Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

kızlar ben burda yazılanların birçoğunu denedim..bizimki o kadar değişik oldu ki.4 ay oldu ayrılalı ve bu 4 ay içinde 6 kez telde konuşmuşuz..yine aynı sayıda da mesajlaştık..ilk ayrıldığmızda ben ona tavır koydum 10 gün aramadım sonra aradığımda gayet iyidi özlemişti ama ben vurdumduymaz davrandım.sonra aynısını o bana yaptı inat ettik sanki.sonra 1 ay sonra telde uzun konuştuk beni çok sevdiğini özlediğini istediğini ama ayrılmak zorudna olduğumuzu ve kendini tutuğunu söyledi önce çok romantik konuştuk.sonra yine olmaz falan diyince ben sinirlenip seninle bidaha hiç iletişime geçemeyceğim dedim bua rada o başkasını bulduğumu sanmış beni msnden silmiş.ben bunu üzerine ona msj yolladım o da bana beni unut vs dedi..sonraki günlerde de gizlden arayıp sesimi dinledi vs.. sonra ben ona bişi sormak için gayet resmi bi mesaj yolladım hemen aradı ben ona çok soğuk konuştum kapattı..

Hiç bir cevabı okumadan sadecee başlık hakkında söylemek istediğim şeyler var.Siizi terk eden hatanız olmadan terk ettiyse sizde yol verin gitsin...Biz insanlar kaçanı kovalamayı çok severiz bizi kovalayanıda görmeyiz :12: Halbuki sevene şans vermek her zaman daha mantıklıdır.İnanın insan bir zaman sonra çok mutlu oluyor.Eşim beni daha çok seviyor sanırım hatta sevgide yarışıyoruz diyebilirim...Acı çektiren biriyle evlenseydim belkide hayatımı mahfederdim.Çünkü insanlar evlenince değişmiyor değişmesini beklemeyin.O yüzden siz siz olunn eğer size birazcık bile olsaa acı çektiriyorsa terkedin gitsin.Belki bir kaç ay daha canınız yanar ama ömür boyu yanmaz inanın...Gerçek seven sizi üzmeyen saygı gösteren mutlu edendir.Hepinize aşk dolu günler diliyorummmm:16::16::16::16:

Erkek arkadasiniz size bugun /bu gece cikalimmi diye sordugunda icinizden 5 e kadar sayin ve Evet deyin.( evet diyecekseniz tabii)

Onu aramadiginiz icin cok bencil oldugunuzu dusunup lutfen onu aramayin.Eger sizi seviyorsa o zaten arayacaktir.Eger beni ara derse, sadece bir kez arayin.Minumumda birakin hep.
Kisaca, Aramayin, aradiginda geri ararsaniz sadece 1 kez arayin.Ornek : 5 kere aramissa, siz 1 kere arayin.Sevgi dolu davranin.Nazik olun ama hepsi dozunda olsun.
Sevgi dolu davranin darken onu ne kadar cok sevdiginizi onsuz yapamayacaginizi soyleyin demiyorum.

Birlikte yururken elele tutusuyorsaniz, yavasca elini birakin.

Eger uzun bir iliskiniz varsa, ve sizinle ilgisinin azaldigini hissediyorsaniz, 1 haftaligina tatile cikin( imkaniniz yoksa uzakta oturan akrabanizi, arkadasinizi ziyarete gidin)

Veya hersey yolunda gidiyordurda sizi biraz daha ozlemesini istiyorsaniz, kiz arkadasinizla hafta sonu bir yere gidin. Ve gitmeden 1 hafta once o na tatli bir sekilde gideceginizi soyleyin.Sadece dinlenmek ve hava degisimi icin gidiyorsunuz.

Erkekler asik olduklarinda hatta sizinle evlenmek istediklerinde bile,arada sirada nabzinizi olcmek icin soyle diyebilirler “ gelecek sene hala birbirimizi goruyorsak, seni falanca yere goturecegim”.

Hic tepki vermeyin. Sakin olun.

Erkekler bam telinize basmayi severler unutmayin.

Hayatinizda bir erkek olmadan yasayamayacaginizi ,korktugunuzu kesinlikle soylemeyin.Bunun nedenide, eger anlarsa boyle bir duygunuz oldugunu bunu kullanmak icin sizi ezebilir.

Eger size evlenme teklif etmesi uzun suruyorsa basinin etini yemeyin.Sabirli olun.

SIK SIK aramadiginiz surece, ayni eve tasinmadiginiz surece, ne zaman evleniyoruz demediginiz surece, her bulusmanizda kendinizi biraz daha tanitabilirsiniz.

