Sizi hiç bir ünlüye benzeten oldumu:)

beni cok benzetirler canim hemde sibel cana ozaman bi hos oluyorum ne yalan söyliyeyim:eek:
ama bi ben benzetemiyorum kendimi :) ona

:roflol:
Küüçükken sibel can bide hülya avşar diyolardı büyüdüm kimse bişi demedi
En son şu aliye dizisi varken yolda çocuğun biri laf attıydı la aynı aliye hatta daha güzeli diye :1closedeyes:

gecenlerde beni canim arkadasim sardunyamŞeniz JULIE Robert se benzetti,sasirdim ama hosuma gitmedide degil hani,hosumada gider o gaci,,,,,

:roflol:
Küüçükken sibel can bide hülya avşar diyolardı büyüdüm kimse bişi demedi
En son şu aliye dizisi varken yolda çocuğun biri laf attıydı la aynı aliye hatta daha güzeli diye :1closedeyes:

ay yerim ben seni o aliyeye benzetipde daha güzel diyen cocugu cok dogru demis vallahi helal olsun ona
seni biseye benzetemeyenleri:eek:klava:ah ah yaparim benkaydirigubbakcemile3
sen bitanesin
sen teksin
sen cok özelsin gerisi bos tatlisima.s.

benide benzeten çok oluyor hani bir ünlüye benzetseler neyse :roflol: nil karaibrahimgile benzeten oldu sonra kavak yellerindeki su yaa özgü namala :roflol: en çokta yabancı bir grup war onun solistine çok benzetirler amy lee adındakaydirigubbakcemile3

ilk çıktığı dönemlerde beni songül karlı ya benzetirlerdi ama estetik falan bişeyler yaprtırdı galiba şimdi o seda sayana benzedi :))

ay yerim ben seni o aliyeye benzetipde daha güzel diyen cocugu cok dogru demis vallahi helal olsun ona
seni biseye benzetemeyenleri:eek:klava:ah ah yaparim benkaydirigubbakcemile3
sen bitanesin
sen teksin
sen cok özelsin gerisi bos tatlisima.s.

Ayyy canımsın sen ya çook teşekkür ederim :asigim: a.s.

ay benide sevgilim murat kekili'ye benzetir ama aslen ben jenefer totolu, beyonce kıvamında danseden shakira gibi saçlı anjelina gibi dudaklı petek dinçöz burunlu biriyim...
hepsini topla ajda pekkan'la çarp = ecinnili barones-tatlicadiarzu-

ay benide sevgilim murat kekili'ye benzetir ama aslen ben jenefer totolu, beyonce kıvamında danseden shakira gibi saçlı anjelina gibi dudaklı petek dinçöz burunlu biriyim...
hepsini topla ajda pekkan'la çarp = ecinnili barones-tatlicadiarzu-

ya ben neden bir tek kişiye benziyorum. şöyle bir karışımım bile yok..

ilyasa salmanın dişisine benzetirler:nazar:

ayrıca canı gönülden söylüyorum ki cidden barbie bebeklere benziyorsun oky.. sarı saçlarından suçlusun ve kıskanıyorum bunda çok ciddiyim. yolasım geliyo arada Çok üzgünüm çoook

Sema Şimşek,Avril Lavigne,Yasemin Ergene çok alakalı hepsi -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen sölim;
arzum onan, bengü,beren saat (gözlerinin rengi hariçmiş) üçüde birbirinden alakasız:nazar:
hele bu aralar dizideki ismiyle bihtere takmış bulunmaktalar kaydirigubbakcemile3
sanırım saçlardan mimiklerden hatırla sevgilide birşey demiyolardı fisfisfis
aşkı memnuda herkes bihter diyo ne alakaysa kafamçokkarıştı
valla inanın bir ilgisi yok ben benzemem kimseye onlar benziyodur anca bana
:dilcikar:

X