• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size de danışayım dedim :(

Cemsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
218
1
46
Ankara
kızlar size bişey sorayım :) şimdi ben 2 hafta önce iş görüşmesine çağırıldım.. herşey süper geçti.. sana haber veririz dediler, çünkü yabancı olduğum için çalışma izni gerekliymiş onu araştıracaklarmış.. sonra aradım, daha araştırıyoruz dediler, geçen hafta salı günü aradım, önümüzdeki hafta pazartesi döneriz olumlu olumsuz dediler.. ee bugün pazartesi ve haber yok.. eşim de sıkıştırıyor ara söyle ben sizin yüzünüzden başka görüşmelere gidemiyorum bi haber verin de.. ama yapsammı yapmasammı bilmiyorum :( siz olsanız ararmıydınız yoksa yarını da beklermiydiniz?
saki sıkıştırıyor gibi olcam arayınca.. yanlış anlaşılırım falan, iş dileniyormuş gibi..

hayırlısı olur inş. dönmezlerse zaten alınmadın demektir :) Olmazsa sıkma canını iş mi yok istedikten sonra bulunur :32:

hayırlısı olsun...
ben olsam akışına bırakırdım...

teşekkür ederim :)

aslında ben de bırakırdım akışına ama bu iş yüzünden tm teklifleri geri çeviriyorum.. 2 haftada 5 yere gitmedim yani iyice abarttım, eşim de kesinleştir ozaman dedi.. yoksa diğer teklifleri değerlendiremezsin dedi.. işte bakalım ne dicekler..

diger görüşmelre git bir yere takılı kalma canım.güven olmaz.ben sırf birkere bekledim senin gibi.öyle diyen yüzünden.alındıgım işe gitmedim.uzun süre boş kaldım..bence umut yok senin ordan..

açık kapı bırakıyorlar kurnazlar:47:

kızlar size bişey sorayım :) şimdi ben 2 hafta önce iş görüşmesine çağırıldım.. herşey süper geçti.. sana haber veririz dediler, çünkü yabancı olduğum için çalışma izni gerekliymiş onu araştıracaklarmış.. sonra aradım, daha araştırıyoruz dediler, geçen hafta salı günü aradım, önümüzdeki hafta pazartesi döneriz olumlu olumsuz dediler.. ee bugün pazartesi ve haber yok.. eşim de sıkıştırıyor ara söyle ben sizin yüzünüzden başka görüşmelere gidemiyorum bi haber verin de.. ama yapsammı yapmasammı bilmiyorum :( siz olsanız ararmıydınız yoksa yarını da beklermiydiniz?
saki sıkıştırıyor gibi olcam arayınca.. yanlış anlaşılırım falan, iş dileniyormuş gibi..

aynen öyle olursun.işverenin araması daha iyi oluyor.eşine bakma sen .o bir an önce olsun diye yapıyorduk:6:

bukadar sık ararsan kabul edecekleri varsa da etmezler, aynen dediğin gibi sıkıştırmana gerek yok..
alacaklı gibi :)
bence başka yerlerle görüş, kesinleşmeyen bir yer için neden diğer görüşmelere gitmemezlik yapıyorsun ki? :44:
gerçi çalışma iznin yoksa, iş bulman da zor olur :31: çoğu yer böyle bir riske girmez, çalışma izni almaları gerekecek sana onunla da her şirket uğraşmaz..
Bol şans.

Back