• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

<Sizi Hacklemeye çalişanlari Görün >

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Bu program tam anlamıyla müthiş sade kurun bakın sizin msn kimler almaya çalışıyor görün .Bu proğramı uzunca bir süredir kullanıyorum;yararlıdır...Her gün birileri benim msnlerimi almaya çalışıyor ama nafile.

Vereceğim adresten programı yükleyin ve çalıştırın...!!!!sizi kimler hacklemeye calisiyor gorun ...

Not:Bu programla sadece kimler sizin msn almaya çalışıyor onu görebilirsiniz ,kolay gelsin :içelim:

pekı zeppım nerden ve nasıl gorecez hacklemeye calısanı onuda yazarsan cok ıyı olucak :(

Arkadaslar program ip adresi uzerinden olan saldirlari yani senin ip adresine yapilan saldirilari gosteriyor ve temizliyor ...Anlatabildim mi ?
Uyari veriyor ...

Arkadaslar program ip adresi uzerinden olan saldirlari yani senin ip adresine yapilan saldirilari gosteriyor ve temizliyor ...Anlatabildim mi ?
Uyari veriyor ...
şimdi biz programı yükledik ekstradan bi şey yapmamıza gerek yok yani ölemi zepp.. ?bekliycez sadece:kahve:

zepp ben bu programı yükledim arada mesaj gelip ıgnore mignore tarzında bişiyler diyor bu durumda ne yapmam lazım ?

bide gün içinde döküman almak mümkünmü ?

bende yükledim napcacağım bilmiyorum ne mesaj geliyo ne bişey
nolcak şimdi bu program
iyi bişey galiba ama kullanmayı bilmiyorum fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Back