- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Arkadaşlar merhabalar 4 senelik evliyim bir oğlum var.. Eşim nişanlıyken ev aldı aile apartmanını tercih etmedi yani kayınvalidemler le aynı apart. Oturmuyoruz neyse kayınvalidem elti ve görümce baştan beri beni hep ayırdı ayrımcılık yaptı oysaki kayınvalidem beni çok beğenmişti.. Benim eğitim seviyem onlardan biraz daha yüksek tabi kimseyi küçümsemiyorum ben hep iyi olalım birlik olalım istedim artık pes ettim.. Bi eltim var bende gelir yer içer sohbet eder ama ne konuşursak kayınvalide me yetiştirir ne giysem ne paylaşsam kaynama anında iletir bugün kar var malum herkes bi mutlu eşimde evdeydi mangal yapalım dedik story attım neyse 2 saat sonra kayınvalidem mangal yapmışsınız dedi eşim kimin söylediğini anladı tabi ama sordu yinede yani böyle birşey bile yetiştirmesi okadar saçmaki kaynanam bişey demedi şaka takıldı eşime ve eltim hep böyle ben iyi olalım isterdim kardeş gibi ama öyle görünüp farklı olması beni şaşırttı kendi annesi falanda böyle ben bi mont giysem foto atsam ne zman aldım falan yazar hemen herkesin dilinde insanlar neden böyle yapar ben artık kimseye hele eşimin tarafına hiç güvenmiyorum.. Mutsuz olsam o kadar mutlu olurlar ki eminim
Son düzenleme: