Size cok yaklaşmayan görümceye sorarmısınız derdini ?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
arkadaşlar benden 5 yaş büyük görümcem var mesafeliyiz cok yakın değiliz bu görümcemin eşini biliyorum eşim hep anlatır kayınvalidem de anlatır görünen köy klavuz istemez zaten mutsuz bir evliliği var ama sorun şu ki hala beni benimseyemediği icin biri benim yanımda kocasına bi şey dese hemen savunmaya geçiyor konuyu kapatıyor beni dış kapının dış mandalı gibi uzak tutuyor bu benim umrumda değil fakat geçen bi olay yaşandı kayınbabam görümcemin eşine hakaret etti görümcemde dayanamayıp ağladı bende ordaydım bir sey diyemedim üstüme düşmez diye sonra 1-2 saat sonra normal muhabbet ettik .ertesi gün ben kardeşimle foto paylasıp cok özledim yazdım bu da ardından derdimi derdi gibi görenler sağolsun geride kalanlar iyi ki gerideler falan filan yazmıs üstüme alınmam gerekiyor mu yani özellikle mesaj atıp nasılsın demelimiydim ben nasılsa cok açılmıyor diye sormadım bile ve abla diyorum belki benim icin paylasmamıstır ama soruyorum yani böyle yapan birisine siz yaklasırmısımız kendini açmayan aile sorunlarını gizlemeye calısan birine ??

Evet yaklaşırım sadece onun anlatmak istediği kadarinı dinlerim en azından dün üzüldün merak ettim bugün nasılsın diyebilirdiniz bence aradaki mesafe sanki sizden kaynaklanıyor siz pek samimi davranmıyorsunuz kadında yakın hissetmiyor..

Ama biri benim yanımda bir sey dediğinde üstünü kapatıyor ben ne yapabilirim bu durumda ne kadar yakın davranabilirim ki

Evet o yüzden sordum bende üstüme alınmadım ama olabilir mi diye sordum sadece suclu hissederim cünkü o zaman

Bilemiyorum ben kendi eltimle baya uzagim ne yapar eder haberim yoktur. Hatta 4 yillik evliyim hic eltiyle telefon numarasi bile alip vermedik. oyuzden mesafe varsa devam diyorum. Bu vesiyle yakinlasirim diyorsaniz nasil oldugunu sorun.

Sormam bir sey
Uzak durdugu icin allah razi olsun der gecerim

Bilemiyorum ben kendi eltimle baya uzagim ne yapar eder haberim yoktur. Hatta 4 yillik evliyim hic eltiyle telefon numarasi bile alip vermedik. oyuzden mesafe varsa devam diyorum. Bu vesiyle yakinlasirim diyorsaniz nasil oldugunu sorun.
Belki birbirinizi çok sevecek kanki olacaksanınız..:)..Ahh o ilk adım..:)

Siz uzaktasınız olmasada olur ama ben bu insanı her ay görüyorum bir gün iyi hosbes bir gün mesafeli anlamadım‍ Yakınlasmak isteyenle yakınlasırım ama diğer türlü cekinirimo anlatmıyosa ben neden sorayım

Kocasıyla sorunları olabilir ikisinin arasında ama orada konuyu kapatırken ortamda kocasına laf denince kapatıyor direkt siz sorunca değil. Babasının hakatet etmesine üzülmüş belli ki. Nasılsın merak ettim falan diyebilirdiniz üzme kendimi düzelir vs diye çok soru sormadan yani sonuçta yanınızda ağlamış ortamda konuyu kapatsa bile belki sizinle dertleşirdi.

Görümceyle samimi olmaya gelmez zaten kesin patlar o ilişki,o yüzden ben uzak dururdum,duruyorum,ailedeki herkesle karşılaşınca fazla hoşsohbetim ama birebirde kimseyle ilişkim yok,çoğunun numarası bile yok bende,dedikodu çok çünkü laflar çarpıtılıyor ee ben de az değilim ,o yüzden mesafe candır

Ama ortamda yabancı tek kişi benim yani annesi ve kız kardeşi ben otururken kız kardeşi ağzından bir seyler atıyor bu ne alaka yok öyle bir sey diyor yabancı tek benim yani

Ahaha bende az değilim demeniz ya bilemiyorum bu insanlar eşimin ailesi sonucta hep hayatımda olcaklar bu dengesizlikler canımı sıkıyor bir yakın davranıyor bir uzak

Uğraşamam. Milletin derdi başından aşkın lafını soktuysa soktu alınmam bile bakar geçerim.
Şayet evlenirsem, görümce, elti, kv, kp telefonlaşmak, numaralaşmak dahi istemem. Mesafe her zaman iyidir. Ne ben derdimi onlara yansıtırım, ne de onlar derdini bana yansıtsınlar.

Ay valla aynı şehirde olunca görüsmek zorunda kalıyorsunuz görüsünce mesafe oldugu icin konuscak sey bulamıyorsunuz eşimin ablası sonucta ne bilim beni benimseyememesini anlamadım

Yaklasirim.Yaklastim da ha iyi mi oldu hayir.En azindan ustume duseni yapmis oldum. Sende uzerine dusenu yap. Sana mesafeli davransa bile. Sonucta ayni ailedensinz.

Ahaha bende az değilim demeniz ya bilemiyorum bu insanlar eşimin ailesi sonucta hep hayatımda olcaklar bu dengesizlikler canımı sıkıyor bir yakın davranıyor bir uzak
Ya ben safa yatıyorum bazen benim görümcemin de suratı asık oluyor,zor bi gün geçirmiştir diyorum birebir yüzüme karşı bişe söylenmediği sürece üzerime almıyorum bizde kuzen eşleri böyle tekken muhabbet ederler bi aradayken de bazen buzdolabı gibi olurlar,ben de yok sayıyorum onları o an için,kim muhabbete açıksa o an onla iletişim kuruyorum,dediğiniz gibi eşimin ailesi bi tatsızlık çıksa hoş olmayacak o yüzden görmezden gelmek en iyisi.. belki de yanınızda eşi hakarete uğradığı için gururu kırıldı o yüzden bozuldu,ben hiç yüzüne vurmazdım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…