Sizi zen Kitaplar var m?

beni üzen mi bilmiyorum ama ben suzanne collins'in açlık oyunları kitabında ağladım müthiş bir kitap sevindim üzüldüm hırslandım sinir oldum her türlü duyguyu bana yaşattı şuan 2. kitabı ateşi yakalamak'ı okuyorum o da sanırım ilk kitabı aratmıyacak

canan tan yüreğim seni çok sevdi en son yürekler ölür artık öyle bir ağlıyoum ki kitabı okumak istiyorum ama okuyamıyorum ağlamaktan dehşet kitaplar ikiside birde piraye =)

Tam bunları yazmak için girmiştim topiğe, resmen kahroldum Açlık Oyunlar'ını okurken, ikinci kitabında birinciden kalır yanı
yok bilesin :çok üzgünüm:

Mavi saçlı kız.
Kanser bir kızın günlüklerinden derlenip hazırlanmış bir romandı. Çok üzülmüştüm ve ağlamıştım. Bir de gerçek hayat hikayesi olunca daha da etkileyici oluyor.
:çok üzgünüm:

Tam bunları yazmak için girmiştim topiğe, resmen kahroldum Açlık Oyunlar'ını okurken, ikinci kitabında birinciden kalır yanı
yok bilesin :çok üzgünüm:

Gerçekten öyleymiş canım bitirdim kitabı 2 gün önce :çok üzgünüm: bitmesine de çok üzüldüm ... 3. kitap 27 ağustosda çıkıcakmış sanırım dört gözle bekliyorum :jeyyar:

Dün de Chris Cleave'in "Küçük Arı"ya başladım yarısı bitti bu da çoooooook güzel bir kitap gerçekten Uçurtma avcısını sevenler bunu da kaçırmasın derim

Olmaz mı?
hangi birini yazayım

Kiralık Adam-Yazgülü Aldoğan
Sevmek Zorunda Değilsin Beni-Sinan Akyüz
ıki Kişilik Yalnızlık-Sinan Akyüz
En Son Yürekler Ölür-Canan Tan

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Uçurtma Avcısı'nı okurken ağlamıştım...
Latin Amerikanın Kesik Damarları da beni çok üzdü.
ABD'nin Latin Amerika ülkelerine yaptıkları oof of...

Bir de, çok sevdiğim bir kitap bitince ağlarım bazen, keşke bitmeseydi diye.
kaydirigubbakcemile3

Dar Ağacında Üç Fidan,
Gülünün Solduğu Akşam...
Defterimde Kuş Sesleri

bir de bunlar var tabii.

ya ilk kitap okumaya başladığım zamanlarda biraz eski olcak ama kızım olmadan asla beni çok etkilemişti.
bide arkadaşım okurken hüngür hüngür ağladığ kitap En son yürekler ölür yanılmıyosam CANAN TAN ın. ama yook böle ağlamak :)

Kürşat Başar-Başucumda Müzik
Az önce bitirdim ve gerçek bir kitap olduğunu araştırıp öğrendiğim beni inanılmaz sarsan bir kitaptı
tavsiye ederim, edinin ve okuyun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…