Gunluk haberlerden mutlaka haberiniz olsun.Okudugunuz bir haberi bir kitabi paylasin.

Erkekler, onlari mental , fiziksel ve duygusal olarak tamamlayan kadinlari tercih ederler.

Ex’inizi siz birakti iseniz:

Bu cok sorulan bir sorudur.Ya ben birakti isem ex imi?
Onu birakmaniz belkide en dogru bir karardi biraktiginizda ama su an pismanlik duyuyorsunuz.

Eger sorun bu ise, bunu degistirmek daha kolay gorunebilir.Cunku terk eden sizdiniz.
Su an siz ex’nizi istiyorsunuz ,bu demek degilki o hala sizi istiyor.

“Ozur dilemek” en kolay en iyi yol.

Bunu yaptiginizda :
1.Telefon veya email yolunu secmeyin. Yuz yuze ozur dilemeyi secin.

2.O' na yaptiginizin hata oldugunu ve sizin yuzunuzden sancili bir donem gecirdigini anladiginizi soyleyin.

3. O na sizin icin onemini soyleyin.

4. Sizinle tekrar beraber olmasi icin ne yalvarin ne de rica edin.Eger yaparsaniz, sizin ona ihtiyaciniz oldugunu dusunecektir ve bu sizin icin eksi puan olacaktir.

5.Bunlari soylerken kendinize olan sayginizi yitirmeden yapin.

6. Sonucta ondan bir beklentinizin olmadigini sadece ozur dilemek istediginizi soyleyin ve konusmayi bitirin.

Ya sizi o anda durduracak ve kalmanizi isteyecektir.Yada bir kac gun sonra sizi arayacaktir.

Ayşe isyerinden Ayhanı ariyor.

Ve Ayhana sitem ediyor. Hesap soruyor. Tipki yukarida kendi yazdigi gibi..

Ayhanın bazi seyler hayatinda iyi gitmiyor ( nedeni her ne ise, cani SIKKIN)

Ayşenin bu yaklasimi onu uzuyor.

Negatif yaklasimlar oldugu icin Ayşe nin telefonlarina cevap vermiyor.Hatta, hic cevap vermek istemiyor. Versede konusmak icinden gelmiyor.

Tek duyacagi Ayşe nin sitemleri diye dusundugu icin telefona cevap vermiyor.

Simdi baska bir ornege bakalim:

Ayşe Ayhan a telefon aciyor.

Ayhan : Efendim.

Ayşe : Merhaba canim , eger seni rahatsiz etti isem , ozur dilerim.sadece sesini duymak ve konusmak istedim. Seni ozledim.

Izzet : Canim, ozur dilerim biliyorum verdigim sozleri tutamadim.Biliyorum hep calisiyorum.

Ayşe: Hayir, calisman gerektigini biliyorum.Asiri stressli bir calisma hayatin var.( Eger uzun sureli bir beraberlik ise soyle devam edebilir Ayşe , biliyorum bu kadar cok calisman bizim gelecegimiz icin onemli.Veya sorumluluk gerektiren bir isi vardir.

Ayhan : Cok sansliyimki senin gibi anlayisli bir sevgilim/nisanlim/esim var.
Bu aksam erken cikicam ve seninle kahve icicez/ yemege cikicaz/yuruyuse gidicez.

Ayşe : Hayir, sadece sesini duymak icin aradim.Lutfen ne yapman gerekiyorsa devam et.

Ayhan : Endiselenme canim.Sen hazirlan.Cikiyoruz..

Ayşe : Peki.Gorusuruz..

Dikkat etmeniz gerekenler:

Duygular ve heyecanlar eylemin kurucusudur.

Partneriniza iyi duygu ve heyacanlar verip eski verdiginizle degistirin.

Olaya birde partnerinizin yonunden bakin.

Onlari anladiginizi sozleriniz ve anlayisinizla ifade edin.

Kucuk bir caba bile olsa.Gosterdikleri cabaya deger verdiginizi gosterin.

Bir beklentiniz olmadigini ifade edin.

Ex inizi kendinize muptela edin:

Simdiye kadar bir cok ciftle tanistim, once ayrilan, barisan ve birk ac ay sonra ayrilan.
Ve bu bir rutin haline gelmektedir zamanla.Ayrilip barismalar.

Icinden cikmakta zorlasir her gecen gun.
Ve hic ama hic saglikli bir iliski degildir.
Eger bu fenomen icine SIKISir kalirsiniz.Sonuc ise hic bir zaman ex inizi geri alamazsiniz.
Bunun olma nedeni ise cogu insane degismez. Belki bir sure icin ex ini kazanmak icin degismis gibi gorunsede yeniden ayni carkin icine donerler.
Yeniden !

