Sizin Allah'ınız olabilir mi?"

Atatürk heykelleri yıkılsın diyen kör cahiller onun kurtardığı ülkeden kurduğu cumuriyetten defolun gidin..

Aynen katılıyorum ve ekliyorum Cahil kelimesinin yerini nankör de alabilir mesela...

Ayrıca Kim kimi ülkesinden kovuyor yahu

Benim icin en buyuk nankorluk NEFESINIZI ATATURKE BORCLUSUNUZ diyenlerdr.yaradana edilen nankorluktur.Burda biri cikip dese ki Allaha inancm yok Saygi duymaliyz diye insancil yaklasmlarda bulunulur Ataturk u sevmiyorm dese kiyametler kopar sayginin s si kalmadgi gibi hakaretler ucusur ne cahillgn kalir ne vatan hainligin.yaradananin verdgi nefesi cani kani Ataturke mal edenlerdr nankorluk edenler.

Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum ve ekliyorum Cahil kelimesinin yerini nankör de alabilir mesela...

Ayrıca Kim kimi ülkesinden kovuyor yahu

Atatürk heykellerini yıkmak isteyenleri kovuyoruz ne olduki

Atatürk heykellerini yıkmak isteyenleri kovuyoruz ne olduki
Onun konusunu kendin açtın ortada fol yok yumurta yokken heykellerden dem vurup adam kovdun ,
ayrıca sözunun eri ol ve alıntı yapma artık yeter

Onun konusunu kendin açtın ortada fol yok yumurta yokken heykellerden dem vurup adam kovdun ,
ayrıca sözunun eri ol ve alıntı yapma artık yeter

sen laf çarptırmazsan alıntı yapmam Meryem bir şey yazacaksan bana yaz ortaya yazma..dün gece burada akpli bir arkadaş israilde Atatürk heykeli varmış onu yıksınlar boykot yapacaklarına bizi diyor..nasıl bir zihniyetse..

o dünde kalmıış yani konu dışı olmuş e burda Atatür karşıtı yorum yazan ben olduğuma göre alınıp laf göndermem gayet doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…