- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Deryaderyya
Doğallıktan yanayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hım okuduğum makaleleri,belgeselleri sanırım sizinle bir daha paylaşmayacağım.daha biir sürü şey anlatacaktım ki vazgeçtim.bilgi değerlidir,paylaştıkça değerlenir aslımda ama burada değil sanırım: )
muhabbet olsun diye herhaldeBu bir dert degilki neden bdv ye yazdınız?
Yo yanlış..genlerle alakalı bu bi faktör.başka faktörler de var.kendinde eksik geni tamamlama gibi.bunu koku yoluyla vücut algılarmış vs vs yazacaktımSimetrik yani kusursuz güzelliğe sahip olmayan çirkin kadınlar eleniyormus öyle mi ?
Ah be canım şu gözler neler gördü. Ne güzeller her gün ağladı.
Güzel olmanın tek artısı herkes beğeniyor cok guzelsin maşallah diyor vs . Bu kadar budur yani :)
Gerisi şansına kalmış sevgilin kocan değer verirse senden mutlusu olmaz . Bunun da güzellikle alakası yok .
Valla onu bunu bilmem ben gördüğümü bilirim ona inanırımYo yanlış..genlerle alakalı bu bi faktör.başka faktörler de var.kendinde eksik geni tamamlama gibi.bunu koku yoluyla vücut algılarmış vs vs yazacaktım
ete kemiğe gerek kalmadan diyorsun, diğer yandan istediği vücutta diyorsun. vücut etten kemikten değilmi?Belgesel,makale falan okuyun.bunlara ciddi şekilde kafa yoran bilim adamları var.hatta bizde iş yapmayan genetik mühendisleri ciddi şekilde gelecekte insanın ete kemiğe gerek kalmadan istediği vücutta yaşayanilmesini araştırıyor.bunun için kendini ölümcül bir hastalığa yakalanırsa dondurtanlar var.modeller çizilmiş bununla ilgili vs vs nesi garip geldi ki size anlamadım