Ve garip olan sadece Kontak kurma kuralini yaparak ex lerini dondureceklerini sanirlar.
Ama bunun yanlis oldugunu bilmezler.

Simdi bunu aciklayacagim.Bunun size olmasini istemezsiniz.Neden ?

Gercek olan sudur ki: Boyle yaparak ex inize tamamen kapilari kapatirsiniz.
Bana guveninki bu dogru.

Ve sizde bunun size olmasini istemezsiniz.
Bu ayni zamanda hic bir seyi degistirmediginizi gosterir.
Hala exinizi degistirmeye calisiyorsunuzdur ama onun ihtiyaclarinin neler oldugunu anlamak istemiyorsunuzdur.
Ve hala bu anlasmazliginizi cozmek icin bir seyler yapmiyorsunuzdur.
Etkilemek icin sadece onlari aramamak elbetteki tek basina yetmez.

Iliskinizi uzun sureli olmasi icin yapmaniz gerekenler vardir.
Cogu insanda bu bolumu gormezden gelir.
Bunun sonucuda ex inizi tamamen kaybetmeye kadar gidebilir.
Veya sansinizi iyice azaltir.
Bunu yapmak icin neler gereklidir. Cok sey!
Aranizda bir bag olusturmak istiyorsaniz bunu yapmak zorundasiniz.

Yeniden baslayin : Eskileri gomun iliskinize taze baslamak icin caba gosterin.belki zamani gelince ex iniz gecmisi hatirlatmak isteyebilir.
O zaman ne yapmalisiniz?
O zaman onlara degistiginizi, gecmisi gomdugunuzu,gecmiste olanlarda sizin payiniza dusenlerin sorumlulugunu alip bundan uzuntu duydugunuzu , hatalarinizin farkinda oldugunuzu soyleyin ve onunla ayni fikirde olmaniz her zaman eskinin konusunu kapatacaktir.

Yargilamadan anlamaya calisin: Durust olmak gerekirse hangimiz partnerimiz anlamaya calisiriz?
Bir insani anlamadikca onlari yargilamamaliyiz.
Ayni zamanda yargiladiginiz surecede o insani anlayamazsiniz.Ikisi bir arada yurumez.

Sorumluluklarinizi anlayin: Bir cok insane iliskiye partner lari tarafindan bakilmak icin girerler.
Iliskiler iki kisiliktir.ve iki tarafta sorumluluk almalidir.
Partnerinizin sizin icin devamli bir seyler yapmasini beklemeyiniz.
Siz hareketlerinizden sorumluluk aldikca partnerizda oyle davranacaktir.

Sartsiz sevgi verin: Beklentiniz, istekleriniz olmasin hep.Sevin.Sartsiz sevin.

Karsiliginda bir seyler beklediginiz zaman, islem haline donusur.

Onlarin kendisini iyi hissetmesine yardimci olun: Biliyormusunuzki sizin en kucuk bir iltifatiniz bile iliskiniz icin pozitif olur.

Iliskinizin uzunluk ve kisaligina gore hayatinizdaki en guzel seyin o oldugunu soyleyin.
Onunla beraber oldugunuz icin sansli oldugunuzu soyleyin.

Arada bir surpriz yaparak sasirtin: Bir surpriz sinema, tiyatro bileti. Veya cok ozenle hazirladiginiz bir sofra. Veya uzun bir araba yolculugu.

Eger arada sirada eski aliskanliklarinizdan kurtulmak icin hayatiniza yenilikler getirin.Cogu zaman iliskilerde ciftler tek duze yasama girerek birbirlerinden SIKIlirlar.Cunku oyle olmasina izin verirler.

Hareket edebilecegi alan taniyin: Bu en onemli seydir.Ne olursa olsun uygulamalisiniz.Arada sirada partnerinizin arkadaslari ile gitmesine eglenmesine goz yummalisiniz.

Affetmeyi ve unutmayi ogrenin: Partneriniz, mukemmel degildir.Zaman gelir yaptiklarindan hoslanmayabilirsiniz. Sonucu olarakta kavgalar, tartismalar cikar. Bu yuzden affetmeyi ogrenmelisiniz.
Affetmediginiz surece o icinizde zamanla buyuyen dusmanlik duygulari beslersiniz.

Onlari degistirmeye calismayin : Istediginiz kadar ugrasin, tum enerjinizi verin, kimseyi degistiremezsiniz.

