sizede sormak istedim arkadaslar :(

BeBeGiM!

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
38
0
merhaba arkadaslar 8 ay once ben dusuk yapmistim hamileligimi ogrendigimde bebek meger 2 haftalik oluymus karnmda kalp atisini bulamadilar ve dusuk yaptim o esnalarda hamileligimi ogrenmeden once ne zaman esime yaklassam yada iliski soz konusu olsa kasiklarim cok ama cok agriyordu bazen ayakta da oluyordu iste onun ardina hamile oldugumu ama bebegin oldugunu ogrenmistim..... dusugun ustunden 8 ay gecti ve ben korunma haplari kullaniyordum oncedende dusukten sonra da devam ettim ve bilirsiniz korunma hapi kullanirken adet gormeyiz ben son tabletimin bitisine yakin lekelenme gordum kendimde esimle iliskiden sonra bir lekelenme oldu bende kasiklarim cok agriyor ara ara ve akintilarimin icinde kan parcaciklari goruyorum bende dusukten sonra yumurtalik kisti gorduler ama cok kucuk tu butun bunlarin sebebi bumu bilmiyorum ama bana yardimci olursaniz sevinirim sadece sizce ne olabilir benimle paylasirmisiniiz tabiki doktora gidecegim ama sizlere de sormak istedim simdiden tskler yorumlarinz icin :)

canım gecmiş olsun. Allah tekrar yasatmasın... dogum kontrol hapı kullandım ben de 7 ay.. bilirim hapı bıraktıktan sonra 2 3 gun sonra adet olunuyor ama hap ıcmeyı unuttuysan ya da saat vs karıstırdıysan kanama baslıyor. ya da bazı haplar ara kanama yapabiliyor. ben senın oyle oldugunu tahmin ediyorum. umarım baska bir sorunun yoktur.

cilekli cok tesekkur ederim gecmis olsun dileklerin icin ben nerdeyse 3 senedir kullaniyorum bu hapi hic boyle bir durum olmadi daha once ilk defa boyle lekelenme kahve rengi yada pembemsi bir lekelenme oldu ustelik haplari kullanirken olmaya basladi ki hap kullanirken boyle seyler bana daha once kullanirken olmadi bilmiyorum ins gecer :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…