Sizi anlayan kimse var mı?Yoksa sıkıntıdan canınız ağzınızdan çıkacak gibi mi?

Derdimi anlattigim pek kimsem yok.
Anlatasım olduğunda ya yanimda değiller o an ya da onlar varken ben anlatmak istemiyorum.
Insanlarin geneli ya dedikodu modundalar ya da pek umursamiyorlar.
Aynen düşüncelerimin bir kısmını paylaşıyorsunuz.fazlası yok,eksiği var.Sanki bir çok kişi arkasına bir bıçak saklamış öyle dinliyor.boş anında batırıverecek

Bugün deniz çok güzeldi sahilde bir yürüyüşe bile razıydım süslenip püslenip dışarı çıkmayı çok severim ama eşim ve ailem dışında kimsem yok hayatı sorguladım resmen yaşama amacım ne vs. Aile evet çok önemli ama arkadaşa da ihtiyacım var

Aynen düşüncelerimin bir kısmını paylaşıyorsunuz.fazlası yok,eksiği var.Sanki bir çok kişi arkasına bir bıçak saklamış öyle dinliyor.boş anında batırıverecek
Bunu deneyimleyerek anladim ben.
Sıkıntımı dinleyip aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler yaptilar.
Anlatmaktansa bosver diyorum artik kendime.
Anlattında ne oldu?
Anlayan mi oldu?

Tabiki insan ihtiyaç duyuyor anlatmak istiyor içi sıkılıyor.
Ama sonra pişman olmaktansa icim sıkılsın
Napim.

Kitap okuyorum.
Mutfakla ugrasiyorum.
Magza geziyorum(hemde tek basima)
Çünkü arkadasim diyebileceklerimi cagirsam yol parasını yemeği bana kitliyorlar.
Resmen belescilige alışmış millet.

Böyle inanın daha iyi.
Hatta alışınca kimseye ihtiyaç duymuyorsunuz.

Annemle mesela herşeyimi paylaşırım ama onu üzebilecek şeyleri yine içine atiyorum.

Gerçek dostlarımdan uzaktayım, bulunduğum yerde kalabalıklar içinde yalnızım... alıştım

Ya sorma ya da araba kullandığın için çağıranlar...
Bütün yalnızlar birleşmeliyiz bence

Dostlarımla birlikteyim de ben dertlerin paylaşarak azalacağına inanmıyorum. Artıyor bence. Dile getirilen her dert o sorunun unutulmasını zorlaştırıyor. En iyisi içinde yaşayıp çözümlemek. Bana benden daha iyi kimse gelemez diye düşünüyorum.

Beni anlayacak kimsem yok

Kesinlikle

Paylaşmak illa derdi anlatınca olmuyor ki.bazı dostlarla farklı konular konuşup rahatlıyor insan.yan yanayken azaltıyor derdini.yanında olduğunu bilmek,alo dediğinde buluşabileceğini bilmek güzel

Kendimi kimseye anlatmaya çalışmıyorum.kötü olduğum zamanlarda ben bana yetiyorum.psikolojim iyi ise de mutlu olacağım şeyler bulurum kendime.bazen arkadaş bazen evim bazen eşim..

ah canim nerdeee... Yok maalesef, hepsi dogup buyudugum sehirde kaldi.

Ne yazık ki bende ailemden arkadaşlarımdan 1300 km uzakta Yen'i bir hayat kurmaya çalışıyorum.. O kadar zorki, hiç böyle olacağını hayal etmemiştim. Hele eşim olmadığı ya da tartıştığımız zamanlarda eziyet gibi geliyor bana burada yaşamak. Kültürü de çok farklı olduğu için, kimseyle arkadaşlık kuramıyorum, herkes çok değişik geliyor.. Neyseki kendi mekanımız var da orada biraz olsun zaman geçiriyorum. Yine de alışmalıyım ama nasıl olacak bilmiyorum. Bazen eşimi de fazla boğuyorum yalnız olduğum için. Siz nasıl yalnız zaman geçiriyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum..

Ben de iş için çok uzak bir yerdeyim.evden ise işten eve.hayatim böyle geciyo
Valla idare edip gidiyorum. Insanlardan biktim o yüzden tanımadan kimse ile samimi olmicam

Ailemle aynı sehirdeyim olmasaydım kafayı yerdim . Esimi seviyorum ama o kadar çalışıyor ki o yoğun geçen gününden bana bir parça ilgi düşmüyor . Okudum ama çalışmıyorum küçük bebeğim var. Belki çalışsam Mutlu olurdum diyorum ama baktım ki çalışanlarda mutsuz .
Bütün gün ev işi yemek Bebek ,
Bir işi aksatsam esimin lafta titizliği ( kendisi yapmaz ) yaptırır . Eleştirisi bitmiyor . O an çöküyorum kendimi salak. Gibi hissediyorum. Bütün yaptıklarım çöpmüydü şimdi benim .

Kısaca ilgisiz ve sevgisiz kalan biriyim malesef

Hayatımda dost sayılabilecek çok az kişi var . Herkesle samimiyet kurabilen bir Yapıya sahipte Değilim zaten . Az ve öz kişiyle mutluyum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…