yok. vefa ve kadir,kıymet bilmenin ne olduğunu bilenlere göreSana göre ......
Bilgi sahibi miEğer gerçekten bilgi sahibi biri olsaydınız bilgi sahibiyim diyemezdiniz.
Eminim öyledir :))yok. vefa ve kadir,kıymet bilmenin ne olduğunu bilenlere göre
emin ol.. gerçekler bunlarEminim öyledir :))
emin olma gerçekler bunlar
anladım. sen pek Atatürkü sevmiyorsun.Senin gerçeklerin ama sadece senin
Bu ne tuhaf bir yakistirma.nankördür. haklısın
Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgiilendirmez.Bu ne tuhaf bir yakistirma.
Herkes sizin gibi hissetmek, dusunmek zorunda degil.
Meryemd sizin sevmenize laf edip "cahiller" demiyorsa mesela, siz de bu sifati kullanirken dikkatli olmaliydiniz bence.
Bu ne tuhaf bir yakistirma.
Herkes sizin gibi hissetmek, dusunmek zorunda degil.
Meryemd sizin sevmenize laf edip "cahiller" demiyorsa mesela, siz de bu sifati kullanirken dikkatli olmaliydiniz bence.
Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgiilendirmez.
Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgişilendirmez.
kişiye göre değişiyor. mesela ben severim kendisini.
Öff yine sevip sevmemeye dayamış birileri Allah suratındaki nuruda almış kalmış nursuz..
Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgiilendirmez.
bak kontes cahil kim dedi benmi.ağzımdan cahilin c si çıkmadı benimokypete ;
hadi o zaman aynı şeyi ALLAH'ın bizlere bahşettigi din ve onun akabinde bizim imanın ve islamın şartı diye inandıgımız degerlere inanmayanlara karşı yontalım..
Atatürk'ü sevmeyenleri ''cahil'' olarak adlandırmak seni ileri görüşlü muaassır medeniyetin nirvanasına oturturken
Aynı şeyi senin ALLAH'a inanıp onun dısındaki hiçbir şeye iman etmeyişinden yola çıkarak ''ALLAH'ı bilip islam ve imanın şartları geregi olan bütün öğretilerine kim inanmıyorsa bana göre cahildir'' desem 'yobazlık' tahtına oturtulurdum degil mi ?
Çifte standartın gözünü seveyim
aynen..aynen ben de severim. gerçekleri söyleyince çoğu kişinin hoşuna gitmiyor neticede
Öff yine sevip sevmemeye dayamış birileri Allah suratındaki nuruda almış kalmış nursuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?