Yapilan hareketi suclayin, yapani degil :Eger biri size hoslanmadiginiz bir sey yapti ise , bu onun karakterinin bozuklugunu gostermez. Bir kac hareket insanlarin karakterlerini her zaman gostermez, probleminiz onun yaptigi eylemdir.

Eger iyi bir ruh modunda degilseniz onlardan uzak durun : Onlara kendinizi iyi hissetmediginizi , dinlenmeye ihtiyaciniz oldugunu soyleyin ama nazik bir dille bunu yapin.Cunku negatif modunuz sonradan pisman olacaginiz hatalar yaptirabilir.

Iletisimi hep acik tutun : Bazen siz konusursunuz ama partnerinizin sizi dinlemedigini dusunursunuz.

Ciftler, birbirlerini anlayamayacaklarini dusundukleri icin iletisime gecmezler.
Bu yuzdende partner’ niza onu dinlemeye hazir oldugunuzu, onun soylemek istedigini anladiginizi ifade edin.Yani “ANLAYIS” burda anahtardir.

Asagidaki 3 sey aramaya hazir olup olmadiginizi gosterir.

1. Anket : Aramaya hazirmisiniz ? 1 ile 10 arasi puan ver. ( sayfanin sonunda sonuclari goreceksiniz )

2. Neden ayrildiginizin nedeni icin 1 ile 10 arasinda puan verin. ( mesela ayrilis sebebinizin gercek nedenini bilmiyorsaniz, gercekten ne oldugunu anlamamissaniz, 0 puan verin.

3. Ex’inizin ne kadar hazir oldugu. ( ornegin ararsaniz kesinlikle benimle konusmaz diyorsaniz 0 puan verin)

Yani toplam 30 puan uzerinden vereceksiniz.

Lutfen bu testi yaparken kendinizle yuzde yuz durust olun.Eger olmazsaniz, yanlis zamanda ararsiniz.

23-30 Puan: Eger sonuc bu ise ,aramadan once 3 -4 gun bekleyin.Yani en son Pazartesi konusmus iseniz, persembe yada Cuma gunu arayin.

15-22 Puan : Aramadan once, 7-8 gun bekleyin .( en son konusmanizla )

1- 14 Puan : Aramadan once kesinlikle 21-23 gun arasi bekleyin.

Her zaman gec aramak erken aramaktan daha iyidir. Bunu unutmayin.

Hiç bir cevabı okumadan sadecee başlık hakkında söylemek istediğim şeyler var.Siizi terk eden hatanız olmadan terk ettiyse sizde yol verin gitsin...Biz insanlar kaçanı kovalamayı çok severiz bizi kovalayanıda görmeyiz :12: Halbuki sevene şans vermek her zaman daha mantıklıdır.İnanın insan bir zaman sonra çok mutlu oluyor.Eşim beni daha çok seviyor sanırım hatta sevgide yarışıyoruz diyebilirim...Acı çektiren biriyle evlenseydim belkide hayatımı mahfederdim.Çünkü insanlar evlenince değişmiyor değişmesini beklemeyin.O yüzden siz siz olunn eğer size birazcık bile olsaa acı çektiriyorsa terkedin gitsin.Belki bir kaç ay daha canınız yanar ama ömür boyu yanmaz inanın...Gerçek seven sizi üzmeyen saygı gösteren mutlu edendir.Hepinize aşk dolu günler diliyorummmm:16::16::16::16:

Başlık sizi yanıltmasın.Yazı birlikteliklerdeki davranış biçimlerimiz.Neyi doğru yapıp yapmadığımız.Kendimize verdiğimiz değer,egolarımız.Döndürme taktikleri değil aslında içeriği.Evli,bekar,bay,bayan farketmez konuyu okuyun derim.İnsan yedisinde neyse yetmişindede odur değişmez bencede.Zaten kimse kimseyi değiştirmeye kalkmasın.Olduğu gibi kabullenmenin sevmenin keyfini çıkarın.

Notlar :
Bir erkekle tanisip, ona asik olup, evlenmek istiyorsunuz.

O ‘na tum duygularinizi acip onunla paylasmak istiyorsunuz.

Ama ayni zamanda “incinmek’ istemiyorsunuz.

“ Muhtemel problemler icin dikkat olun”.

Bu ilk tanismadan sonra kendinize hatirlatmaniz gerekendir.
Ama cok hoslandigimiz biri karsimiza ciktiginda esas noktayi atlamaniz mumkundur..

Hayatimda birinin olmasi ne kadar guzel..

Artik bir erkek arkadasim var.

Onu bu gorusumde ne giysem acaba..

