- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
London ve 212 sexy harika kokular fıstığım seçimlerine bayılıyorumBenimm birde baharda ve yazın kullandigim bi parfumum vardir burberry londonokadar cok severim ki bu parfumu kışın 212 sexy vazgecilmezimdi yerini bu kış olmypea aldi ama biraz sıkıldım olympea dan tekrar kış parfumum olarak 212 sexy e geri donmeyi dusunuyorum ama baharda gelmisken miss gibi cicek kokum olarak london almaya karar verdim kendime
Oyy kuzucum benimm ikimizinde zevki bir bende senin zevklerine bayiliyorumm london cok guzel bi kokuuLondon ve 212 sexy harika kokular fıstığım seçimlerine bayılıyorum
Ben de bu bahar ve yaz burberry london’cıyım
Calvin klein obsession night tek geçerimmerhaba parfümseverler. Onlarca parfümünüz olsa da, yüzlerce ürün deneseniz de, hergün farklı da kullansanız, yine yeniden sizi kendine döndüren parfümünüz vazgeçilmeziniz kıymetliniz hangisi acaba?
Merhaba canım senin seçimlerin gerçekten güzel oluyor. Burberry London dp mi kullanıyorsun canım, nasıl bir koku?Benimm birde baharda ve yazın kullandigim bi parfumum vardir burberry londonokadar cok severim ki bu parfumu kışın 212 sexy vazgecilmezimdi yerini bu kış olmypea aldi ama biraz sıkıldım olympea dan tekrar kış parfumum olarak 212 sexy e geri donmeyi dusunuyorum ama baharda gelmisken miss gibi cicek kokum olarak london almaya karar verdim kendime
Kuzum ben bu parfumu ilk dp den kullanmistim ozamanlar bekar donemlerimdi bayildim ve orjinal kullandim hep ama dp orjinalle birebir ve harika kokuyo cokda kalicidir ben dp den alicam orjinalini zamaninda 150 ye alirdim indirimde boynerden hey gidi heyy simdi indirimde 300 e buldum ama okadar vermek istemiyorum.. dp ye ilk firsatta ugrayip alicam kendime london tavsiye ederimMerhaba canım senin seçimlerin gerçekten güzel oluyor. Burberry London dp mi kullanıyorsun canım, nasıl bir koku?
Teşekkür ederim canım, dp ye yolum düşerse aklımdaKuzum ben bu parfumu ilk dp den kullanmistim ozamanlar bekar donemlerimdi bayildim ve orjinal kullandim hep ama dp orjinalle birebir ve harika kokuyo cokda kalicidir ben dp den alicam orjinalini zamaninda 150 ye alirdim indirimde boynerden hey gidi heyy simdi indirimde 300 e buldum ama okadar vermek istemiyorum.. dp ye ilk firsatta ugrayip alicam kendime london tavsiye ederim
Cicek ve baharat olmayan yumusak koku olarak aklima burberry klasik geliyo biraz klasik olucak belki ama yazinda rahatlikla kullanilir bence ferah kokuyo bana goreCanlar bu fakir bacınıza bir parfüm önerin dp'den bakalım.Diktorya Secret sağolasın senin tavsiyen ile 212 yi denedim.
Yaza giden öyle çok çiçek olmayan baharatlı da olmayan yumuşak bir koku tavsıye eder mısınız ?
Ah be canısı ben de ne sevdiğimi anlasam ama evet meyvemsi vanilyalı deyince aynen, mesela black opium u da cok begenmıstım. bugun burbery klasık de deneyeyım tamam onu da yazdım sagolasın.Cicek ve baharat olmayan yumusak koku olarak aklima burberry klasik geliyo biraz klasik olucak belki ama yazinda rahatlikla kullanilir bence ferah kokuyo bana goresen daha cok meyvemsi vanilyali koku seviyosun sanirim
Hypnose var bide onada bak givenchy nin dahlia divine parfumude cok guzel ama acigi yok bunun orjinal olarak bakabilirsin onun disinda yine givenchy nin very irresistible parfumu var tatlimsi pudramsi kremsi bi kokudur ama cicek kokusu budaAh be canısı ben de ne sevdiğimi anlasam ama evet meyvemsi vanilyalı deyince aynen, mesela black opium u da cok begenmıstım. bugun burbery klasık de deneyeyım tamam onu da yazdım sagolasın.
Yine yeni yeniden 212 sexye döndüm
MerhabaaMerhaba sevgiliDiktorya Secret , ben kadınsı ben buradayım diyen ama aynı zamanda baymayan imza bir parfüm arıyorum. dutyfree de good girl sıktım baya beğendim, klas gibiydi. aldım velhasıl. ama sonra orda sıktığım gibi gelmedi, eşime söyledim beğendi ama. acaba ben mi kokuyu alamadım. var mıdır bu koku hakkında bir fikrin? orijinaldi bu arada.
ya da bu koku tercihlerime göre önerebileceğin bir parfüm var mıdır? Lady million ve jamin noir i merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?