• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ne yapmalıyım?

Kardelen0703

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
3
0
1
33
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır face de biriyle konuşuyorum görüntülü falan da konuştuk kendisinden çok hoşlanıyorum ama ona göre uzakta sevgili olmak saçma geliyor numarası nı verdi whatsapp tan konuşuyoruz ama hep mesafeli aramak istiyorum geri çekiliyorum onun ilgisini çekmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Ayrı illerdesınız internet üzerinden ne kadar guvenılır olur bılmıyorum.Gercek anlamdada bulussaydınız en azından tanımıs olurdunuz.sanal alemle gerceklık aynı olmaz.Belkı gorsen begenmezsın bile

Görüntülü konuştuk beğendim gel demeliyim sizce ya aramaya bile çekiniyorum normal bir arkadaş gibiyiz şuan

Sen deme o desin bence.Seni ne olarak görüyo ama bu da önemlı.Yani sevgılı olma yolundamısınız.Yoksa senın gıbı başka kızlarlada mı konuşuyo.Dikkatli ol bence çok zor bi devırdeyız kesınlıkle sen gıtme yanına o gelırse gelsın.kalabalık bı yerde bulusun gorusun.Bende böyle tanıstmda oyuzden tecrubelym

İlgisini çekmek için hayvani duygularına hitap etmelisin bunu yapınca da hafife alıyorlar.

kimligine baktiniz mi?kendini geri cekiyormus ya sasirtici geldi .ben boyle iliskilere hic guvenilir bakmiyorum ama sizin yerinizde olsam ilk kimligine bakmak isterdim heralde.yada ben cok supheciyim:)

Ben ilişkilerimde soruyorum : Evli misin? :)) Değilim diyorsa kendini aldatıyor. Bir adamla beraber oldum, sonradan evli çıktı, çok iyi yapıyordu işini hınzır :))) Tecrübeli adamın hali başka dedim kendime :))))

Öncelikle evli olup olmadığını öğrenin. Kendinizi fazla kaptırmayın şimdiden sanal alem büyülüdür ve bazı insanların ağzı çok güzel laf yapar.
buluşacaksanız o gelsin ve kalabalık bir yerde görüşün konuşun. Hiç güven olmuyor insanlara.
Bu tür ilişkilerde çok olaylar oluyor Allah korusun.
Daha yeni bir olay, yılbaşı akşamı internetten tanıştığı çocuk ve onun arkadaşıyla eğlenmeye giden kız hem ikisi tarafından tecavüze uğradı hem de soyuldu.

Back