• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size göre Victoria Secret'ta olması gerekn Türk mankenler veya Oyuncular ?

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Bir taneyle ben başlıyım bence Katre Türkay orada olması gerekenlerden Yüzünün ve fizziğinin güzelliğiyle candive,bar rafaelden bile daha güzel buluyorum bir sarışın olarak.

$cagri-katre-turkay-resimler-03-220x300.jpg
$katre12mi7.jpg

victoria secreta tr den manken cıkmaz sanırım sectigi mankenler cok farklı guzelligin yanısıra ayrı bir havası var herbirinin

victoria secreta tr den manken cıkmaz sanırım sectigi mankenler cok farklı guzelligin yanısıra ayrı bir havası var herbirinin

neden trden manken cıkmaz onu anlayamadım ? vıctorıa secretta 250ye yakın manken var bunların hepsıne tek tek baktınızdamı bu yargıya varıyorsunuz.Trdede yuz hatları degısık mankenler var.vs'ta ıclerınde yuzlerı vasat olanlarda var.o hava vıctorıa secretta bulundukları ıcın var bu sayede tanınmasalardı emınım cogunun yuzune bıle bakmıyacaktık.Dışarıya gozlerımızı acmaktan kendı ıcımızdekı guzellıklerı goremıyoruz bence olay tamamen bu.

güzide duran vücut olarak uygun ama bildiğim kadarıyla yüz olarak uygun değil öyle duydum.

canım zaten vıct. secretta her ne kadar yuz guzellıgı olanlar karsımıza cıksada genel olarak vucuda bakılıyor.gisele bundhcenınde o koca burnuyla surat bes para etmez ama en cok kazananlar arasında.ayrıca guzıde duran avrupada tanınan bır manken hatta cogu yabancı dergının kapak kızı oluyor son zamanlarda.begenılmese neden boyle olsun ki.Oyle bır vucudu bulcaklar surat olmadı deyıp gondercekler hıc zannetmıyorum cunku hakıkatten guzel vucudu var o kadının.

neden trden manken cıkmaz onu anlayamadım ? vıctorıa secretta 250ye yakın manken var bunların hepsıne tek tek baktınızdamı bu yargıya varıyorsunuz.Trdede yuz hatları degısık mankenler var.vs'ta ıclerınde yuzlerı vasat olanlarda var.o hava vıctorıa secretta bulundukları ıcın var bu sayede tanınmasalardı emınım cogunun yuzune bıle bakmıyacaktık.Dışarıya gozlerımızı acmaktan kendı ıcımızdekı guzellıklerı goremıyoruz bence olay tamamen bu.

trden victoria secreta manken cıkmaz sanırım dedim..'' sanırım'' kısmının altını cizeyimde:) suana kadar turk mankenlerine baktıgımda onları victoria secret mankenleriyle karsılastırdıgımda arada fark var her onune geleni almıyorlar belli standartları var yuzu guzel olur vucudu uygun olmaz vucudu uygun olur yuzu olmaz vs vs oraya mukemmele cok yakın hatta mukemmel denilebilcek kızlar giriyor nerdeyse..ben turkiyedeki kızlar cirkindir gibi birsey demedim zaten ama orası bambaska bosuna millet agzı acık izlemiyor defileleri

trden victoria secreta manken cıkmaz sanırım dedim..'' sanırım'' kısmının altını cizeyimde:) suana kadar turk mankenlerine baktıgımda onları victoria secret mankenleriyle karsılastırdıgımda arada fark var her onune geleni almıyorlar belli standartları var yuzu guzel olur vucudu uygun olmaz vucudu uygun olur yuzu olmaz vs vs oraya mukemmele cok yakın hatta mukemmel denilebilcek kızlar giriyor nerdeyse..ben turkiyedeki kızlar cirkindir gibi birsey demedim zaten ama orası bambaska bosuna millet agzı acık izlemiyor defileleri

ben pek bır fark goremıyorum ama ne gıbı fark onu anlayamadım işte.Olsa tugce kazazı cagırmazlardı.Yuzu cırkın olan mankenler var orda.250ye yakın manken var cogunun fotolarına baktım surat olarak yolda gorsen donup bakmıcagın tıpler cogunlukta arasında.Hem yuz hem vucut olarak guzeller ıse 10 tane eder anca onlarda unlu bellı kişiler ıste.Sorun oraya gırmek değil orada kendını dunyaya tanıtan bır manken olmak.Millet bır marka oldugu ıcın ve bu kızların cok ıyı allanıp pullanması sonucu agzı acık ızlıyor.Iclerınde guzel olanlar var zaten ama bunların yuzlerınde bızımkılerden cok farklı apayrı bırseyde ben goremedım işte.

