• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Size hikayemi anlatayım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Merhabalar bu zorlu karantina günlerinden sizlerle birşeyler paylaşarak içimi biraz olsun hafifletmek istedim... ilginiz için şimdiden teşekkürler :)
3 yıldır evliyim ve malesef 14 aydır bebeğimiz olmuyor.. klinik muayenelerim temiz(4 farklı dr ) .. HSG normal (yalnızca rahin arkaya doğru-retrovert) .Hormon terstlerim normal... Amh : 1.9 yaşım 29... Doktorlar onada dediler ancak elini çabuk tut dedi bir tanesi. İki aydır da Hayıt içiyorum...klomen tedavisi gördüm iki kez çatlatma iğneside vuruldum..son bir kez daha klomen deniyorum bu ay ve sizce Klomenle beraber Hayıt içmeli miyim??? Rabbimden sabır vermesini diliyorum...Herşey bir sınav tabiki...ama insan üzülüyor be..düzenli adet gören biriyim..ve çocukları çok ama çok seviyorum... Bana yardımcı olababileceğiniz başka bilgiler var mı? :( Ben yorulmaya başladım...

Içme bence klomende bi ton hormon var zaten. 🤷🏻‍♀️ Tüp bebek transferlerinin dahi durduğu ve doktorların korunun diye tembihlediği dönemde kendi haline birak bu arada da stresin yatışır.

Rabbim sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin. Yaş olarak daha var zamaniniz dert etmeyin. Su aralar evet beklemek en mantiklisi. Zaten tedaviler filan durduruldu bildiğim kadariyla. Durum normale dönünce normal yollardan bir iki ay daha deneyebilirsiniz. Baktiniz olmadi tüp bebek filan deneyin derim. Nasip tabi bu işler ama degerler iyi olunca tüp bebekde filan ihtimal artiyor

Herkese çok teşekkür edeeim yorumlarınız için...tüp bebek çok maliyetli..malesef 2 sene daha borcumuz var..Rabbim bu iki yılda kendiliğinden nasip etmezse tüp bebeği deneyim diyorum..o zamanda yaşım 32 oluyor inşallah geç kalmamış olurum🙃

Yaşın daha öyle çok geç değil inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine tedaviler hakkında çok bilgim yok maalesef umutsuz olma

Merhabalar bizimde 18ayı geçti gebelik planlayalı hala bekliyoeuz adetlerim düzenli doktora da Allah’ın izniyle haftaya gideceğiz geç oldu birazdoktora gitmek için her ay bu ay olur diyerek geçiştirdik sorun Ne bilmiyoruz içimi dökmek istedim ☺️

Canım bazı kişilerin Rahmi ters vs oluyomuş öyle olupta yüzüstü yattığı ay hamile kalanlar olmuş ❣️ Belki olur kimbilir denemekten zarar gelmez 💕🙏🏼👼🏻
Rahim tersliği vajinal ultrasonda belli olur mu? Dr bununla ilgili bir şey demedi de. Olmazsa bir de yüzüstü deniyim

Rahim tersliği vajinal ultrasonda belli olur mu? Dr bununla ilgili bir şey demedi de. Olmazsa bir de yüzüstü deniyim

Ultrasonda değilde hsg'de belli oluyor diye biliyorum d vitamininize baktırdınız mı hem eşiniz hemde kendiniz için
Bazı vitamin değerleri de sınırın altında olunca gebe kalmak zorlaşıyor

Ultrasonda değilde hsg'de belli oluyor diye biliyorum d vitamininize baktırdınız mı hem eşiniz hemde kendiniz için
Bazı vitamin değerleri de sınırın altında olunca gebe kalmak zorlaşıyor
D vitamini kullanıyorum zaten güneşli havalar olmadığı için.

Klomen catlatma iğnesi aşılama bunlarin hepsi bana zaman kaybı gibi geliyor. Ben aşılama denedim tutmadı.
2.aşılama denicektim yumurtalar cok büyüdü 3 tane. Doktor çoğul gebelik olur asilama yapamam ilişki öneriyorum dedi. Denedik tutmadı
Ovulasyon testi tutmadı
Düzenli adet görüyordum ve ben 28 yaşındayım tüp bebek yaptırdım
Rahim bende de arkaya dönük. Ama emin degilim. 1 Doktor oyle dedi başka doktor boyle bisey demedi ama benim annemin de rahmi ters.
Bu engel olabilir. Annemin uzun seneler cocugu olmadi emin degilim ama sebepler arasında bu var mı diye. Bence tup bebek yaptır.Su korona belası bitsin .
En güzeli o. Boyle cok uğraştırcaklar seni..

Back