- 1 Eylül 2014
- 25.853
- 30.272
- 35
Annem tepki gösterecek şimdi sen nasıl engellersin diyeBana hakaret eden birini direk engellerim isterse babam olsun hoş onu instadan gorünce direk engellemiştim ama konumuz o değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem tepki gösterecek şimdi sen nasıl engellersin diyeBana hakaret eden birini direk engellerim isterse babam olsun hoş onu instadan gorünce direk engellemiştim ama konumuz o değil
İşte ben kim ne diyor umursamam o yuzden bana tepkide göstermezler direk keyfim ve kahyası öyle istedi derim çünkü. İnstadan bütün akrabaları bi kalemde çikardım soranlar oldu herkesi sildim dedim açıklamami yapicam bideAnnem tepki gösterecek şimdi sen nasıl engellersin diye
Böyle yapanı engellerimHakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa
Ne derse desin. Bana tepki göstereceğine hakaret eden yeğenlerine göster anne de.Annem tepki gösterecek şimdi sen nasıl engellersin diye
Ben de sevmediğim herkesi sildim. Soranlara da akrabaların hepsini çıkardım dedimİşte ben kim ne diyor umursamam o yuzden bana tepkide göstermezler direk keyfim ve kahyası öyle istedi derim çünkü. İnstadan bütün akrabaları bi kalemde çikardım soranlar oldu herkesi sildim dedim açıklamami yapicam bide
numaranı değiştir kimseye verme sosyal medyada da akrabalarla takipleşme soruya cevaben çok çok iyi anlaşmama rağmen geçmişte babamı bir yıl engelleyip açmamışlığım var bunu düşünmeye bile vakit harcama yaniSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Sizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Hakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa
Ovvvvv hem de hakaret edecek, önce hakaretlerini yutturur sonra engellerim, ki o çok yakın akrabalardan 2 tanesini hayatımdan çıkardım birkaç tanesi pamuk ipliğine bağlı, akraba elemek kadar rahatlatan ve hafifleten bir şey yokÇok yakın ise
Kendimi bildikten sonra hic sorgulamadan engeli basarım ve bana bir iki aynı sekil iğneleyici sitemli mesajda geldi cevap vermeye tenezzül etmeden engelide bastım tavsiye ederim konu ne olursa olsun bir insan huzur bozmak istiyorsa onunla iyi olmanın imkanı yokturSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Yolda görsem tanımamSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Gerçekten 35 yaşında misiniz ? Siz bu minnoş kalple 35 i iyi görmüşsünüz yememiş akrabalar. Helal olsunHakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa
Beni üzen kardeşim dahil hayatımdan çıkardım herkesi de çıkarırım. Çekirdek ailenin huzuru benim mutluluğuma bağlı bu yüzden çok normalSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?