Canım karar senin tabii ama anladığım kadarı ile birsüredir korunmadın ve bebiş yok , peki 1 yıl sonra hemen hamile kalabileceğinden eminmisin? ben 25 yaşında bıraktım korunmayı . ilk sene dr lar olur bekleyin diye birşey yapmadı ikinci yılın ilk 3 ayı abuk sabuk tedavilerle geçti gene birşey yok. Bende vücudum daha fazla hormon alıp yıpranmasın diye bu ay tüp bebek tedavisine başladım 27 yaşındayım ilk seferde tutarsa 28 yaşının içinde anne olacağım tutmazsa 30 yaşını bulur gibi geliyor ben bilseydim evlendiğimden beri hiç korunmazdım .çünkü 1-2 sene korunuyorsun ondan sonra eğer gebe kalamıyorsan 1-2 senede tedavi sürüyor hooop yaş oldu kimbilir kaç ?yinede sen bilirsin tatlım a.s.
Kizlar Ben Yeni Bir Kararla Bu Ay Hamile Kalmazsam Yaklasik 1 Yil Korunma Karari Aldim Temmuzda 24 Yasina Girecegim Anne Olmak Icin Gec Kalmaktanda Korkuyorum Acikcasi 1 Yil Ara Verince Sonrada Bi Kac Ay Sonra Hamile Olacagimi Hesaplarsak 26-27 Yaslarinda Olacagim Sizce Cokmu Gec Kalmis Olurum Yoksa Bu Yaslar Anne Olmak Icin Idealmi Ne Dersiniz Dusuncelerinizi Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?