• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi zen Kitaplar var m?

Şeker Portakalı, Yaban Muzu, Fareler ve ınsanlar... Sefil olmuştum ağlamaktan, özellikle Yaban Muzu'nda baya ağladığımı hatırlıyorum.

Reşar Nuri Güntekin- ACIMAK .... lise hazırlıktaydım ve tabi ing. dersi ağırlıklı..kitaba gece başlamıştım ama dayanamıyorum o kadar merak ettimki sonunu mutlaka okumam ve bitirmem lazımdı..1. ders ingilizceydi hocamızda ketum du çok..kitabın arasına koydum romanı bi yandan da okuyorum..az kalmıştı çünkü dayanamadım..tabii bitti kitap ama kendimi o kadar zor tuttumkii ağlamamak için..zil çalar çalmaz koyverdim kendimi mafoldumben arkadaşlar şaşırdılar tabii ne oldu diye ....heralde en çok ağlatan acımaktı..diğerlerie var ama ilk aklıma gelen buydu...

küçük prens... içim acır aklıma geldikçe.. çok severim üstelik.. :sinifsinif:

vedat türkali/birgün tek başına.. yıllar evvel okumuştum.. o da içimi sızlatmıştı..

en sonunda piraye yi de okudum gerçekten muhteşem güzel bi konusu var ve bitiminde gözyaşlarımı tutamadım =(

Kürk mantoLu madonna - Sabahattin Ali ..

Çok etkiLenmiştim kitabın son 5 sayfasında ağladıgımı hatta bırakıp sadece agladıgımı hatırLıyorum , insanız sonuçta etkiLenebiLiyoruz. (=

canan tan yuregım senı cok sevdı
bu kıtap super ya sonunda aglamamak ıcın kendımı zor tuttum:1no2:

Kumral Ada-Mavi Tuna:Buket Uzuner'in kitabını yeni
bitirdim vede orada Aras'ın ölümü beni çok üzdü....................................

son okuduğum limon ağacı hüzünlüydü. bitince çok duygulandım. tamamen gerçek olması ve kısırbir döngü içinde çözümsüzlükle bitmesi en hüzünlü yanıydı sanırım

canan tan yuregım senı cok sevdı
bu kıtap super ya sonunda aglamamak ıcın kendımı zor tuttum:1no2:

ben resmen ağladım çok etkileyiciydi veda anları

en son piraye yi okudum ve çok etkilendim.

müthiş bir kitaptı oda tamamen kültür farkını ortaya çıkarmıştı sonu kötü bitti onunda

Canan Tan - eroinle dans mütiş...

şimdi okuyorum bu kitabı

Ayşe Kulinin adı aylin kitabı beni çok etkiledi
Muhteşem bir yaşam ama sonu kötü biten bir olay.

Back