Size bir şey danışmak istiyorum

Sofiasofia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.425
1.490
31
Hanımlar merhabalar, normalinde doğuda bir şehre taşındık. Eşim uzakta çalışıyor zaten daha önceden de bahsetmiştim burada. İşte haziranın sonunda geldi, temmuz full yeni şehre taşınmak la yerleşmekle geçti. Geçen sene balayı yapamadık hatta tatil bile doğru düzgün yapmamıştık o yüzden bu yaz 1 haftada olsa bi şeyler yapma sözü aldım eşimden. Yaptık da sağ olsun. Ama yapmadan ailesinin yanına geldik 10 gün kaldık sonra 1 hafta da tatile çıktık sonra yine ailesinin yanına geldik. 1 haftaya yakındır da burdayız. Ve yarın dönücez. Burada zaman iyi geçti sorun olmadı ama tatil dönüşümüzle beraber eşim burada evle ilgili bi tamirata girişti çünkü elinden geliyor ben başta tamam yardım et tabii insanlara dedim ama 1 hafta fulş sabahtan akşama süreceğini düşünmedim. 1 haftadır bunaldım resmen sıkıldım da. Zaten reglimde yaklaştı. Bi yandan zaten gidicez diyorum bi yandan da böyle yapacak bi şey bulamadım. Sorun çıkarmak istemiyorum. Size şunu soracaktım siz ne düşünürdünüz böyle bi durumda

Benim basima boyle bisey gelseydi bunu cekinmeden esimle konusurum, evlilik 2 tarafli ozveriyle ayakta kalir, surekli kendinden verirsen yipranir ve tahammulunu kaybedersin

X