• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size cok yaklaşmayan görümceye sorarmısınız derdini ?

Boşverin, artı bir çaba harcamayın.. Kendi haline bırakın. Siz arayıp sorsanız bile suçlu olursunuz. Bu seferde havalara girer. Benim başımda da var buna benzer bir görümce.

Ay valla aynı şehirde olunca görüsmek zorunda kalıyorsunuz görüsünce mesafe oldugu icin konuscak sey bulamıyorsunuz eşimin ablası sonucta ne bilim beni benimseyememesini anlamadım
Benimsemesin boş ver. Bi’ zahmet sizde benimsemeyin kendisini. Ben aynı şehirde olsam haftada bir yeter fazla görüşmeye, buluşmaya gerek yok. Eş adayını da evlenmeden önce bu konuda tartarım. Hiç takmayın bu durumu.

Ya ben safa yatıyorum bazen benim görümcemin de suratı asık oluyor,zor bi gün geçirmiştir diyorum birebir yüzüme karşı bişe söylenmediği sürece üzerime almıyorum :KK66: bizde kuzen eşleri böyle tekken muhabbet ederler bi aradayken de bazen buzdolabı gibi olurlar,ben de yok sayıyorum onları o an için,kim muhabbete açıksa o an onla iletişim kuruyorum,dediğiniz gibi eşimin ailesi bi tatsızlık çıksa hoş olmayacak o yüzden görmezden gelmek en iyisi.. belki de yanınızda eşi hakarete uğradığı için gururu kırıldı o yüzden bozuldu,ben hiç yüzüne vurmazdım mesela.
Bende cekindiğim icin ve o kendiliğinden anlatmadıgı icin sormak istemiyorum şahsen ya ne bilim haklısın böyle mesafeli olmak en iyisi

Boşverin, artı bir çaba harcamayın.. Kendi haline bırakın. Siz arayıp sorsanız bile suçlu olursunuz. Bu seferde havalara girer. Benim başımda da var buna benzer bir görümce.
Havaya gircek birine benzemiyor sadece müthiş derecede gizlemeye calısıyor eşinin huylarını

Normalde ayda bir görüsüyoruz su an bazı sebeplerden hergün görüyorum kendimi suclu da hissettim ama ekstra sormam gerekiyor mu diye
Benimsemesin boş ver. Bi’ zahmet sizde benimsemeyin kendisini. Ben aynı şehirde olsam haftada bir yeter fazla görüşmeye, buluşmaya gerek yok. Eş adayını da evlenmeden önce bu konuda tartarım. Hiç takmayın bu durumu.[/QUO

Çekiniyorum ama abla dediğim bir insan ve kendi cok yaklasmıyo bende sormaya cekiniyorum
Bnmde abla dedigim biriydi ama hep adimi ben atiyordum hep uzerime duseni yapiyordum en azndn imalarini uzerime alinacagim bi durum olmuyordu ve icim cok rahat ediyordu. Cekinme sonucta gorumcen moral ver yada ne blm bska biai yp. Diyorum ya enazndn ustune duseni ypmis olrsn ilgisz gelin olms olmazsn

Siz uzaktasınız olmasada olur ama ben bu insanı her ay görüyorum bir gün iyi hosbes bir gün mesafeli anlamadım‍♀️ Yakınlasmak isteyenle yakınlasırım ama diğer türlü cekinirimo anlatmıyosa ben neden sorayım

Yok uzakta degiliz. Bana yarim saatlik mesafede kendisi. Biz kisisel olarak uzaktayiz. :D

Bnmde abla dedigim biriydi ama hep adimi ben atiyordum hep uzerime duseni yapiyordum en azndn imalarini uzerime alinacagim bi durum olmuyordu ve icim cok rahat ediyordu. Cekinme sonucta gorumcen moral ver yada ne blm bska biai yp. Diyorum ya enazndn ustune duseni ypmis olrsn ilgisz gelin olms olmazsn
Bilmiyorum cekiniyorum valla soramicam galiba canım

arkadaşlar benden 5 yaş büyük görümcem var mesafeliyiz cok yakın değiliz bu görümcemin eşini biliyorum eşim hep anlatır kayınvalidem de anlatır görünen köy klavuz istemez zaten mutsuz bir evliliği var ama sorun şu ki hala beni benimseyemediği icin biri benim yanımda kocasına bi şey dese hemen savunmaya geçiyor konuyu kapatıyor beni dış kapının dış mandalı gibi uzak tutuyor bu benim umrumda değil fakat geçen bi olay yaşandı kayınbabam görümcemin eşine hakaret etti görümcemde dayanamayıp ağladı bende ordaydım bir sey diyemedim üstüme düşmez diye sonra 1-2 saat sonra normal muhabbet ettik .ertesi gün ben kardeşimle foto paylasıp cok özledim yazdım bu da ardından derdimi derdi gibi görenler sağolsun geride kalanlar iyi ki gerideler falan filan yazmıs üstüme alınmam gerekiyor mu yani özellikle mesaj atıp nasılsın demelimiydim ben nasılsa cok açılmıyor diye sormadım bile ve abla diyorum belki benim icin paylasmamıstır ama soruyorum yani böyle yapan birisine siz yaklasırmısımız kendini açmayan aile sorunlarını gizlemeye calısan birine ??
Valla bana karşı samimi olsa üzüntümüzu sevincimizi illaki sorariz ama arada mesafe varsa sana da kötülüğü dokunduysa sende arama sorma ben artık öyle yapıyorum

Kötülük yok ama bariz derecede dengesizlik var bir iyi bir soğuk
Benim gorumcemle oldum olası bir soğukluk vardı ve hiç isinmiyordum. Hislerimdede yanilmadim eşimle ve ailesiyle dolduruslariyla arami açtı sinsi yilan. O gün bugündür mesafemi koydum hatta geçen düğüne geldiler baktım pas vermiyor bende o yokmuscasina güldüm eğlendim.

Cok üyü yapmıssın bazılarını adam yerine koymaya gelmiyor dışarda kalmaları daha iyi gerçekten

Back