- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
-
- Konu Sahibi EU3
Grave of fireflies ....hala düşündükçe o küçük,şirin kız çocuğu burnumun direğini sızlatır,hiç animasyon bir filmden böyle bir performans beklemezdim,bak çok hüzünlendim şimdi yine düşününceGrave of the fireflies(animasyon) The classic,A moment to remember.. Çok film izlerim ender ağlarım.. Sadece bunlar ağlatti beni.. the classic ve grave of the fireflies tekrar tekrar izlenip aglanilacak filmlerdir.. Zamaninda cok arastirirdim hangi film aglatir diye ama maalesef izlediklerimin hicbiri aglatmadi..
Resmini de koymuşsun avatara yaa tamamen unutmuştum bu filmi,iyiki hatırlattın canım,diğer yazdıklarını da izliycem muhakkak.Grave of the fireflies(animasyon) The classic,A moment to remember.. Çok film izlerim ender ağlarım.. Sadece bunlar ağlatti beni.. the classic ve grave of the fireflies tekrar tekrar izlenip aglanilacak filmlerdir.. Zamaninda cok arastirirdim hangi film aglatir diye ama maalesef izlediklerimin hicbiri aglatmadi..
Evet çoook şirin,insan bu minicik yavruyu mu doyuramadınız da öldürdünüz diye kahroluyor izlerken,hele o abisinin çabalarıAhh benimde aklima gelince oluyor oyle :) setsukonun o tatli sesi.. cok huzunlu
Beğenirim tahmin ediyorum ateşböceklerinden sonra film konusundaki zevkine güveniyorumevet :) A moment to remember biraz daha yaygin bi film ama the classic gercktende klasik bir film ilk kez izledgmde aglamak bnm icin normal ama 2 ve daha cok kez izliyorsam o film bitanedir :) umarim begenirsin..