• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi ne mutlu eder?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.379
3.782
173
Bana cikolata yemek, krem surmek ve spor iyi geliyor. Size.
?

Anlaşılmak.

Zaten çok az kişi ile yüz yüze iletişim kuruyorum. Diş hekimi randevum vardı 2 gün önce. Adama diyorum ki: "Diş kökümde iltihap olup olmadığını siz anlayamıyor musunuz?"
Bana verdiği cevap: "Çünkü antibiyotikler bakterileri öldürür."

Ulan kalas, sana "Neden?" sözcüğü ile başlayan bir soru bile sormamışım, bir kucak parayı peşin istiyorsunuz ama lütfedip müşterinin sorduğu soruyu bile dinlemiyorsunuz. Müşteri, "iltihap" deyince bant kaydından üstte kurduğu cümle giriyor.

"Çünkü antibiyotikler bakterileri öldürür."

Beni rutin mutlu ediyor. Sağlıklı olmamiz. Çocuklarım yanımda onlarla uyanmak, kahvaltı yapıp tüm gün beraber geçiriyor olmak,akşam eşimin gelmesi ve kapanış. Bu rutinimizi seviyorum. Allah korusun çocuklara en ufak bişey oldugunda veya bir şekilde düzen değiştiğinde hemen rutinini arıyor insan. Baktığın zaman bazen sıkıcı gelir belki her zaman aynı şeyi yapıyor olmak ama insan kaybettiğinde anlıyor değerini.

Seninki gibi küçük şeylerden mutluluk isterdim ama istediğim mutluluk büyük be yavrum hayatımın tek eksiği mesleğimi yapamamak😔

Çok güzel bir soru

Kaliforniya da mükemmel havuzlu bir malikanede yaşıyor olmak tabii onun getirdiği zenginlikle tüm ailem ve sevdiklerimle sağlıklı huzurlu başarılı kariyerli mutlu bir yaşam benim mutlu olmamı sağlar

Back