- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
- Konu Sahibi Deryaderyya
İnşallah bi gün senin için paylaşcam deryacım. İnşallahOlsun,neden yok? Okuyorsun,paylaş lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bi gün senin için paylaşcam deryacım. İnşallahOlsun,neden yok? Okuyorsun,paylaş lütfen
Yapılan deneylerde simetrik yüzleri olan erkeklerin daha fazla feromon salgıladığı tespit edilmiş.ayrıca simetrik yüzleri olanlar daha güzel bulunuyor.Sağol bizimle de paylaştığın için ama yanlış aydınlanmışsın. Altın oran, seçilim yasası doğru ama yüzünü simetrik hale getirmen asla güzel olmanı sağlamayacak. Altın oran tamamen simetriyle alakalı bir şey değildir. Tam tersi yüzün iki tarafı birbirinin aynı olursa itici gelir. Eğer fotoğraf düzenleme programın varsa herhangi birinin fotoğrafını al ya da kendi fotoğrafını çek. İki sol tarafı ya da iki sağ tarafı yapıştır. Bakalım beğenecek misin sonucu.
Bilemiyorum eşimle ben benzemiyoruz. Iliskilere kafa yormak yerine dunya kadar konu var hobi edinecek veya araştırılacak misal benim en buyuk ilgi alanım, erkekler kimi secer değilde motosikletlerdir mesela . Lise doneminde merak sarmistim. Gerek onunla ilgili yazılar okuyordum, gerek videolar izliyordum.Sonra kullanmaya başladım. Cevrem ve hayatımda motosiklet kültürüne göre şekillendi hatta eşimlede bu vesileyle tanısmıştık. Illa atomu parcala demiyorumda erkeklerden başka bircok konu var ilgilenebileceğin. Tutup erkekler neyi tercih eder arastirip kendine ona göre şekil vermek yapilacak en boş işHayır tek seçilme nedeni bu değil.ve seleksiyon devam etsin diye insanlar en beğendijlerini değil em benzeyenleri de seçiyorlar.ya bir sürü şey var.bu bir faktör.
Bi de beynimi ne ile doldurmamı önerirsiniz?; )
Belgeseli bulursam paylaşayım.eyaleti hatırlayamadım bi dkAmerikanın hangi eyaletinde ne estetiği yapmayan yokmuş merak ettim.
Senin ilgi alanın bu benimki bu.sana göre boş bana göre doluBilemiyorum eşimle ben benzemiyoruz. Iliskilere kafa yormak yerine dunya kadar konu var hobi edinecek veya araştırılacak misal benim en buyuk ilgi alanım, erkekler kimi secer değilde motosikletlerdir mesela . Lise doneminde merak sarmistim. Gerek onunla ilgili yazılar okuyordum, gerek videolar izliyordum.Sonra kullanmaya başladım. Cevrem ve hayatımda motosiklet kültürüne göre şekillendi hatta eşimlede bu vesileyle tanısmıştık. Illa atomu parcala demiyorumda erkeklerden başka bircok konu var ilgilenebileceğin. Tutup erkekler neyi tercih eder arastirip kendine ona göre şekil vermek yapilacak en boş iş
Youtube a güzellik belgeseli yazdığında çıkıyor.çekicilikle ilgili olan belgeselde geçiyorduAmerikanın hangi eyaletinde ne estetiği yapmayan yokmuş merak ettim.
OlabilirAllah Allah demekki böyle hobilerde varmış, ben olsam bu kadar ilgilendiğim işte profesyonelleşmek isterim makyaj kurslarına falan giderim.
Hayır tek seçilme nedeni bu değil.ve seleksiyon devam etsin diye insanlar en beğendijlerini değil em benzeyenleri de seçiyorlar.ya bir sürü şey var.bu bir faktör.
Bi de beynimi ne ile doldurmamı önerirsiniz?; )
Bak işte bu doğru. .bizde eşimle çok benziyoruz..hatta bir kızkardesi var,hepbirlikte iken,bizi tanımayanlar, beni eşimin kardeşi sanıyorlar, gorumcemi eşi sanıyorlardı. .Benzeyen derken kendine benzeyen mi demek istedin,
Çünkü dikkat ettim evli çiftlerin çoğunda birbirini anımsatma durumu var :)
20 yaşında ki halimle eşim ve beni kardes sanıyorlar di.
Senin ilgi alanın bu benimki bu.sana göre boş bana göre dolu
Farklı etkenlerde var ama ilk etapta bize güzel gelen insanlar beynin otomatik olarak altın otanı algılamasıyla ilgiliymişBu yaZdığın makaleyi ben de okumuştum altın oran her yerde var kuranda da var Kabe nin konumu da altın oran sayısı da belli zaten.. Evet altın oran kapsamındaki yüzler,vucutlar , Yapılar daha çekici geliyor göze hitap açısından ama seçilebilirlik/elenme boyutunda belirleyici kriter değil bence. Ne Asimetrik suratlar var ünlülerde dahil ve brnce bu da onları farklı ve karakteristik yapıyor.benim adım Khan filminde güzellik ürünleri satarken ne diyor Khan :
Bu ürünler seni güzelleştirmeye yetmez, cildini daha iyi yapar ama seni daha güzel yapmaz ..
Kontür makyajı,estetik ( sıralı olanlardan yani çok rahstsız olduğun bi yer hariç ) birini yüzeyde daha güsel gösterebilir ama Özünde çok Byük değişikler yapmaz ( ünlü estetik faciaları haberleri de var, Protype insanlar, kedi yüzler ..)
Velhasıl kelam ; genlere göre altın orana göre seçilimlerde gönül gözü kapalı olur . Gönlümün sevdiği benim altınımdır, sadece Gözlerimin değil . Her insanın yüzünde cildinde vücudunda ortaya çıkaracağı güzellikler mutlaka vardır
Tek hobim bu değil..kendimi övmeyeceğim şimdi.teşekkürler öneriler içinBenimki bana "erkeklere kendimi nasil begendiririm"den çok daha fazla şey kattı ve öğretti. Farkli insanlarla tanişmama, farklı bir kültürü gormeme, cevremin şekillenmesine yaradı. Artı olarak bircok yeni aktiviteye katıldım. Basımın çaresine bakmayı öğrendim. En onemlisi bircok seyi yasayarak ogrendim.
Internet basinda neremi yaptirsam diye saatlerce ugraşmaktan dolu oldugu bir gerçek. Tabiki kendi tercihin.
Evet insanlar kendilerinr benzeyenleri severmişBenzeyen derken kendine benzeyen mi demek istedin,
Çünkü dikkat ettim evli çiftlerin çoğunda birbirini anımsatma durumu var :)
20 yaşında ki halimle eşim ve beni kardes sanıyorlar di.