Victoria Secret defilesine esmer olup da saçlarını sarıya boyatan ve üstüne koyu renk gözlerine mavi lens takan birini almazlardı bence.

katre turkay esmer değil esmer oldugu kanısına nerden vardınız fuarda cok yakından gordum kendısını zaten gocmendır bıldıgın beyaz tenlı sarıya donuk bır tıp ama o sarıya boyatmıs vede cok yakısmıs.candiwe shonopoelde tam sarı değil ama suan sapsarı sacları vardır.tene yakısıyorsa bır sorun yok.gozlerı bılemıcem lenstır cıkartır sorunmu

ben pek bır fark goremıyorum ama ne gıbı fark onu anlayamadım işte.Olsa tugce kazazı cagırmazlardı.Yuzu cırkın olan mankenler var orda.250ye yakın manken var cogunun fotolarına baktım surat olarak yolda gorsen donup bakmıcagın tıpler cogunlukta arasında.Hem yuz hem vucut olarak guzeller ıse 10 tane eder anca onlarda unlu bellı kişiler ıste.Sorun oraya gırmek değil orada kendını dunyaya tanıtan bır manken olmak.Millet bır marka oldugu ıcın ve bu kızların cok ıyı allanıp pullanması sonucu agzı acık ızlıyor.Iclerınde guzel olanlar var zaten ama bunların yuzlerınde bızımkılerden cok farklı apayrı bırseyde ben goremedım işte.

bende tugce kazaz haberini daha farklı biliyordum firma avrupadaki katologlar icin poz vermesini istemis fakat kalcasındaki dovme yuzunden vazgecmisler ama tugce kazaz redetmemis oyle yazılmıs burda ama ben oyle okumamıstım detayını bilemiycem..size gore oyle gelebilir ben bu acıdan dusunuyorum candice mirandanın resmine saatlerce bakabilirim guzellikleri cok baska ama turk mankenlerini hicbir zaman dikkatimi cekmiyor

Son düzenleme:
güzide duran olabilir bence sadece.sadece fiziklede olmuyor tuğçe kazaz olmaz çok suratsız.ayrıca işim dolayısıyla moda fuarında çok görmüşlüğüm vardır.makyajsız halini görseniz inanın korkarsınız.

bende tugce kazaz haberini daha farklı biliyordum firma avrupadaki katologlar icin poz vermesini istemis fakat kalcasındaki dovme yuzunden vazgecmisler ama tugce kazaz redetmemis oyle yazılmıs burda ama ben oyle okumamıstım detayını bilemiycem..size gore oyle gelebilir ben bu acıdan dusunuyorum candice mirandanın resmine saatlerce bakabilirim guzellikleri cok baska ama turk mankenlerini hicbir aman dikkatimi cekmiyor

mılanoda teklıf gelıyor ve oda bıkını ve ıc camasırı defılelerıne cıkmıcam bundan sonra deyıp reddedıyor.O avrupadakı katalog olayı cok farklı.Zevk meselesi turk mankenlerın ılgınızı cekmemesı Türk olmasından dolayıdır buyuk ıhtımalle.Yoksa emınım bır cagla kubat veya bu kız yabancı olsaydı farklı bır gozle bakılırdı bunuda komsu komsunun tavugunu kaz gorurmus sozuyle bagdastırıyorum.

mılanoda teklıf gelıyor ve oda bıkını ve ıc camasırı defılelerıne cıkmıcam bundan sonra deyıp reddedıyor.O avrupadakı katalog olayı cok farklı.Zevk meselesi turk mankenlerın ılgınızı cekmemesı Türk olmasından dolayıdır buyuk ıhtımalle.Yoksa emınım bır cagla kubat veya bu kız yabancı olsaydı farklı bır gozle bakılırdı bunuda komsu komsunun tavugunu kaz gorurmus sozuyle bagdastırıyorum.

turk olmasıyla nasıl bir alakası olabilir bende turkum neticede neden yermek isteyeyim kendi milletimden olan insanı bana guzel gelmedigi halde aaa cok guzel diyerek riyakarlık yapmıs olurum ancak..tabiki cok guzel kızlarda var tr de ama manken camiasına baktıgımda dikkatimi cekmiyor hicbiri olay bu

canım zaten vıct. secretta her ne kadar yuz guzellıgı olanlar karsımıza cıksada genel olarak vucuda bakılıyor.gisele bundhcenınde o koca burnuyla surat bes para etmez ama en cok kazananlar arasında.ayrıca guzıde duran avrupada tanınan bır manken hatta cogu yabancı dergının kapak kızı oluyor son zamanlarda.begenılmese neden boyle olsun ki.Oyle bır vucudu bulcaklar surat olmadı deyıp gondercekler hıc zannetmıyorum cunku hakıkatten guzel vucudu var o kadının.

yok canım ben güzelliği kastetmemiştim yüzde belli bir orana uymadığı için yabancı markalar manken olarak tercih etmiyor bir çok türk mankeni bu yabancılar daha güzel diye değil yüzü büyük olduğu içindi sanırım.

Back