Onun hoslandigini dusundugum kiyafetleri almak bile ne hos.

Soyledigi her seyi, yaptigi her hareketle ilgilenmek ne guzel.

Acaba ne zaman cinsellik yasasam.

Gelecegimizle ilgili hayaller kurmak ne guzel..

O ‘na ne hediye alsam acaba ..

Iste tum bunlari dusunurken esas olan muhtemel sorunlari goremeyiz.

Aslinda gormek istemeyiz.Cunku hepimiz asik olup evlenmek isteriz.

Ozellikle:

Uzun suredir bekarsaniz.

Anne olmak icin biyolojik saatiniz coktan calmaya baslamis ise.

Beraber oldugunuz erkegin prestiji veya ozelligi varsa. ( doktor, film yildizi,cok zengin,cok yakisikli vs)

Cinsellik yasadi iseniz.

Tum bunlar size yabanci degildir. Ama kendinizi daha cok muhtemel sorunlari gormek icin zorlamalisiniz.

Icinizden bir ses size :

Dun gece ciktiginizda cok icmedimi?

Ailesi hakkinda sordugunda cogu soruyu cevapsiz birakti ve konuyu hemen kapadi.

Arkadasini asagiladi.

Bu 3. kez degilmi o na sevdigini soyledin ama tek bir sey soylemedi sana.

Cinsellik yasarken seni zorladigini dusunuyorum.

Bak bu 3.kadin bu geceki partide flort ettigi.

Dikkat ettinmi seni kritik ediyor.VE sana hayatini nasil yasaman gerektigini soyluyor.

Icinizdeki ses size bunlari soyluyor.Dikkatinizi verin o icinizdeki sese..
Belki bir sorun belkide degil ama siz dinleyin o sesi.Ve o ses size , sizi sevdigini ve incinmenizi istemedigini soyluyor.

UNutmayinki Cogu zaman sizi aldatan erkek degil, sizsiniz.

Cunku bu sesi dinlemediniz.Bu ses sizin ruhunuzun sizin kalbinizin sesidir.

Belki bunu bir ses degilde bir hissetme olarakda algilayabilirsiniz her halukarda durun ve dinleyin.

Dinlemediginiz zaman ne oldugunu bilirsiniz. Caniniz yanar, ve incinirsiniz…

Gururunu, haysiyetini n one alan bir kadinlara ozel bir not dusmek istiyorum:

Pembe gozluklerinizi cikarmalisiniz, ki bunun icinde extra bir caba gostermek zorundasiniz.Karsinizdaki erkegi durustce, objektif olarak degerlendirmelisiniz.

Aksi takdirde kim , nasil biri oldugu degilde o kisinin potansiyeli ile degerlendirirsiniz .

Bazi ikaz isaretleri ne demektir?

Ikaz isareti: Gecmisinden bahsetmek istemiyor.

Olasi problem : Birsey sakliyor olabilir.Iliskide sorunlari cozmek icin bir caba gostermemek icindir.

Ikaz isareti : Duygularindan bahsetmeyi sevmiyor.Bahsetsede ustun koru geciyor.

Olasi problem : Sizin ona yaklasmaniza izin vermeyecektir.Muhtemelen, yakinlasma onu korkutuyordur.

I.I :Ailesi hakkinda bilgi vermiyor. Veya cok az konusuyor.
O.P : Yakinlasmada zorlaniyor.Onlara olan kizginligini sizden cikarabilir.

I.I : Size , sizin ondan daha fazla verdiginiz sevgi ve ilgiyi veriyor .
O.P : Hep mutsuz olacaktir.

I.I : Sizin onu sevdiginizden daha az seviyor, ilgileniyor.

O.P : Sevginiz esit degil.Siz mutsuz olacaksiniz.

I.I : Cok gergin bir adam.Hayatinin odak noktasiniz.24/7 sizinle olmak istiyor.

O.P : Cok kiskanc ve paylasmak istemeyecektir.Kendinizi hep control edilmis ve bogulmus bir sekilde hisseceksinizdir.

I.I Flort etmeyi seviyor.Dikkat cekmeyi cok seviyor.
O.P : Muhtemelen sizi aldatacaktir.Kendinizi hic emniyette hissetmeyeceksinizdir.

I.I : Eski sevgilisine hala kizgindir.Ve tum olanlardan eski sevgilisini suclar.
O.P : Siradaki sizsiniz! Yaptigi hic bir seyden sorumluluk almayacaktir.

I.I : Kredi karti, borclar, tefecilerle sorunlar.
O.P : Banka hesaplarinizda, para ile ilgili konularda guvenmek zor olacaktir.

