Size göre Victoria Secret'ta olması gerekn Türk mankenler veya Oyuncular ?

Türkiye'den de V.S te uygun mankenler çıksa bile oralarda boy gösteremezler. Çünkü Dünya'da Türklere bakış açısı çok farklı...

ben de Tugce Kazaz olurdu diyebilirim. belki de tek begendim turk manken. genelde cok guzel oyuncu veya sarkici var ama nedense hem fizigi hem yuzu hos manken az mi ne TR de bilemiorm ya da ben pek takip etmedigimden bilmiyorum suan aklima baska gelen olmadi

Son düzenleme:
Bence Dünya'nın her yerinde güzel kızlar var. Ama America'da bu işler çok popüler ve kızlar orada kendilerine güveniyorlar. Bizim ülkemizde öyle değil. Biraz da güven meselesi bence. Mesela Ege sahillerinde okadar güzel kızlar varki. Çoğunluğu sarışın, mavi gözlü ve inanılmaz güzel vücudlu kızlar var. Havasındani suyundan, güneşinden olsa gerek Ayvalık ve Çeşme'de mesela kızlar çok güzel. Ten renkleri olsun fizikleri olsun kusursuz kızlar var. Mesela Victoria Secret'de bi kız var okadar iticiki, fiziği de tahta gibi fazla zayıf ve VS'nin havası yok. Bizim ülkemizde bir çok kız bu kıza bin basar.Özellikle Maroon 5 şarkı söylerken bi showu var okadar iticiki

İzmirliyim canım bilez mıyım :) bazen agzım acık kalıyor coguna ama gercekten bız bazı seylerın kıymetını bılmıyoruz.aynen bende bunu anlamıyorum.Victorıa secret falan dıyoruz ama gercekten bazı secımlerıyle kalıteyı yerle bır edıyor.Yanı guzel vucut ılla zayıf vucut degıldır.hat olucak, duzgun olacak bu senın koydugun kız korkunc otesı.adam gıbı gercekten begendıgımız 5-6 tane mankenı var.O podyumların dısında sadece turkıyede neleri var.. ama bız dunyayı sadece turkıyeden ıbaret sanıyoruz boylece ıcımızdekı nımetler yok olup gıdıyor.Anca bırı koca bulur evlenır dıgerı sarkıcılıga baslar.Bunlarda guzelım dıye vıctorıa secret gıbı bı markanın podyumunda sallanırlar ..

ya soyle bır arastırdımda hakkaten turkıyede oyle aman aman ayılıp bayılacagımız guzellıkte manken yok ..
oyuncu cok var güzelliğine hayran kaldıgımız ama manken yok.. komık değil mi
Ama ote yandan çok yakısıklı erkekler var manken olarak ama bayan yok

Birde victoria secret'ın çalışma prensibleri konseptlerı ve kullanılan urun kalıtesı / cekım planları vs .. cok iyi..
Sokakta gorup bakmayacagımız kızlar o kataloglarda harıka duruyorlar..
örnegın :

Son düzenleme:

Kesinlikle yani sonuçta çok iyi çekim yapıyorlar.

beli zaten felaket..çok da kötü görünen bir kadın..

manken olarak cok yakısıklı erkekler hangileri ki canım türkiyede ben esmer sevdıgım halde aman aman begendıgım bır erkek yok son zamanlarda bı cagatay ulusoy dıkkat cekıyor o kadar.ama vic. secret olayını dogru dıyosun.podyumda bak bak doyamıcagın tıpler normalde suratına bakılmaz haldeler.

turkıyede okadar guzel bı unlu gormedım

ama hande ataızıyı begenıorm sadece trzı durusu faln cok hos bı kadın cokmu guzel hayr sexy

uff bu ne ya o kafasındaki şeyle şeytan gibi olmuş aynı tövbe yarabbim

guzellik sarisinlik renkli gozluluk uyzun boyluluk olarak algilandiginda elbette tc den oyle manken cikmaz cunku bizim irkimiz genellikle etine dolgun ve esmer insanlariz o yuzden ben pek cikmaz diyorum.izmirliler guzel diye biliniyor belki ordan cikar :)

sıralayalım hemen : ortalama yakısıklı olarak sayılan unlu erkeklerımız, ama ajanslarda tanınmamış bunlardan daha guzellerı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…