• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin bebeklerde böylemi

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
358
İstanbul
:CüvCüv:selam bayanlarrrr:CüvCüv:
ya ben size bişey anlatacağım şimdi benim oğlum sabahları deli gibi oynuyor ama öyle böyle değil bende hareketleri görmek için yorganı üzerimden alıyorum ve hemen hareketleri duruyor kapatıyorum yorganı tekrar kuduruyo akşamlarıda eşimle biz karanlıkta oturmayı severiz mumlarla akşamlarıda deli gibi. bence artık geceyi ve gündüzü ayırt edebiliyor ışığı seçebiliyor. sizinkiler nasıl şubat anniş adaylarıııŞeniz

evet ya benimki sanki gündüzleri hiç uyumuyor
önceki gün saat 5 ten gece 1,5a kadar nonstop
kıpırdayıp döndü

kızlar benim bebişte çok hareketli :nazar: maşallah bebişlerimize kıpır kıpırlar valla hiç durmuyolar durmasınlar zaten şimdiden sonra hareketleri çok önemli kızlar günde en az 10 kere hissetmemiz lazım artık babasının sesini bile tanıyo onunla konuştuğu zaman hemen tekme atıyo bebeişimiz çok tatlılar bir an önce şubat ayı gelsinnkaydirigubbakcemile2

ay ne güzel yaa.benimkide sabahları oynuyo cok fazla olarak.yorganın altında tabi.aksamlarıda oynuyo.düzenli maşallah.saat tutuyorum ve bayadır öyle

benim oğlumda sıklıkla sabahları oynuyor ben istem dışı gece karnıma elimi koyuyorum çünkü her sabah kendimi karnım açık ve elim karnımda buluyorum elimin olduğu yere tıp tıp vuruyor. Akşamları da yemekten sonra film seyrederken... bazen iş yerinde tekmeliyor.

kızlar benim bebeğim babasınıda hissediyo artıkkk... bugün babasının askere gidiş videosunu izledik ve deli gibi tekme atıyor oğlum bak baba diyorum nasıl tekme atıyor.. zaten babamız göbüşümüzü bir ellesin artık deli oluyor benim oğlum babayı hissediyor cnm benim

ya benim kız korkarım ki geceleri daha çok oynuyor, gündğzleri de oynuyor ama geceleri sessiz ortamdan mı bilmiyrum daha çpok hissediyorum, inşallah doğunca da öyle olmaz, uykusuzluk çekmek istemiyorum

benim cimcime kızımda akşam ymekten sonra uzun süreli yayılarak aturdummu durmuyor hiç.geceleride hep hareket halinde ve aramızda bi bağ oluştu ben ne zaman yatakta eşime sarılsam hemen tekmeliyor bende eşime seninki kızkandı diyorum oda kızım sen babayımı istiyon diyip sevdimi dahada bir coşuyor.gecen gece yatakta eşime bizim cimcime hep gecelerii hareket ediyor istermisin doğduğunda geceleri uyutmasın dedim 1 tekme annecim bu evet demekmi dedim 1 tekme eşime yndık dedim bi tekme biz böyle anlaşıoruz dedim 1 tekme.resmen duyuyor bizi.meleğim benim yaa ölüyorum sabırsızlıktan...

benim cimcime kızımda akşam ymekten sonra uzun süreli yayılarak aturdummu durmuyor hiç.geceleride hep hareket halinde ve aramızda bi bağ oluştu ben ne zaman yatakta eşime sarılsam hemen tekmeliyor bende eşime seninki kızkandı diyorum oda kızım sen babayımı istiyon diyip sevdimi dahada bir coşuyor.gecen gece yatakta eşime bizim cimcime hep gecelerii hareket ediyor istermisin doğduğunda geceleri uyutmasın dedim 1 tekme annecim bu evet demekmi dedim 1 tekme eşime yndık dedim bi tekme biz böyle anlaşıoruz dedim 1 tekme.resmen duyuyor bizi.meleğim benim yaa ölüyorum sabırsızlıktan...

ayyy teyzesinin akıllı kuzusu yerim ben onuuuu Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş. seninkini benimkini cümlemizinkini
:asigim:

Back