I.I : Her bulustugunuzda kendini cool gosteriyor, soguk davraniyor, mesafeli davraniyor.

O.P : Duygusal acidan mevcut degildir. Kendinizi rahat ve huzurlu hissetmeniz cok zor olacaktir.

I.I : Cinsel yasam hic durmadan aklindadir.
O.P : Cinsel mupteladir. Sizinle duygusal acidan yakinlasmasi cok zordur.Kendinizi kullanilmis hissetmenize yol acacaktir.

I.I : SIK SIK Alkol, uyusturucu kullanir ve onlari kullanmadan eglenemez, hosca vakit geciremez.
O.P : Aliskanligi olan biridir.Inkar etsede bu boyledir.Ruh hali hic durmadan degisecektir.
I.I : Herseyi bilmek . kontrol etmek ister.Patron o’dur.
O.P : Kontrol etme delisidir.Belki basinda cok hosunuza gitsede sonradan kapana SIKIlmis gibi hissedeceksiniz.

I.I : Babaniz gibi davraniyor.Sizi devamli korumak istiyor.
O.P : Sizi sadece cocuk olarak gorecektir.

Ikaz isaretlerine yuzlerce ornek daha verebiliriz.Yukarida saydiklarim sadece bazilari.Eger iyi bakarsaniz sizde farkedeceksinizdir.

Eger bu tur ikaz edici sinyalleri gorurseniz lutfen asagidakileri yapmayiniz :

Onemini minimize etmek : Cok icmiyor zaten.Sadece hafta sonlari ve sadece bira.

Bahane bulmak : Evet cok sahip cikiyor ve kontrol etmeyi ve hesap sormayi seviyor ama ex esi/ ex sevgilisi, ex nisanlisi aldattigi icindir.

Mantikli bir neden bulmaya calismak :Flort etmiyordu.Satis isinde calistigi icin herkesle nasil iletisime gecmesi konusunda egitim aldi.Ozellikle kadinlarla.

Inkar etmek : Bana iyi davranmiyormu ? Siz ne demek istiyorsunuzki ?Bana cok guzel davraniyor.Hic kimse beni o’nun gibi sevmedi.Hepiniz beni kiskaniyorsunuz.Ben mutluyum sizler degilsiniz diye.

Hayal dunyasinda kalmak: Evet, belki henuz bana acilamiyor, cok utangac ama evlenince hepsi gececek.

Bunlari iyice dusununuz.Bu problemlerin hic biri zamanla kaybolmayacaktir.Veya kendi kendine cozume ulasmayacaktir.
Lutfen gec olmadan yolunuza gidiniz.Alıntı

kadınları böyle erkeklere karşı aciz görmek beni gerçekten üzüyor.Anlayabiliyorum hazmedemiyorsunuz üzülüyorsunuz ama bide mesaj atıp onu daha çok önemli yapıyorsunuz bence yapılması gereken şey tüm konuşmayı kesmek önemli olan siz olun neden o olsun ki.Benim ilişkim iki yıl önce bitti ve hayatıma hiç kimse girmedi ama ayrıldığı andan itibaren tek şey yazmadım önümden kaç kızla geçti gitti .Aynı sınıftayız bağıra bağıra tüm yaşadıklarını anlatıyor sınıfta ama yapacak hiç bir şeyim yok ne yazık ki ben genede güçlüyüm başlarda saçmaladım çok hemde yazmadım etmedim ama üzüldüm ağladım arkasından konuştum ona kız ayarlayan insanlarla kavga ettim hepsi boşunaymış keşke kendimi bu kadar küçük düşürmeseymişim hiç kimse benden daha özel bir şeyi haketmiyor çünkü

kadınları böyle erkeklere karşı aciz görmek beni gerçekten üzüyor.Anlayabiliyorum hazmedemiyorsunuz üzülüyorsunuz ama bide mesaj atıp onu daha çok önemli yapıyorsunuz bence yapılması gereken şey tüm konuşmayı kesmek önemli olan siz olun neden o olsun ki.Benim ilişkim iki yıl önce bitti ve hayatıma hiç kimse girmedi ama ayrıldığı andan itibaren tek şey yazmadım önümden kaç kızla geçti gitti .Aynı sınıftayız bağıra bağıra tüm yaşadıklarını anlatıyor sınıfta ama yapacak hiç bir şeyim yok ne yazık ki ben genede güçlüyüm başlarda saçmaladım çok hemde yazmadım etmedim ama üzüldüm ağladım arkasından konuştum ona kız ayarlayan insanlarla kavga ettim hepsi boşunaymış keşke kendimi bu kadar küçük düşürmeseymişim hiç kimse benden daha özel bir şeyi haketmiyor çünkü

