Sizin Allah'ınız olabilir mi?"

Bilgi sahibi mi Eğer gerçekten bilgi sahibi biri olsaydınız bilgi sahibiyim diyemezdiniz.

Önyargılısın diyen birine öyle olmadığımı başka nasıl ifade ederdim mesela :)))
Hem öyleysem niye demeyeyim ,,??

Bu ne tuhaf bir yakistirma.
Herkes sizin gibi hissetmek, dusunmek zorunda degil.
Meryemd sizin sevmenize laf edip "cahiller" demiyorsa mesela, siz de bu sifati kullanirken dikkatli olmaliydiniz bence.
Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgiilendirmez.

Son düzenleme:
Bu ne tuhaf bir yakistirma.
Herkes sizin gibi hissetmek, dusunmek zorunda degil.
Meryemd sizin sevmenize laf edip "cahiller" demiyorsa mesela, siz de bu sifati kullanirken dikkatli olmaliydiniz bence.

Kimse kalkıp da ben 'nankör olcam' diye sevmemezlik yapmaz değil mi? Herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır , kendi hayat görüşüne ve öğrendiklerine göre belirlediği...

Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgişilendirmez.

Bir baskasi da kalkip bu lafiniz ustune, yani sevmiyorlarsa sudur, seviyorlarsa budur kategoriniz uzerine sizi farkli bir bicimde itham edebilir.
Bu hakki siz vermis olursunuz.
Sonra da kalkip bana nea isteyen alinsin diyebilir.
Siz de alinabilirsiniz ve boylece hakaret fasli baslar.
Olgun insanlar fikirleri tartisabilir.
Fikrini beyan edebilir ve illa bir sifatla sifatlanmasi gerekmiyor.

Öff yine sevip sevmemeye dayamış birileri Allah suratındaki nuruda almış kalmış nursuz..

Öff yine sevip sevmemeye dayamış birileri Allah suratındaki nuruda almış kalmış nursuz..

Ben bunu anlamiyorum bu forumda.
Her konu nicin Ataturk'u sevip sevmemeye baglaniyor?
Sevmiyorsan nankorsun, bi bildiginde yok zaten, onyargilisin vs vs.
İstedikleri kotu sifatlari yapistiriyorlar, sonra tartisma uslubundan bahsediyorlar.
He saygisizlik olsa, hep birlikte savunalim.
Ama boylesi cok cirkin.

Son düzenleme:
Atatürkü sevmiyenler benim için öyledir. kim sevmiyorsa üstüne alınsın. beni ilgiilendirmez.

okypete ;

hadi o zaman aynı şeyi ALLAH'ın bizlere bahşettigi din ve onun akabinde bizim imanın ve islamın şartı diye inandıgımız degerlere inanmayanlara karşı yontalım..

Atatürk'ü sevmeyenleri ''cahil'' olarak adlandırmak seni ileri görüşlü muaassır medeniyetin nirvanasına oturturken

Aynı şeyi senin ALLAH'a inanıp onun dısındaki hiçbir şeye iman etmeyişinden yola çıkarak ''ALLAH'ı bilip islam ve imanın şartları geregi olan bütün öğretilerine kim inanmıyorsa bana göre cahildir'' desem 'yobazlık' tahtına oturtulurdum degil mi ?

Çifte standartın gözünü seveyim

Son düzenleme:
bak kontes cahil kim dedi benmi.ağzımdan cahilin c si çıkmadı benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…