Loracım ben bekarken hep en iyi anne olma yaşını 22-23 diye düşünürdüm. Şimdi senin yaşını da biliyorum kasıtlı gibi olacak ama öyle düşünürdüm. Ama 25 yaşında evlendim 26 yaşında anne olacağım kısmetse. Yani ruhuna bakınca insanların geç sayılmaz, hatta bırak geç olmayı tam vakti, tam olgunlaşıyorsun, herşeyi daha bilinçli yapabiliyorsun, o yüzden 25-26-27 gayet normal. Yalnız bir de şu açıdan bakmak lazım, tıbben yaş ilerledikçe hamile kalmak ve doğumlar zorlaşıyor. Bir de ikinci bir çocuk istediğini düşün, en azından kendi adıma konuşayım birincisi okula başlamadan ikinciyi yapmayı planlamıyorum. E birinci okula başlayınca 7 yaşında olacak desem ve o zaman hamile kalsam 26+7 eşittir 33-34 yaşlarında ikinci çocuk olacak. Bu da sağlık açısından çok ileri düzeyde olmasa da tehlikeli olabilir. Ayrıca öğretmen olduğum için öğrencilerimden biliyorum, her zaman anne-babasının genç olması hoşlarına gidiyor, özellikle okul çağında annesi böyle iyi giyimli, bakımlı bir kadınsa çok mutlu oluyorlar. O sırada 3. 4. çocuğu olan kadınlar biraz daha yaşlı oluyor tabi onların çocukları huysuzluk çıkarıyor, sen de bu teyze gibi süslensene falan diye. Ben bunlara birebir şahit oldum, o yüzden erken anne olmak daha iyidir diyorum. Ama son olarak şunu da kesinlikle biliyorum ki, insan kendini ne zaman hazır hissederse ve ne zaman mutlu olacaksa o zaman anne olmalı, bir de Allah'ın nasibi onu bilemiyoruz ve oraya müdahale edemiyoruz. Benim şahsi düşüncelerim bunlar, ama hangi kararı alırsan al sonuna kadar arkandayım ve desteklerin Lora'cım a.s.