- 29 Ağustos 2023
- 27
- 13
-
- Konu Sahibi iremirem12345
Çok sevdiğim bir arkadaşımın kalbini fena kırdım yani kötü bir söz söylemedim ama davranışımdan dolayı yanında olmam gereken bir zamanda yeterince olamadım sizce nasıl gönül alabilirim yada alabilir miyim?Özür diledim hatamı kabul ettim üzgün olduğumu belirttim ama değişen bişey olmadı. Konuşmaya çalışıyorum ama çok kısa cevaplar veriyor yada hiç yazmıyor. Siz napardınız?
Çok sevdiğim bir arkadaşımın kalbini fena kırdım yani kötü bir söz söylemedim ama davranışımdan dolayı yanında olmam gereken bir zamanda yeterince olamadım sizce nasıl gönül alabilirim yada alabilir miyim?Özür diledim hatamı kabul ettim üzgün olduğumu belirttim ama değişen bişey olmadı. Konuşmaya çalışıyorum ama çok kısa cevaplar veriyor yada hiç yazmıyor. Siz napardınız?
Yüzyüze görüşmeye ikna edemiyorum. son çare kapısına gitmek sanırımMesajlasarak mi özür dilediniz ?
Biri benden mesajla özür dilerse asla ciddiye almam.
Gerçekten değer veren insan bi kahve sevdiği bı çikolata alır gelir gözünün içine bakarak özür diler.
Şehirler farklıysa da ufak bir hediye yollayabilirsiniz.
Bence mesajlaşmak yerine yüz yüze görüşmeye vakit geçirmeye gayret edin.
Bir süre daha size trip atması normal zamana bırakın.
yanında olmam gereken bir zamanda yeterince olmadımOlay neydi, o da önemli.
neden?yanında olmam gereken bir zamanda yeterince olmadım
hayat memat meselesi olacak bir durumum yoktu.neden?
sizin açınızdan da çok hayat memat bir mesela var mıydı?
yoksa ihmal mi ettiniz?
ohh yap yap sonra özür dilerim olmuyor maalesef
Bir keresinde ben de en yakın arkadaşıma çok kırılmıştım. Tepkimi gösterdiğimde acımı küçümseyerek insanlar neler yaşıyor, çok büyütüyorsun tarzı laflar etti. Benim için geri dönüşü olmayan cümlelerdi, empati yeteneğini kaybetmiş bir insan haline dönüşmüştü ve o saatten sonra ne dese ne yapsa eskisi gibi olamazdık ama bir özür dahi dilemedi. Sonra bir kayıp yaşadım ve sadece mesajla başsağlığı dilediğinde, taziyeye gelmemek için bahane ileri sürdüğünde aslında en yakın arkadaşım olmadığını fazlasıyla idrak ettim. Şimdi gelse özür dilese bir anlamı olmaz. Sizinkisi de böyle bir olay olabilir, belki arkadaşınız o kırgınlığı sebebiyle bir farkındalık yaşamıştır. Değilse tüm samimiyetinizle yüz yüze konuşun derim.hayat memat meselesi olacak bir durumum yoktu.
sadece bana ihtiyacı olduğunun farkında değildim ihmal ettim
yanında olman gereken ne işte?yanında olmam gereken bir zamanda yeterince olmadım
haklı kırılmaktahayat memat meselesi olacak bir durumum yoktu.
sadece bana ihtiyacı olduğunun farkında değildim ihmal ettim
kaçak göçek yazıyoryanında olman gereken ne işte?
ölüm ayrı, sevgilisinden ayrılması ayrı, işten ayrılması ayrı konu ne işte??