• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket size bir zorunluluk verildi tanınmış kadınlardan hangisi olursunuz?

size bir zorunluluk verildi aşağıdaki tanınmış kadınlardan hangisi olursunuz?

• Ankete Katılan
    102
gulse birsel olurdum...
güzel,akıllı,sansasyondan uzak entellektuel biri...
mutlu bir evliliği var,illa birini seçmem gerekse kesinlikle gülse olmak isterdim....

Angelina Jolie
İkiz gibi benziyoz zaten,ben biraz hormonlusuyum o kadar...
kaydirigubbakcemile3:roflol:

gülse birsel.... çok zeki çünkü ve karizmatik, çekiçi...

gülben ergen...Sesini beğenirim,şarkılarını dinlerim ama asla o olmak istemezdim :delphin:

hülya avşar...Güzel bulmuyorum asla...Babam zamanında görmüş kendisini yüzü çok fenaydı demişti...İşinde de başarılı bulmuyorum.Sesini de beğenmiyorum :delphin:

angelina jolie...Hoş bi bayan kabul etmek gerek...Çok başarılı işinde de..Ayrıca çocuk evlat edinmesi bende iyi bi izlenim yarattı :delphin: ama o da olmak istemezdim...Ben o nu brad hayranlarına bırakıyım en iyisi kaydirigubbakcemile2

jennfer lopez...Fizik olarak çok güzel bi hatun..Bayılırım. Sesi de her zaman yumuşak ve etkileyici gelmiştir ama o da olmak istemem...

hayrünnisa gül...Hanım hanımcık maşallah.Yakından gördüm çok beğendim.Eşiyle yakışmadıklarını söylüyolar ama ben çok yakıştırıyorum birbirlerine sengözlerimebaksanab...Çok hoş bi giyim tarzı da var.Yakıştırıyo kendisine.Hele ufaktan ufaktan tebessüm etmesi yok mu :nazar:

deniz akkaya...Yüce rabbimin verdiği yüzü defalarca girdiği estetikten sonra değiştiren bu mankenin yerinde olmak asla istemezdim.Üzülüyorum yazık buna da...Güzel olmak için kaç tane ameliyat geçirdi...

petek dinçöz...Assolist (!) diyolar ya buna..gülüyorum valla :delphin: ama fizik mükemmel

gülse birsel...Kadında herşey var,maşalla maşallah :nazar:
Bilgi var,tecrübe var,kültür desen kültür var,magazinde diğerleri gibi fink atmayan sade bi yapısı var,yetenek desen alası var...
Var da var...Bundan iyisi şamda kayısı -tatlicadiarzu-

Tercihim Gülse Birsel den yana kaydirigubbakcemile4

hayrunnisa gül olsun derdimn,kadının zerafeti,aqırbaslılıqı herzaman dikkatimi cekmiştır,hemde yasına gore oldukca olqun we faworimCADIARZU 1 qün tanışma fırsatım olur inşallah kendileriyle :nazar:

Gulben Ergen dedim,cok begenirim kendisini,bide ikizlere hamilekaydirigubbakcemile3

yani birçoğu güzel ve popüler isim,ama özel hayatları nedeniyle hiç cazip geliyorlar,
illa birini seçecek olsam gülse derdim hayat tarzı nedeniyle

Back