• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin çevrenizdede var mı böyleleri?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar merhabalar 4 senelik evliyim bir oğlum var.. Eşim nişanlıyken ev aldı aile apartmanını tercih etmedi yani kayınvalidemler le aynı apart. Oturmuyoruz neyse kayınvalidem elti ve görümce baştan beri beni hep ayırdı ayrımcılık yaptı oysaki kayınvalidem beni çok beğenmişti.. Benim eğitim seviyem onlardan biraz daha yüksek tabi kimseyi küçümsemiyorum ben hep iyi olalım birlik olalım istedim artık pes ettim.. Bi eltim var bende gelir yer içer sohbet eder ama ne konuşursak kayınvalide me yetiştirir ne giysem ne paylaşsam kaynama anında iletir bugün kar var malum herkes bi mutlu eşimde evdeydi mangal yapalım dedik story attım neyse 2 saat sonra kayınvalidem mangal yapmışsınız dedi eşim kimin söylediğini anladı tabi ama sordu yinede yani böyle birşey bile yetiştirmesi okadar saçmaki kaynanam bişey demedi şaka takıldı eşime ve eltim hep böyle ben iyi olalım isterdim kardeş gibi ama öyle görünüp farklı olması beni şaşırttı kendi annesi falanda böyle ben bi mont giysem foto atsam ne zman aldım falan yazar hemen herkesin dilinde insanlar neden böyle yapar ben artık kimseye hele eşimin tarafına hiç güvenmiyorum.. Mutsuz olsam o kadar mutlu olurlar ki eminim

Son düzenleme:
Arkadaşlar yanlışlıkla ilk paylaştığımı tekrar kopyalamışım özür diliyorum

Benim çevremde yok. Uzun uzadıya kimseye ne yaptığımı, ne aldığımı anlatmam. Siz burada anlatın rahatlayın ve anlattığını biliyorsanız ağzına laf vermeyin.

Siz insanlar görsün diye atmadiniz mi o fotoğrafı zaten?

Kayınvalidenin haberi olunca mi sorun oluyor, birşey de dememiş telefonda sorun edilicek.

Arabayla ilgili problemi çözmüşsünüz herhalde tekrar eşinizin ailesiyle ilgili en ufak şeyi dert etmeye başladığınıza göre.

Birde her konuya aldığınız evi, o evin aile apartmanında olmadığını yazmak zorunda mısınız? Ezberledik artık merak etmeyin.

Sınır bilmez insanlar her yerde.
Bu kadar yakınında olunca mesafeyi korumak gerekiyor.
Asla böyle insanlara güvenmiyorum. Böyle insanlara karşı ağzım çok sıkıdır, gereksiz tek kelime konuşmam ortamda. Geyik bile yapmam o derece.

Bu tarz insan çok. Eğer rahatsızsanız eltinizi engelleyebilirsiniz bence ben olsam öyle yaparım. Ayrıca eltiden kardeşte olmaz bence bi laf vardır hatta kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye

• Beğen
Reactions: Z P
Siz insanlar görsün diye atmadiniz mi o fotoğrafı zaten?

Kayınvalidenin haberi olunca mi sorun oluyor, birşey de dememiş telefonda sorun edilicek.

Arabayla ilgili problemi çözmüşsünüz herhalde tekrar eşinizin ailesiyle ilgili en ufak şeyi dert etmeye başladığınıza göre.

Birde her konuya aldığınız evi, o evin aile apartmanında olmadığını yazmak zorunda mısınız? Ezberledik artık merak etmeyin.
Ya niye sürekli laf sokma çabadındasınız insanları kırınca elinize ne geçiyor

Evet var eşimin kızkardeşi. Anında herkese herseyi yetiştirir, kendisi ayaklı gazete gibidir. Ama herkes huyunu bildiği için ona göre konuşur yanında :) hatta eşim kardeşi için birseyin yayılmasını istersen ablama anlat der, güler geçeriz. Herseyi anlatmadığımız için bir sıkıntı yaşamadık şimdilik

siz her mangalınızı her kiyafetinizi sizin tabirinizle storye koyup foto atarsanız onlarda yorum yapar tabiki.

Birde açıkcası eltiniz gorumcelerinizle aranızdaki eğitim farkını merak ettim.

foto attim story attim kaynanam şaka takıldı eltim evimde yedi icti. nasıl bir eğitim farkı bu? buradan bakınca gorülmüyorda o fark.

Ya niye sürekli laf sokma çabadındasınız insanları kırınca elinize ne geçiyor
Laf sokmuyorum ki.

Yazdıklarım da yanlış olan birşey varsa düzeltin.

Dönün bir okuyun açtığınız konuları, sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz. Her konuya ufak bir olay ekliyorsunuz sadece. Ezberledik diyorum bende doğal olarak.

Resmen eltide kusur arıyorsunuz gibi hissettim açıkçası.
Durum yaptığınız mangalı kv ye söylemesinde nasil bir art diyet aradığınızı da merak ettim.

Back