• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi aydınlatmalıyım

Daha kaç defa yazmalıyım okuyorum,izliyorum.özgüven telkini dinliyorum.bilinç altı sıfırlaması yaptıracağım.ama bunlar çok anlaşılamaz burada
Bende kişisel gelişim okuyorum ama bilmem hangi ülkenin estetiklemi daha seksi estetiksizmi araştırmasınıda yapmıyorum.
Mesela metafizik çok güzel bi bilimdir...
Bazı bilim adamları derki; yıldızlardan dünyaya bakıldığında geçmiş yılları yaşanıyor görürler. Belki istanbulun fethi, belki cumhuriyetin ilanı:KK51:
Aaahhh ne güzel bilimler var yahuu:KK16:

Bak şimdi teorik olarak insanın dondurulup hayati fonksiyonları devam ederken sonrasında haytına devam edenilmesi mümkün.teorik olarak ışınlanmanın mümkün olduğu gibi.yalnız o teknolojide değil dünya henüz.bende o bilgide çok değilim.bildiğimi aktarıyorum sana.ileride bu teknoloji mümkün olduğunda dondurulmanın sona erdirilmesi durumuna dayanarak kendilerini dondurtuyorlar.ve araştır çok sayıda insan var kendini dondurtan.

Derya ben teorik olarak yanına isinlanmak istiyorum
Biraz işim var da

Yaşnız ben araştırma görevlisiyim: ) ama sayısal matematikle uzak yakın ilgisi yok

İnanamıyorum.

Kendine bu kadar takıntılı birinin başka işi gücü yoktur herhalde diye düşünürüm genelde. Boşbeyinli bir insan da değilmişsin, neden nasil bu kadar saplantıya gömüldün hayret ettim gerçekten.

bunu ben de duymuştum ama hep aynı soru geldi aklıma, onlar çözülene kadar ölmüş olabilirler mi diye
Uyku zaten kısa ölüm halidir derler ya o durum sanırım.donduruluyorlar ki vücut da bozulmasın.ama nasıl olacak benim de çok bilgim yok.sadece bunu araştıran,yaptıran insanlar var

Bende kişisel gelişim okuyorum ama bilmem hangi ülkenin estetiklemi daha seksi estetiksizmi araştırmasınıda yapmıyorum.
Bazı bilim adamları derki; yıldızlardan dünyaya bakıldığında geçmiş yılları yaşanıyor görürler. Belki istanbulun fethi, belki cumhuriyetin ilanı:KK51:
evet bunu ben de duymuştum
sanırım adına paralel evren diyorlar
geçmiş olaylar paralel evrende hala yaşanıyormuş

Evrimsel psikoloji belgeseli ben de çok izledim , zevkli bir konu, ucu kadın erkek ilişkilerine dokunan her konu zaten ilginç oluyor genelde de......sen bence kendine olan saplantınla alakası olmayan konulara yönel derim. Kendine taka taka öldürdün yeter artık bence.

Gozlerim kamasti yeminlen... Ayrica boyle birseyi akil edebildiginiz icin de sizi tebrik ediyorum.

İnanamıyorum.

Kendine bu kadar takıntılı birinin başka işi gücü yoktur herhalde diye düşünürüm genelde. Boşbeyinli bir insan da değilmişsin, neden nasil bu kadar saplantıya gömüldün hayret ettim gerçekten.
Takıntım yok.artı obsesyonum olsa bile obsesif insanlar boş insanlar değillerdir.hatta şizofreninin obsesyonla ilgisi vardır ve şizofrenler genelde zeki insanlardır

Herkesin ilgi alanı farklı.ben sana metafizikle ilgileniyorsun diye ruh hastası muamelesi yapsam ne hissedersin? Elma sevene çilek daha güzel elma yeme demek gibi bişi bu söylediğin

Evrimsel psikoloji belgeseli ben de çok izledim , zevkli bir konu, ucu kadın erkek ilişkilerine dokunan her konu zaten ilginç oluyor genelde de......sen bence kendine olan saplantınla alakası olmayan konulara yönel derim. Kendine taka taka öldürdün yeter artık bence.
Kendime takmadım.ya ihtiyaçlar merakları körükler ya ben ihtiyacımdan yola çkarak öğreniyorum:) kötü bişiy yok

