- Konu Sahibi arzuca9432
-
canan tan-piraye
bu kitapta çok ağlamıştım.hiç bir kitapta bu kadar çok ağlamadım.
günlerce etkisinden çıkamamıştım.belkide hassas bir zamanıma denk gelmiştir bilemiyorum.
olmaz mı ya, ağlıycam şimdi bitane bitecek.deli oldum okurken.YÜREĞıM SENı ÇOK SEVDı.(uyuz aslııııı)
PıRAYE ve UÇURTMA AVCISI, LATıFE HANIM, SON ADA BıDE SUÇ VE CEZA.bunları okurken üzüldüm hep.... hepsinide tavsiye ederim ama en hafif kalanı son ada.ama üzülmüştüm sonuçta.
canan tan yüregim'' seni çok sevdı ''
Zaman Yolcusunun Karısı-Audrey Niffenegger
Ağlaya ağlaya okumuştum.
Canan Tan- Yüreğim Seni Çok Sevdi. Oradaki Aslı'ya uyuz olmuştum...Aşkının peşinden gitmeyen,sırf Murat'a olan aşkını bastırmak için bi Amerikalı'yla evlenen bi kadındı.En çok da Murat'ın verdiği pırlanta kolyeyi denizde yüzerken kaybetmesine ve İstanbul'a döndüğünde Murat'a ''Kolyeyi kaybettim.Ben evleniyorum.'' demesine kıl olmuştum.
Onun dışında ...
Leyla çok acıklı.Şiddetle tavsiye ederim.Olay Bosnalı bi genç kızın başından geçenler...İlk tecavüzü,toplu tecavüzler,kadınların ölmesi,askerlerin oynadığı Rus ruletinde kadınların kurban edilmesi,Leyla'nın hiç sevmediği bir adamla evlenmesi,ailesine bir türlü kavuşamaması,sevdiği adamın fos çıkması ve en sonunda kendisine tecavüz edenlerle mahkemede karşı karşıya kalacak olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?