlaaaarrr dm den çok soru geldi, herkes montumu merak etmiş tek tek dönüş yapamıcammmm toplu cevap olsun diye story atıyorda olabilirGiriş cümlen niye aynı kardeş anladık kocan aile apartmanında oturtmadı. Mesafe istiyorsun sonra yakın olsunlar istiyorsun. Bir yere gittiklerinde niye çağırmadılar benide diyorsun valla bacım ne istiyorsun çözemedim. İnsanlar herhalde kafayı yemiştirBirde montun nesini taşıyorlar anlamadım yoksa kabinde mobt alıyorum diye çekip atıyor musunuz görsünler diye valla düşer bayılırım. Aksi ise zaten her şeyi görsünler kıskansın eltın görümcen diye bilerek yaptığınıza eminim ama kanıtlayamam
Canım montu direkt paylaşmadım oğlumla foto çekindim ordaki mont dikkatlerini çekmiş öyle diyimStory lerinizi izlemesini istemediğiniz kişilerden gizleme gibi bir seçeneğiniz var.
Yada mangal, mont gibi çok sıradan bir şeyi story de paylaşmama hakkınızıda kullanabilirsiniz
Bence kullanın
Anladım. Dm kutusu dolup taşıyor tabiiCanım montu direkt paylaşmadım oğlumla foto çekindim ordaki mont dikkatlerini çekmiş öyle diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?