Katılıyorum sana. Gidenin ardından hiçbir şey yapmayacaksın. Ben de yapmadım. Tamamen iletişimi keseceksin. Yoksa olmuyor. Önünü göremiyorsun, saçmalıyorsun. Ama hiç görüşüp konuşmazsan unutuyorsun bir süre sonra. Hayatına devam edebiliyorsun. Ama malesef herkes bunları yapabilecek kadar güçlü olamıyor. Rezil ediyorlar kendilerini, daha da küçülüyorlar erkeğin karşısında. Taktikler aramak, zamanı bu tarz boş işler için harcamak bile kadınların kendine yaptığı büyük bir haksızlık.

Eğer bir araya gelme gibi bir durum söz konusuysa zaten zaman içinde ne olursa olsun bir araya gelinecektir. Durumu kabullenmeyi öğrenmek lazım. Vardır her şeyde bir hayır. Olmuyorsa zorlamayacaksın.

erkekler ne olursa olsun toparlanıyolar hayatlarına bi şekilde devam ediyolar ama biz duygusal olduğumuzdan hep saçmalıyoruz ben bi kadın olarak bu kadar fedakarlık yapılmasına karşıyım herkes haddini bilmeli bizler sabır küpü değiliz duyguları olan birer insanız sonuçta kendimizi genç yaşta bu kadar yorup yıpratmak niye gerçekten anlayamıyorum
Katılıyorum sana. Gidenin ardından hiçbir şey yapmayacaksın. Ben de yapmadım. Tamamen iletişimi keseceksin. Yoksa olmuyor. Önünü göremiyorsun, saçmalıyorsun. Ama hiç görüşüp konuşmazsan unutuyorsun bir süre sonra. Hayatına devam edebiliyorsun. Ama malesef herkes bunları yapabilecek kadar güçlü olamıyor. Rezil ediyorlar kendilerini, daha da küçülüyorlar erkeğin karşısında. Taktikler aramak, zamanı bu tarz boş işler için harcamak bile kadınların kendine yaptığı büyük bir haksızlık.

Eğer bir araya gelme gibi bir durum söz konusuysa zaten zaman içinde ne olursa olsun bir araya gelinecektir. Durumu kabullenmeyi öğrenmek lazım. Vardır her şeyde bir hayır. Olmuyorsa zorlamayacaksın.

Bende yeni yeni şimdi anlıyorum yaptıklarımın hepsinin boşuna olduğunu. Şimdi ki aklım olsa yapmazdım. Boş yere kendimi onun önünde küçük düşürdüğüm için kendimi bu kadar çok onun önünde rezil ettiğim için. Kendimi yıprattığım için. Değmezmiş.

çok sevdiğim bir çıktı karşıma o kadar .çok sevdimki gel dediği her yerre giderdim onun sevdiğim için...

daha sonra ailem girdi araya ve onu istemedi ve oda bunu öğrendi...o anda şimdi gidersen haklısın ama bundan sonra gidersen haksızsın dedim ve bir ay sonra hiç açıklama yapmadan ayrıldı benden .çok ağladım çok üzüldüm kahroldum o gidince dünyam karardı sanki sonra geri geldi dünyalar benim oldu.. 2 hafta sonra yine gitti ...yine yıktı geçti beni..
bu sefer farklı yakkaştım olaya çok üzüldüm evet ama onunla tüm ilişkimi kestim nette bile konuşmadım...kısacası benden bi haber yaşadı aradan 2 sene böyle geçti bigün netteyim pat geldi konuşmaya başladı bende yazdım ama artık eski ben ben değildim evet o hep kalbiminn bir köşesinde olacak ömrüm boyunca ama beni bu dengesizliği ile hak etmiyordu...

yeni bir ilişkim olmuştu daha 2 haftalık yeni bir ilişkimi bile onun için terk etmedim :)) nette sordu hayatında biri varmı diye önce cevap vermedim sonra verdim evet var dedim sonra tamam diyip gitti...

