• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sızı En çok ne sinirlendirir?

Sizi En Çok Ne Sinirlendirir?

• Ankete Katılan
    81
İftiraya maruz kalmak
Eşek şakaları
Konuşurken sözünün kesilmesi
Eşinizin sevgilinizin bir başkası ile bakışması
Yanlış anlaşılmak
Konuşurken dinlenmemek
Uykunuzu almadan kalkmak
Ağızda yemek varken konuşulması...........................hepsi sinirlendirir

iftira en sevmedigim ve en korktugum seyy bir kez basima geldide yakindan taniyoummm kendisinii

bilmediği konu hakkında ahkam kesenler
aptal yerine konmak

ben allah'tan ve allah korkusu tasımayan insandan korkarım iftira atmakta inanclı insanın yapacagı is degıl allah hepimizi korusun arkadaslar diger sıkların aklanmak gerektirmıyo ama iftiraya sucsuz günahsız insanın basına gelıyo cok kötu bı duruma düsürüyo yetmıyo bıde o haldekı ınsan kendını aklamakla ugrasıyo.....

Yukarıdaki şıkların hepsi sinirlendirir, bazıları şaftımı kaydırır... bazıları dinden imandan bile çıkarabilir...

Ayrıca;

Benim söylediğim bir cümleyi, evirip çevirip en münasip yeriyle algılayan insanlara acayip sinirlenirim.... Yani anlayışı kıt insanlara....

Sürekli vıdı vıdı konuşup, karşındakine hiç söz hakkı tanımayan insanlara tahammül edemem...

Bir de DOĞALLIKTAN UZAK, yapmacık konuşmalara çok sinirlenirim...

şıkların hepsine tahammül edemem anacak iftirya uğramak tabiki ayrı bir olay onda çıldırıyorum çünkü o bir çok kişiye yayılmış ve kendini haklaman oldukça zor olan bir durum kaynanam sayesinde başıma geldiği için biliyorum (Allahından bulsun)özgürlüğümün kısıtlanması bana sorulmadan eşyalarımın kurcalanması kullanılması da beni oldukça sinir eden şeylerdir :kızgın:

yanlış anlaşılmak + yanlıs anlayan kısının anlattıklarımı yanlıs anlamaya devam etmesı anlama kapasıtesının sınırlı olması :oklava: kıl olurum kılllllll Kötü Kazen gebertesım gelır oracıkta :mymeka:

Çok yaşa kız :icecream:

anlamadan dinlemeden haksız olduğu bir konuda israr eden kişilerin bu davranışlarını ve gözümün içine baka baka yalan söylemelerini sevmiyorum birde haklı olduğunuz halde bunu ıspatlayamamak yada karşınızdaki kişinin sizi anlamamakta ısrar etmesi beni çileden çıkarır

sıklardakı hersey sınırlendırır benı ama oncelıkle uykumu almadan kalkmak benı cok sınırlı yapar

Back