sizi seven mi yoksa sevdiğin kişimi..

bi solukta okudum yazını neler yaşamışsın sen öyle :1shok: şaşkınlıktan ağzım açık kaldı valla, Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah hep daha da mutlu olursunuz eşinle...
çok zor günler geçirmissin canım yaa:teselli:

aynan katılıyorum ilişki deneme tahtası değildir ama bu gibi durumlarda denemeye değer diye düşünüyorum.sevdiğiniz insandan hiç umut yoksa sevene bir şans verin derim.
şimdiden kocamaaaaaaaaaaaaaan mutluluklara.s.
eger bir tercih yapman gerekiyorsa
seni sevmeyenle hic olmaz..
ama seni sevene bir sans verip onu tanimaya calisabilirsin...zamanla alisabilirsin...olacaksa olur..

bu doğanın kanunu tatlım.. kaçan kovalanır... gönül bizi üzeni ister her defasında.
ama bir daha dünyaya gelsem bana tapacak olanı tercih ederdim...
Çok sevdiği zaman çok inciniyor insan. çünkü sevdiğine kötü hiç bir şeyi yakıştıramıyor. öyle kutsal öyle ulaşılmaz ve kusursuz ki gözde; kötü bir şey yaptığında tüm hayaller yıkılıyor...
Ben inat ettim o imkansıza eriştim tatlım. Çok istedim ve oldu. Hala adı geçince titriyor yüreğim. çokda mutluyum. Ama keşke onunda benim gibi hissettiğinden emin olabilsem...

sevdiğim başka sevenim başka....
hımm..mirmirmirmir
ben sevmediğim biriyle beraber olamam..
beni sevmeyenle de uğraşamam beni sevsin diye...
gönül bağı ayrı bir şey hisssetmem lazım...
o nedenle ikisini de istemem arkadaşım...
hem seveceğim hemde sevileceğim bir üçüncü kişiyi bekler arsız gönlüm...
kaydirigubbakcemile2

annem her zaman "seni çok sevenle evlen, onun sevgisi sonunda sen de onu seversin" derdi. (annem babamla boşandı hehehehehehehehe) ama olmayınca olmaz...fazla zorlamamak gerek...en güzeli karşılıklı sevgi tabiki de...ama denk getirmek zor demi? :)))) severek evlenen çiftler bile ne sıkıntılar ne kavgalar yaşıyor, insanın sevmediği biriyle evlenmesi ne kadar zor bir durumdur kim bilir? Allah herkesin gönlüne göre versin..herkes severek evlensin...sevsin ve sevilsin

Bugün "Siradisi" programinda Ugur Isilak'in söyledigi bir söz vardi: Sevilmeyi haketmeyen, sevmeyi bilmeyendir diye
Sevmek gerekiyor..
Ben sever, saygi duyarsam karsimdakide mutlaka birgün sever beni..
Ama karsimdaki beni sevsin diye sevemem, sevdigim icin severim sadece..

Sevdiginiz halde, sevilmediginizi hissediyorsaniz ozamanda olmaz..
Sevilmeyi isterim demekte bana göre bencillik olur..

En güzeli hem sevmek hemde sevilmektir....

Biraz karisIk oldu ama anlarsiniz siz zeki ceylanlar :))))

daha önce seni seven diyordum ama fikrim çok değişti gördüğüm örneklerle..
şöyle açıklayım düşücemi;
seni sevenle evlenirsin ailesi sana sıkıntı yaşatır ve hem çok sevmiyorsun hem de acısını çekiyor olursun.
ama senin sevdiğinle sevdim çekerim dersin.
kendi sevgini karşındakine de aşılarsın zaman geçtikçe ve sevmeye başlar..
bence iyi düşün bunları sadece ufak bi düşünce sadece ailesi değil kendisi bile sana evlendikten sonra değişebilir ve sıkıntı yaşatabilir..
a.s.

Son düzenleme:
biraz zor bi soru.
düşünmeliyim. daha sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…