Size bir sorum olcak

bilmemki34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
23
3
1
Kızlar simdi ben cok arastirdim ve boyle birsey yok suana kadar bulamadim rastlamadim. Simdi biz evlilik teklifi aldiktan sonra bir ariyis icine giriyoruz sozde ne olur nisanda ne olur nisan bohcasinda ne gider nasil olur ceyizde ne olur bunlarin listelerini cikartiyoruz. Ben soyle birsey dusundum bu butun konulari bir defter haline getirsem ve atıyorum Mira'nın evlilik hazırlığı defteri gibi bir kapak yapsam. Sizce tutulur mu alinir mi ?

bu son zamanlarda cikan tv programlarindan bilen bilmeyen herkes isin pir-i oldu gec alinmis bi karar bence bundan bi 5 yil once tutardi ama suan sanmiorum tabi bu benim fikrim

Bu forumun çeyiz hazırlığı diye alt birimi var . Orada bu yazdıklarınızın bir çoğu yazıyor .
Ki bunlar yöreden yöreye değişen şeyler . Çok isterseniz yapın .
Ama öyle ahım şahım tutacağını sanmıyorum . Millet artık adetleri yok etme kafasında zaten

Ben almam.
Çünkü o arayışlara da girmedim, o listelere de ihtiyaç duymadım.
Zaten bitmesi gereken saçma sapan şeyleri kitaplaştırmaya gerek yok bence.

Farklı birşey düşünmüşsünüz fakat herkes maddi durumuna göre alışveriş yapıyor pek tutmaz gibime geldi.

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama pek sanmıyorum. Zaten bu tarz facebook, instagram sayfalarından bu bilgilere rahatlıkla ulaşıyor isteyenler, hem de belli bir ücret ödemesine gerek kalmadan.

Benim memleketimden benim kültürümden olduğunu bilsem dahi almam.

Bu süreç aileden aileye kişiden kişiye değişir.

Misal bizde 10larca burma takarlar memleketimizde, ama biz istemedik ve çokta huzurluyum.

Ama bi blog sayfası açabilirsin takipçilerinle paylaşırsın sadece.

Ne gerek var en kötü ihtimal internetten bakıyoruz birsürü topik var portal var kulüp var sayfa var.. zaten düğün psikolojisiyle kafam rahat olsun evimin eksiği olmasın'dan başka çok bişey düşünemiyo insan.

temel ihtiyaçlar belli. özel ihtiyaçlar da kişiden kişiye farklı olacağı için asla almazdım. benim zevkimle başkasının zevki farklıdır. dersen ki "mesela süpürge marka-modellerini karşılaştırmalı da yyazacağım" her geçen gün daha iyi ürün çıkarıyorlar zaten. güncel olmaz

Ben bu konuda bir kitap yazsam tertemiz bir kitap olur sadece zekilerin görebileceği bir kitap
Biri kral çıplak diye bağırmadığı sürece sorun yok

Herkesin kendi akli ve fikri var. seninkini ne yapayim?
İlgilendiğim bir konuda tecrübesi olan insanların tecrübelerinden faydalanmak isterim bu kadar katı (!) olmayı gerektirecek bir şey yok

Bence tutmaz...

Ama eger firsatin varsa bir App proglamlatdir.

Hem daha uygun hemde 2017 oldugumuzu unutma.
Artik herşey digital oldu....
Millet like peşinde...

Kitap tutulmaz....ama belki app tutulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…