• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size yol gsteren, nderlik eden kitaplar oldu mu hayatnzda?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Okuduğunuzda size yol gösteren,öğretici hatta hayatınızı bile
değiştirebilen kitaplar hangileri?.........................................

hayatımı değiştirebilecek bir tarzda kitap okumadım belki ama en azından yol gösteren kitaplar okudum.
Bir tanesi şöyleydi;
Alexsandre Duma'nın "Monte Kristo" adlı bir kitabı var.Belki duymuşsundur. Edmund Dantes adlı genç bir denizci uğradığı iftira sonucu hapse atılıyor. Hapiste Farya adlı bir bilgeyle gizlice tanışıyor.Bu adam Edmund'un hem arkadaşı hem de akıl hocası oluyor.

Kitapta Bilge Farya'nın Edmund'a söylediği sözler beni çok etkilemişti.
ılk teşebbüste illa da başarı istemek Allah'a karşı gelmektir.ınsanoğlu geleceği bilemediğinden dolayı,istediği şeyin kendisi için hayırlı olup olmadığını kavramaktan acizdir...Kaderi zorlayan başını taşa vurur.Denediğimiz yol kapalı ise,zorlamanın anlamı yok. Oturur başka bir yol deneriz."

Bu kitapta ana tema sabırlı olmak ve umudunu yitirmemek...

Tanrı'nın Doğum günü_Burak Özdemir.
Kesinlikle beni tamamlayan vede yeniden yaratan kitaptır...............................

benim hayatımı hepten dini kitaplar değiştirdi hiç ayrım yapmam önüme gelen her şeyi okurum ama onların yeri ayrısengözlerimebaksanab

cok kitap okumama ragmen "budur " dedigim bir kitap olmadi... sordugunuz sekilde... baslik dikkatimi cekti.. benim yoksada diger arkadaslarimizin kine bakiyim ki bende faydalaniyim diye..aslinda cvbim yok yani

ama tanrinin dogum gününü merak ettim ...

ve ferrarisini satan bilge bence vasat bir kitap

ayrica

Muhammed Bozdag in kitaplarinin benim iicn farkli yeri vardir
Ruhsal ZEKA
Ruhsal Zeka, başınıza gelen olayların perde arkasındaki sebeplerini keşfetmenizi ve kendinizi hızla değiştirmenizi sağlayacak sıra dışı yöntemler sunuyor. " Yaşadığım olayları sorguladım, başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim., sonra test ettim. Bazı inceliklerin farkına vardığımda, kaderimin akışının da değiştiğini ve gizli bir elin, arzuladığım zaman bana yol gösterdiğini gördüm. Tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Aslında geleceğimiz dışımızdan değil, içimizden yönlendiriliyormuş. Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, herkesin aynı gizli el tarafından yönlendirildiğini, bazılarının korunduğunu, ama, bazılarının yardımsız bırakıldıklarını fark ettim. Bu gizli elin sırrı nedir? Bu kitapta o gizli eli nasıl tanıyacağınızı ve size destek olmasını nasıl sağlayabileceğinizi öğreneceksin
iz
."

Çocuk Kalbi kitabını ilkokulda okumuş ve çok etkilenmiştim. Okuyanlar bilir, oldukça duygusal bir romandır. Zaten hassas ve sulugöz bir çocuktum, okuyup okuyup az ağlamadım. :1rolleyes: Muhakkak büyük etkisi vardır bende...

Kuran-ı Kerim Rehberim
Her Kitap Aslında Kuranı Kerimi Anlatmaya Çalışan Nacizane Yorumlardır..

Muhammed BOZDAĞ'ın ıstemenin Esrarı ısimli Kitabı Dua ve ıstemeye Olan Bakış Açımı Ufkumu Genişletti...

benim hayatımı hepten dini kitaplar değiştirdi hiç ayrım yapmam önüme gelen her şeyi okurum ama onların yeri ayrısengözlerimebaksanab

aa bunu ben yazmışım gene aynı yorumu yapacaktım
demek ki hala aynı dşünüyorum
ne güzelll
kendimi seviyorum:asigim::asigim:

Back