• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sızı En çok ne sinirlendirir?

Sizi En Çok Ne Sinirlendirir?

• Ankete Katılan
    81
Hayatıma karışılması, fikirlerime saygı duyulmaması, yüksek ses tonuyla konuşulması,hakaret ve küfür... beni çok sinirlendir.:kızgın:
Çok mu yazdım ayol?!?fisfisfis

Aaaa seçenekler varmış. Kusura bakma görmemişim!:Roflol:
Kocamın başka biriyle bakışmasına,yanlış anlaşılmaya,eşek şakalarına çok sinirlenirim.:kızgın:

İftiraya maruz kalmak
Eşek şakaları
Konuşurken sözünün kesilmesi
Eşinizin sevgilinizin bir başkası ile bakışması

bunlar beni çok sinirlendirir:))) iftira daha ağırlıklı.
sevgilimin başkasıyla bakışmasına gelince oyarım o gözleri asla öyle bişey yapamaz( büyük sözüme tövbe) :)))))

Üstteki şıklardan iftiraya uğramak başta olmak üzere haksızlığa yalana ve eşşek şakalarına dayanamam :kızgın::kızgın::kızgın:

beni tanıyıp da kızıp kırılacağımı bile bile gözümün içine baka baka tarafıma yapılan hatalar ve iyi niyetimin kullanılması beni çılgına çevirirKötü Kazen

yanlış anlaşılmaktan nefret ederim deli olurum sinirden çünkü yanlış anlaşılmalar iftirayı,yalnızlığı vs... bir çok şeyi peşinde getirebilir

ankette ki şıkların hepsi , kullanılmak , dalga geçilmek çok var çokk :oklava:şakkıdı

Son şık haric hepsini isaretledim ve hepsi de beni cok sinirlendirir.

iftiraya maruz kalmak konuşurken dinlenmemek yüksek sesle bana bagrılması agzında yemek varken konuşana sinir oluyorum

Şıkların hepsi artı karşımda bildiğini bilmezden gelip,pişkin pişkin konuşanlar beni deli etmeye yeter.

İftiraya maruz kalmak
Konuşurken sözünün kesilmesi
Eşinizin sevgilinizin bir başkası ile bakışması
Yanlış anlaşılmak
Konuşurken dinlenmemek
Uykunuzu almadan kalkmak
Ağızda yemek varken konuşulması
bide ukela insanlarşakkıdı

Back