Allahım ettiğim dulara cevap verdi...dualarım şöyleydi : geldiğin çok geç olsun benim değerimi anladın dönsün ama çok geç olsun dedim oldu..diğer ilişkim devam etti 8 ay sonra nişanlandım şuanda 3 senelik evliyim ve biliyorum ki aşık olmak kolay ama bunu korumak ve devam ettirmek zormuş...

işte böyle şimdi ise umurumda bile değil o kişi :))

erkekler ne olursa olsun toparlanıyolar hayatlarına bi şekilde devam ediyolar ama biz duygusal olduğumuzdan hep saçmalıyoruz ben bi kadın olarak bu kadar fedakarlık yapılmasına karşıyım herkes haddini bilmeli bizler sabır küpü değiliz duyguları olan birer insanız sonuçta kendimizi genç yaşta bu kadar yorup yıpratmak niye gerçekten anlayamıyorum

Erkek kadın diye ayırmayalım. Sevdiğinden ayrılan herkes toparlanmakta güçlük çeker ve zor zamanlar geçirir. Benim terk ettiğim eski sevgilim daha sonra görüştüğümüzde aylarca kendine gelemediğini söylemişti bana. Herkesin duyguları ortak yani sevince.

Biz sevgilimle evlenicektik 3,5 yillik bi beraberligimiz vardi.. takii benden ayrilana kadar iyi gidiyordu hersey..bana 4-5 aydir bana artik sevgisi olmadigini söyleyene kadar..benle bittigini söyledikten sonra 2 hafta aramadim sonra bisey ögrendim onun icin ailesini aradim.. iki hafta sonrada mailinde bi kizla resmini yakaladim.. kii o kizla yolda karsilasmisti lise arkadsiydi.. o kizda benle oldugunu biliyordu hatta..ben ona nekadar ben varken görüstüklerini iddia etsemde kabul etmedi.. beni aldatmadigini söledi..ilk ayrilirken benden daha iyisini bulursun is yerinde..belki ozaman sükredersin benimle evlenmedigine..arkads kalabiliriz..seni insan olarak cok seviyorum falan diyordu...ama ben kizi ögrendim o da o sirada benim birinden hoslandigimi ögrenmis.. tabi o kizi duyar duymaz cildirdim aradim falan.. oda bana naparsan yap beni ilgilendirmiyosun sende birini bulmussun bos durmamissin.. biz uzak iliski yasiyoduk zaten..bu kizlada resimleri kizin evinde cekilmisler..sirf benimde birinden hoslandigimi duyunca naparsan yap ilgilendirmiyosun beni.. bir aydir beraberiz ve mutlu bi iliskimiz var falan dedi.. ben bi anda 4 kilo vermistim üzüntüden..cünkü inanamiyordum.benimle evlilik planlari kuran..esya alisverisini düsünen bi insan nasil biranda degisebilirdi..hergün bunlar kafami kurcaliyordu..ama emindim kendimden bgün gelicek atlaticaktim..aradan 4 ay gecmis durumda.. o son konusmadan sonra 3 aydir ne ariyorum ne soruyorum..ama beni takip ettigine eminim facebookta..onun kiskanicagi türden resimler koyunca oda deistiriyor sevgilisiyle resim koyuyor..ortak arkadsimiz duygusal bi parca paylasti onu begen yapiyor..bu son iki hafta öncede yine yapt iki paylasima.. dikkat cekmeye calisiyor.. 2 gün resimlerimi disariyada actim gördü tüm resimlerim 2 saat sonra oda sevgilisiyle resmini koydu..bugünde asik oluyorum galiba gibi bi sayfayi begendim facede..aradan 3-4 saat sonra kendi resmini koydu..yani bilmiyorum aslinda pisman oldugnu hissediyorum.ama bana dönecek yüzü olmadiginida biliyorum..

onunla evlensem mutlu olurmuydum cok emin degilim.. bana ayrilirken dedikleri ckti.. suan ondan daha iyi yerde olan biriyle görüsüyorum..beraberlik kapida..insallah olur simdide onunla ugrasiyorum exle ugrasiyorum anliyacaginiz kafam cok karisik.. ama yinede eximin bana dönmesini bana bi sekilde ulasmasini pisman olmasini istiyorum..sizce olurmu dersiniz bu yazdiklarima ve yaptiklarima göre ? biraz daha zaman gecsin 3-4 gün sonrada facede iliskisi var yapicam bakalim ne olucak :=) iyi yapiyomuyum arkadslarrr ? yoksa iliskisi var yaparak onu kendimden tamamen mi iterim ? eger yanlis yapiyorsam ne yapmami önerirsiniz facemi mi kapatsam bir ay falan ?

Tebrik ederim.Çoğu insan dünyanın merkezine oturttuğu için karşısındaki insanı kendinden vazgeçiyor.Bilinçaltını o kişiyle dolduruyor.Yapmaması gereken herşeyi o sinirle yapıyor.Zaman içinde yaptığı yanlışları görüp pişman oluyor.Bu yazı pişman olacağımız hiç bir şeyi yapmamaya yönlendiriyor.

Back
X