- 17 Aralık 2014
- 58
- 21
- 13
- 28
Şu an inanılmaz ilgili ama benim miden bulanıyor onun ilgisindenbana kalırsa o iş yaş ama sormadan edemicem yeniden barıştıktan sonra nasıl sana karşı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an inanılmaz ilgili ama benim miden bulanıyor onun ilgisindenbana kalırsa o iş yaş ama sormadan edemicem yeniden barıştıktan sonra nasıl sana karşı?
Kesinlikle doğru. Sanırım içimde kalan Şeyler Yüzünden affettim ama ayrılmak en doğrusuAşk kurtarmaz bu durumu,ayrıl.
çok Haklısın teşekkür ederim.. Böyle bi durumda insan sağlıklı düşünemiyor ki bana acı çektiren adam gelince afalladım işte. En kısa zamanda gereğini yapıcamBu adam sana şimdi ne yapsa müstehak bile bile kabul etmiş oluyorsun sonuçta
onun gözünde ne durumdasın düşündün mü
ben bunu defalarca aldatsam terk etsem yine affeder çantada keklik diyordur
Aynen söylediğin gibi, teşekkürlerTekrar tecrübe edeceksin ve tekrar üzüleceksin sonu sonu bu olacak. Ha yanılma ihtimalin yokmu elbette var sonuçta her ilişki ikinci bir şansı hak eder düşüncesindeyim ama senin durumunda bu biraz bile bile lades olayı gibi..
Farkındayım bu yüzden çok kötü hissediyorum istemiyorum onu midem kaldırmıyor. Bir anda gelince afalladım ve hemen biseyler yapmam lazım hementamam o zaman başlıyorum hazır mıyız
adam yalancı,midesiz,sahtekar ve seni sevmiyor.sığınacak br liman olarak görmüş geçici bir süre demir atmış sonra yine başka denizlere yelken açacak.
Neden o adam yerine kendini sevmeyi denemiyorsun? Neden kendine saygın yok? Neden kendini bu kadar küçültüyorsun? Benim sorularım bitmez.
Hepiniz çok Haklısınız ben de bu soruları kendime sorduğum için yıpranıyorum. Her şeyi o kadar bir anda öğrendim ki şoktan hala çıkamadım desem yalan olmaz. Bi de bunun KARDEŞ dediği insan bana baya bi yazıldı arkadaşlar. Ben bunu ona söyledim evime gelip rahatsız ettiği için. Acaba o yüzden mi değerli oldum sonradan ?hadi sevgilin karaktersiz. senin kendinle ne zorun var da, böyle bir adamla 2. kez birlikte oluyorsun. yarın öbür gün o kıza geri gidecek, sen sadece bir limansın, yapma bunu kendine. bırak ne halleri varsa görsünler, uzak dur böyle insanlardan.
Hepiniz çok Haklısınız ben de bu soruları kendime sorduğum için yıpranıyorum. Her şeyi o kadar bir anda öğrendim ki şoktan hala çıkamadım desem yalan olmaz. Bi de bunun KARDEŞ dediği insan bana baya bi yazıldı arkadaşlar. Ben bunu ona söyledim evime gelip rahatsız ettiği için. Acaba o yüzden mi değerli oldum sonradan ?
tamam o zaman başlıyorum hazır mıyız
adam yalancı,midesiz,sahtekar ve seni sevmiyor.sığınacak br liman olarak görmüş geçici bir süre demir atmış sonra yine başka denizlere yelken açacak.
yok canım değerli olmadın sadece evdeki bulgurun gidici olduğunu anladı, ondandır o, değer verdiğinden değil.Hepiniz çok Haklısınız ben de bu soruları kendime sorduğum için yıpranıyorum. Her şeyi o kadar bir anda öğrendim ki şoktan hala çıkamadım desem yalan olmaz. Bi de bunun KARDEŞ dediği insan bana baya bi yazıldı arkadaşlar. Ben bunu ona söyledim evime gelip rahatsız ettiği için. Acaba o yüzden mi değerli oldum sonradan ?
Şu an inanılmaz ilgili ama benim miden bulanıyor onun ilgisinden
yok canım değerli olmadın sadece evdeki bulgurun gidici olduğunu anladı, ondandır o, değer verdiğinden değil.
ay bu arada bunlar ne pis insanlarmış be biri kuzenine hallenir, biri dostunun kız arkadaşına yazar.
aaaaaa kızım ne işin var senin bunların elinde vallaha kendini Gözleri Tamamen Kapalı'nın orta yerinde buluverirsin. püfff mideye bak, kaçak kat çıkmışlar resmen.
Canım tamam söylediklerin gercekten dogru teşekkür ederim ama ben onu böyle tanımadım ben onu çok başka yerlere koymuştum öğrendiğimde inanamadım. Ve bana dönünce afalladım çünkü aylardır dönmedi içimde kaldı pişman olmaması dönmemesi aylarca. Yoksa kabul etmek benim de Aklımda yoktu zaten görüşmüyorum o çok üzerime geliyo yumuşadığım için.' kötü düşünceler doğru oldugu ıcın zamanla benı guzel yerlere goturecek' diyerek kafasındakı sorulara cevap bulmaya calısıyor alınıp çemkiren kız olmamak ıcın..düşünce fena değil de yaşamın yanlış senın bence hayatın suan yanlış..
bu kadarını bılıyorsan kabul etmeyecektın sankı erkek kıtlıgı var gibi kalbınız azıcık atıverse kapılıyosunuz hani bari değecek bırıne kapılsanız :S
kusura bakma e mi dost acı söyler
Birlikte Değilim sadece ona o tamamen kapanmış Kapıların aslında kapanamadıgını hissettirdim o çok Görüşmek istiyo erteliyorum anneme çiçek gönderiyo ama Allah var midem kaldırmıyor benim de. Yapamıyorum böyle bileo zaman baya değişiksin sen midenin bulandığı biriye silah zoruyla mı birliktesin?
ayrıl gitsin kasmaya gerek yok
ya boş ver o ne yaparsa yapsın, kes at işte.Canım tamam söylediklerin gercekten dogru teşekkür ederim ama ben onu böyle tanımadım ben onu çok başka yerlere koymuştum öğrendiğimde inanamadım. Ve bana dönünce afalladım çünkü aylardır dönmedi içimde kaldı pişman olmaması dönmemesi aylarca. Yoksa kabul etmek benim de Aklımda yoktu zaten görüşmüyorum o çok üzerime geliyo yumuşadığım için.
Hepinize teşekkür ederimya boş ver o ne yaparsa yapsın, kes at işte.
madem miden almıyormuş, istemiyorum diyorsun, ortada dert yok tasa yok. şu adam için bu kadar yazmaya bile değmez.