Bir de siz farkında olmasanız da yurt dışında ciddi bir sektör bazı ülkelerde.hatta insanlar artık sonradan ameliyatla düzeltmek yerine çocukları için gen satın alıyorlarmış.internetten modellere bakıp beğenip.
Bu nasil oluyormus bende merak ettim.
Kendini dondurma, bence cok mantikli. Ama cesaret isteyen birsey. Birde nasil donduruyorlarmis. Şokluyorlar mi acaba o_O:KK48: Aci hissediliyor mu ya da. o_O

Kendime takmadım.ya ihtiyaçlar merakları körükler ya ben ihtiyacımdan yola çkarak öğreniyorum:) kötü bişiy yok

Emin misin?

Açtığın her konu

Ben çirkinim
Ben estetik ameliyat yaptırcam
Şuram şöyle buram böyle
....

Bana takıntı gibi geldi. Kendine neden bu kadar eziyet ediyorsun cidden anlayamıyorum.

Artık görsellik is yapıyor profesyonellik değil farkındayın bunu bir çok alanda görüyoruz bir manken güzel ise sunucuda oluyor
artistte, haber spikeride
ama herşeye rağmen bende diyorum ki professyoneller iş başında olsun güzeller değil

Ben boş vakitlerimde güzellikle ilgili makaleler okumaya ve belgeseller izlemeye başladım.
Bir yandan şanslıyız bizim ülkemizde bu kadar ağır baskı oluşturan bir dutum yok.ama bir abd de bir japonya da hakikaten bir baskı söz konusu.abd nin bir eyaletinde adını unuttum estetik yaptırmayan yok gibi.erkekler dahil.bunu da araştırmışlar estetik çekiciliği arttırıyor mu diye ama sanırım arttırsa da nihai sonuç bulamamışlar.
Neyse gelelim asıl anlatacaklarıma.pek çok belgesel izledim.ortak sonuç vücut altın oranı arıyor.beyin otomatik bunu istiyor bilinçli değil.bunu atalardan getiriyoruz.seçilim yasası var.genleri iyi olanlarla çiftleşip,kötüleri eleme.- kendime yontarsam hemen sanırım çoğalmamam gerekiyor,sağlıklı genlerim yok.- kötüler eleniyor,yani seçilmiyor.seçilenlerin ortak özelliğiyse simetri.simetrik bir yüz ve vücut.bel kalça oranı yüzde yetmiş.kilo önemli değil.bunları bilinçli algılamıyoruz.beyin istiyormuş.devam ederim sonra.
Mesela ben artık yüzümü simetrik hale getiren makyaj yapacağım.
Sağol bizimle de paylaştığın için ama yanlış aydınlanmışsın. Altın oran, seçilim yasası doğru ama yüzünü simetrik hale getirmen asla güzel olmanı sağlamayacak. Altın oran tamamen simetriyle alakalı bir şey değildir. Tam tersi yüzün iki tarafı birbirinin aynı olursa itici gelir. Eğer fotoğraf düzenleme programın varsa herhangi birinin fotoğrafını al ya da kendi fotoğrafını çek. İki sol tarafı ya da iki sağ tarafı yapıştır. Bakalım beğenecek misin sonucu.

Herkesin ilgi alanı farklı.ben sana metafizikle ilgileniyorsun diye ruh hastası muamelesi yapsam ne hissedersin? Elma sevene çilek daha güzel elma yeme demek gibi bişi bu söylediğin
Benim metafizikle ilgili bin tane konum yok ama dönüp dönüp başa sardığım bi durum yok.
Güzelliğe takıntılı insan kalkıp estetiği araştırır bide bunu bize aydınlanma diye satarsa, yapılan muameleyi hoş karşılıcak.

Benim metafizikle ilgili bin tane konum yok ama dönüp dönüp başa sardığım bi durum yok.
Güzelliğe takıntılı insan kalkıp estetiği araştırır bide bunu bize aydınlanma diye satarsa, yapılan muameleyi hoş karşılıcak.
Olsun,neden yok? Okuyorsun,paylaş lütfen

Back
X