Sizi aydınlatmalıyım

Hayır tek seçilme nedeni bu değil.ve seleksiyon devam etsin diye insanlar en beğendijlerini değil em benzeyenleri de seçiyorlar.ya bir sürü şey var.bu bir faktör.
Bi de beynimi ne ile doldurmamı önerirsiniz?; )

ete kemiğe gerek kalmadan diyorsun, diğer yandan istediği vücutta diyorsun. vücut etten kemikten değilmi?
bir de ölümcül hastalığa yakalanan kendini dondurtunca ölümden mi kurtuluyor?
Tekrar dünyaya döndüğünde hastalığının tedavisi bulunmuş olur diye.et kemik olmadan vücut.yani bazı parçalar orijinak olacak.mesela adam şunu dedi.su an göğüs çekici gelebilir ama ileride orijinal sadece kuşak kalacağından sexy bölge kulak olabilir

Bir de siz farkında olmasanız da yurt dışında ciddi bir sektör bazı ülkelerde.hatta insanlar artık sonradan ameliyatla düzeltmek yerine çocukları için gen satın alıyorlarmış.internetten modellere bakıp beğenip.

Yalnız bana kırılma ama dış güzelliği bu kadar araştırırken psikoloji de gidecek senin . Bi de ic dunyani guzellestirmekle ugrasacaksin
Telkin dinliyorum gece yatarken.ya bir sürü şey araştırdım.burada bu konu gider diye bunu yazdım

insan öldükten sonra tekrar dünyaya dönemez
inançlı insanların bu tür şeylere inanmasını beklemeyelim

Ben çocuğumun geninden gayette memnunum. .
Yani bu nevi kocanla yatıp çocuk başkasının geni mi oluyor
Idrak edemiyimm
Çay icmem lazım

Bunlar hakkında aydınlanana kadar birazda özgüven kişisel gelişim aydınlanmalarına kafa yorsan keşke
Daha kaç defa yazmalıyım okuyorum,izliyorum.özgüven telkini dinliyorum.bilinç altı sıfırlaması yaptıracağım.ama bunlar çok anlaşılamaz burada

ruh nereye gidiyor peki

Bir yere gitmiyor kız içinde kalıyor Donunca vücut fonksiyonların yavaşlıyor, uyuyorsun.

Donduran teknoloji var ama dondurulan insanları çözen, hayata döndüren bir teknoloji daha yok. Donan insanlar buzlu buzlu takılıyor işte çözülecekleri günü bekliyorlar

kız onlar hakkın rahmetine kavuşur o zaman çözülene kadar

Galiba ben sorununu buldum ve aydınlanma yaşadım
Deryacım hayatı çok uzun sanıyosun ama hayat kısa ve bu dediğin şey varya, tekrar hayata dönme, biraz zor gibi sanki

ruh nereye gidiyor peki
Bak şimdi teorik olarak insanın dondurulup hayati fonksiyonları devam ederken sonrasında haytına devam edenilmesi mümkün.teorik olarak ışınlanmanın mümkün olduğu gibi.yalnız o teknolojide değil dünya henüz.bende o bilgide çok değilim.bildiğimi aktarıyorum sana.ileride bu teknoloji mümkün olduğunda dondurulmanın sona erdirilmesi durumuna dayanarak kendilerini dondurtuyorlar.ve araştır çok sayıda insan var kendini dondurtan.

Derya saplantı yüzünden bilime yönelmişsin be. Takıntı yüzünden evrimsel psiklojiye yöneldin ya inanamiyorum.

Madem bilime merak sardın ucu kendine ve saplantılarına dokunmayan bir alana yönel bence, atom fiziği veya matematik mesela.

Kendine ettiğin eziyetten ben usandım artık bence kendini durdur.

bunu ben de duymuştum ama hep aynı soru geldi aklıma, onlar çözülene kadar ölmüş olabilirler mi diye

Yaşnız ben araştırma görevlisiyim: ) ama sayısal matematikle uzak yakın ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…