Sizi en çok ağlatan filmler..

babam ve oğlum ,black, sınav, aynı yıldız altında

Yedi numarali hucre filminde hungur hungur agladim. Ben normalde bu kadar cok aglamam bi filmde ve sonraki izleyislerimde etkisi gecer aglamamaya baslarim. Ama bu filmi her izleyisimde hep daha da cok agladim on numara film yapmislarr

Halam geldi (en son ağladığım filmdir) kesinlikle tavsiye ederim

Gunesi gordum

umut , babam ve oğlum çok ağlatmıştı beni , gerçi şu ara her filmde ağlıyorum

Unutursam Fisilda'da agladim. Bilmiyorum, zayif anima denk gemis olabilir... Genel olarak guzel bir filmdi. Cagan Irmagin cok daha iyi filmlerini izledim ama bu film de Isil Yucesoyun ic sesiyle okudugu siirler ve yine Isil Yucesoy ve Humeyranin harika oyunculugu, ve o guzel sarkilar hatrina izlenir, hatta birkac defa bile izlenebilir...

Babam ve oğlum da çok ağlamıştım bende

Grave of the fireflies(animasyon) The classic,A moment to remember.. Çok film izlerim ender ağlarım.. Sadece bunlar ağlatti beni.. the classic ve grave of the fireflies tekrar tekrar izlenip aglanilacak filmlerdir.. Zamaninda cok arastirirdim hangi film aglatir diye ama maalesef izlediklerimin hicbiri aglatmadi..

Grave of fireflies ....hala düşündükçe o küçük,şirin kız çocuğu burnumun direğini sızlatır,hiç animasyon bir filmden böyle bir performans beklemezdim,bak çok hüzünlendim şimdi yine düşününce

Ahh benimde aklima gelince oluyor oyle :) setsukonun o tatli sesi.. cok huzunlu

Resmini de koymuşsun avatara yaa tamamen unutmuştum bu filmi,iyiki hatırlattın canım,diğer yazdıklarını da izliycem muhakkak.

Ahh benimde aklima gelince oluyor oyle :) setsukonun o tatli sesi.. cok huzunlu
Evet çoook şirin,insan bu minicik yavruyu mu doyuramadınız da öldürdünüz diye kahroluyor izlerken,hele o abisinin çabaları(

evet :) A moment to remember biraz daha yaygin bi film ama the classic gercktende klasik bir film ilk kez izledgmde aglamak bnm icin normal ama 2 ve daha cok kez izliyorsam o film bitanedir :) umarim begenirsin..

evet :) A moment to remember biraz daha yaygin bi film ama the classic gercktende klasik bir film ilk kez izledgmde aglamak bnm icin normal ama 2 ve daha cok kez izliyorsam o film bitanedir :) umarim begenirsin..
Beğenirim tahmin ediyorum ateşböceklerinden sonra film konusundaki zevkine güveniyorum

tesekkur ederim :) ben biraz sıkıntı cekiyorum da insanlardn film tavsiyesi alirken sana yardmci oldysam ne mutlu bana :)

Canım Kardeşim filmi müziği bile başkı başına ağlatmaya yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…