sizi en ok utandran olay nedir?

xsxekerkxixz candy

senden başka yokk!!!!!!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
91
0
kızlar günlük yaşamda bazen beklenmedik olaylarla karşılaşıyoruz
toplum içinde utanmamızı gerektirecek olaylar yaşayabiliyoruz siz böyle bir durumla karşılaştınızmı hiç

İlkokuldayken hani ilkokul aşkları vardırya benim de öyle çocukça hisler beslediğim biri vardı..
Öğretmenimizin bize çok kızdığı bir günde hepimizi cetvelle sıra dayağına çektiğinde onunla gözgöze gelmiş ve çok utanmıştım.
Aslında o da çekilmişti ama nedense utanmıştım ben..
Çocukça duygular,çocukça gururlar işte..En asil hali.. :teselli:

eşimle henüz arkadaşlık dönemimizdeyken barda içip de eve gelirken kusmam ve hatta taksinin arka döşemesine kusmam, taksicinin ben kenara çekiyorum demesi ve yola da kusmam, sabah uyansığımızda ise dün 3 kez kustum ya dedikten sonra eşimin hayır 4 demesi (evde de kusmuşum, hatırlamıyorum)

ben lisedeyken biyoloji dersinde deney yapıyorduk :icecream:
deneyde ağızda besinlerin sindirimi tükürükteki enzimler yani
bunu için tükürüğe ihtiyaç var cam hununin ucna süzgeç kağıdı koyup birinin eline verdi hoca:bbo:
ardından herkes sırayla tükürecekti
lisedeki manyaklığımla bir kere tükürdüm sorunsuz ama ikincisi için aynı şeyi söyleyemicem
ikincide çocuğun eline tükürdün ve şeker yediğim için sündü:1shok::roflol:

acayip rezil oldum ama çaktırmadım bende kahkahaya verdim ama çok rezil olmuştum senağlama

komşumuza oturmaya gittik annemlerle neyse ben daha 16 yaşlarında falandım kahve yapayım dedim...
kalktım yaptım getirdim getirirken kahve tepsiye döküldü...
ev sahibesi hanım:eh bak evde kalacan kimse almıycak seni sakarsın dedi (şakayla karışık)
bende :aman ablaaa benide nasıl olsa alır bi kör topal dememle birlikte...
ortamda bir sessizlik bir durgunluk...
o anı hiç unutamam çünkü benim konuştuğum ablanın bana evde kalacaksın diyen ablanın eşi bacağından engelliydi:KK43:
o anki utancımı asla unutamam...
hatta mutfağa gidip ağlamıştım:KK43:

Eski sevgilimle bir öğlen yemeğe gitmiştik..
Restaurant'tan çıkmak üzereyken , hesabı bu gün ben ödeyim demiştim
O'da , ''hayır olurmu öyle şey'' falan demişti.
Ama kasaya geldiğimizde görevli, borcumuzu söleyince ''hesabı hanfendi ödeyecek'' diyince ayy nasıl utanmıştım yaa :))
aslında utanıcak bi şi yok ama o an aniden öle sölemesi yüzümü kızartmıştı :eek:

ayy kızlar benimde lisedeyken hoşlandığım çocuğu hoca tahtaya çıkarıp iyi bir dövmüştü ondan çok ben utanmıştım ama nasıl üzülmüştüm o dayak yedi diye ahhh ahhh :bbo::bbo:

Bende ortaokulda okurken teneffüs zili çaldığında sınıf arkadaşlarımdan biriyle merdivene kadar çıkıp oradan bahçedeki öğrencileri seyrediyorduk, arkadaşım kantine gitmek istediğini söyledi bende gidemiyeceğimi söyledim ben merdivende kaldım arkadaşım kantine gitmek için merdivenden aşağı inerek bahçeye geldiğinde birde ne göreyim arkadaşın iç çamaşırı düşmüş aşağıya iki bacağının arasına ,çabuk çabuk eğilip yerden alıp beline kadar çekerek sınıfa girdi çok utanmıştı tabi bende öyle herkes gülmeye beşladı sinirler bozuldu ama bizim utancımız anlatılamaz.O gün bugündür hiç lastikli çorap giymem hep pantolon veya külotlu çorap giyerim . Unutamadığım ve utandığım bir olay olarak kalmıştır.

X