• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi aydınlatmalıyım

Hım okuduğum makaleleri,belgeselleri sanırım sizinle bir daha paylaşmayacağım.daha biir sürü şey anlatacaktım ki vazgeçtim.bilgi değerlidir,paylaştıkça değerlenir aslımda ama burada değil sanırım: )

Hım okuduğum makaleleri,belgeselleri sanırım sizinle bir daha paylaşmayacağım.daha biir sürü şey anlatacaktım ki vazgeçtim.bilgi değerlidir,paylaştıkça değerlenir aslımda ama burada değil sanırım: )

Yok paylaş ama kendini üzmeden kendinde kusur aramadan ve ben ciddiydim makyaj yapmayı çok iyi bilmiyorum zaten ondan dedim kontür makyaj lazım ona diye

Yüzde yetmişi bilmiyordum bak. Okumak öğrenmek güzel elbette. Kapılmamak lazım işte.

Kapılmak değil ya hu ya da takıntı değil olay.boş vaktimde hayvan belgeseli izleyeceğime bu tarz belgeseller açtım.izledim.öğrendiklerimi paylaşıyordum: ) özgüven ile ilgili psikologları ve yöntemleri de dinliyorum mesela.telkinler buldum, indirdim.telkin dinliyorum vs vs.
Size de yazayım dedim ama çok saldırgan tutum içeren mesajlar var.dolayısıyla da hem bilgi verip hem hakaret yememek için paylaşmamaya karar verdim: ) valla siz kaybettiniz,gerçekten;)

Birde şu var doğada güzellikten çirkinlikten ziyade güce önem verilmiyor mu, hayvanlar mesela dişi için kapışıyor dişi güçlü olanla çiftleşiyor, insanlarda durum çekimden yana evet ama her güzelle de çiftleşmeye gidilmiyor, yani başta tipini begenip bi ilişkiye başlasanda insanlar düşünebildikleri için yanında başka özellikler de arıyorlar güzel ve zeki gibi, güzel zeki ve kariyerli gibi, herkesin beklentisi farklı farklı ama sırf güzellik değil belirleyici olan, ilişki için şansı daha fazla olabilir güzellerin ama üremek için yeterli değil

Bende oran asla yok mesela, pasaport için resim çektircem kara kara düşünüyorum tam karşıdan çekiliyor ya aman aman

Kimde bir güzellik varsa bilsin ki o ona emanettir demiş Mevlana.. Yani güzellik, şan, şöhret, altın oran bunlar geçici değerler. Bugün her yerin altın oran olsa ne olur, yarın kırış kırış olmayacak mısın ? Bugün dünyanın en güzeli sen olsan ne olur, yarına sağ sağlim ve sağlıklı çıkacağının garantisi var mı ? Ne olursak olalım hepimizin sonu aynı. Ve malesef toprak altında güzellik geçmiyor. O yüzden bedenden çok ruh beslenmeli. Eğer ruhunu beslersen gözün altın oran aramaz, altın gibi bir kalp arar. Altın oranı değilde altın bir kalbi bulduğun zaman ise dünyanın en mutlusu sen olursun.. Velhasıl kelam boş şeyler bunlar boş..

Dalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Bu başlığın gerçek değil de dalga geçmek amaçlı açıldığına inanırsam, ilk seçeneğe göre gelecekten daha umutlu olurum...

Simetrik yani kusursuz güzelliğe sahip olmayan çirkin kadınlar eleniyormus öyle mi ?
Ah be canım şu gözler neler gördü. Ne güzeller her gün ağladı.
Güzel olmanın tek artısı herkes beğeniyor cok guzelsin maşallah diyor vs . Bu kadar budur yani :)
Gerisi şansına kalmış sevgilin kocan değer verirse senden mutlusu olmaz . Bunun da güzellikle alakası yok .

Belgesel,makale falan okuyun.bunlara ciddi şekilde kafa yoran bilim adamları var.hatta bizde iş yapmayan genetik mühendisleri ciddi şekilde gelecekte insanın ete kemiğe gerek kalmadan istediği vücutta yaşayanilmesini araştırıyor.bunun için kendini ölümcül bir hastalığa yakalanırsa dondurtanlar var.modeller çizilmiş bununla ilgili vs vs nesi garip geldi ki size anlamadım

Simetrik yani kusursuz güzelliğe sahip olmayan çirkin kadınlar eleniyormus öyle mi ?
Ah be canım şu gözler neler gördü. Ne güzeller her gün ağladı.
Güzel olmanın tek artısı herkes beğeniyor cok guzelsin maşallah diyor vs . Bu kadar budur yani :)
Gerisi şansına kalmış sevgilin kocan değer verirse senden mutlusu olmaz . Bunun da güzellikle alakası yok .
Yo yanlış..genlerle alakalı bu bi faktör.başka faktörler de var.kendinde eksik geni tamamlama gibi.bunu koku yoluyla vücut algılarmış vs vs yazacaktım

Yo yanlış..genlerle alakalı bu bi faktör.başka faktörler de var.kendinde eksik geni tamamlama gibi.bunu koku yoluyla vücut algılarmış vs vs yazacaktım
Valla onu bunu bilmem ben gördüğümü bilirim ona inanırım :KK45:

Ne alakası var yahu. Kimse üstüne alınmasın ama evlenenlerin, tercih edilenlerin hepsi altın oranlarda ve simetrik yüzlerimi var. Kilodan yekpare olmuş kadınlar, yüzü desen standart altında ama yinede sevilebiliyorlar. Bosuna uğraşma. Beynini doldur.

Belgesel,makale falan okuyun.bunlara ciddi şekilde kafa yoran bilim adamları var.hatta bizde iş yapmayan genetik mühendisleri ciddi şekilde gelecekte insanın ete kemiğe gerek kalmadan istediği vücutta yaşayanilmesini araştırıyor.bunun için kendini ölümcül bir hastalığa yakalanırsa dondurtanlar var.modeller çizilmiş bununla ilgili vs vs nesi garip geldi ki size anlamadım
ete kemiğe gerek kalmadan diyorsun, diğer yandan istediği vücutta diyorsun. vücut etten kemikten değilmi?
bir de ölümcül hastalığa yakalanan kendini dondurtunca ölümden mi kurtuluyor?

Back
X