Sizi zen Kitaplar var m?

bir tane daha
Tahir ile Zühre (
Bu nasıl bir aşk, bu nasıl bi anne dedim (((

okuduğum bütün kitapları bitirdiğimde uzun süre etkisinden kurtulamam. özellikle "canan tan - piraye" etkisi çok uzun surdu üzerimde

Yazın DANTELadlı kitap okudum kitapdaki kızın bilmeden babasıyla ilişki kurması sinirlerimi bozmuştu .Kitabın sonunda belli oluyor babası olduğu kitaba ayırdığım zamana acıdım ve yazara karşı nefret duydum(Nİye böyle yazdı ki) bir daha o yazarın kitaplarını alıp okumam.:umursamaz:

Şeker Portakalı nda deli gibi ağlamıştım Zeze ye

Bin Muhteşem Güneş de beni çok etkilemişti, ağlamıştım.

"Doğmamış Çocuğa Mektup"
okadar yanlış zamanda okudum ki. Yaralarım tekrar acıdı.
Kaybettiğim bebeklerime tekrar tekrar üzüldüm.....

Ana'yı okurken ağlamıştım bayaa.. suç ve ceza da beni üzmüştür. klasikler dışında hiç dram okumam fantastik okurum hep

maeve binchy - yalnız kadınlar sokağı baş karakterin aldatılmasına çok üzülmüştüm

Cezmi Ersöz Şizofren Aşka Mektup kitabı beni ağlatan ....

bir de şeker portakalı.....

John Steinbeck-Fareler ve İnsanlar, senağlama
Kesinlikle bu 3 kitaba durup durup ağlamıştım ama en çok fareler ve insanlarda ağladım
Birde V.C. ADREWS in bütüns eri kitaplarında mutlaka ağalrımm:gitme:mafoldumbenmafoldumben

Boyalı Kuş-Jerzy Kosinski... ıkinci Dünya savaşı sırasında tek başına kalmış küçük bir çocuğun hikayesi. Yutkunamadığınız bir kütle gibi yerleşip kalıyor boğazınıza.

az önce son gece evinin son serisini okudumm
son sayfalarda tuhaflaştımm
çok üzüldüm haladaa üzgünümm etkisindeyim
aglayasım geliyorrr

Aynen YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ. Alışmışız biz herşeyin sonunu güzel bitirmeye...
Bu malesef kötü bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…